Παιδες καλημέρα...
Ερευνω εδω και μήνες την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα..
Εχω διαβασει ολες τις σελιδες του παλιου θεματος και ομολογω οτι αντλησα παρα πολλες πληροφορίες...βέβαια εκει αναφέρονται και πολλα ασχετα με τη μηχανη σχόλια οποτε καπου κουράστηκα να ψαχνω...
Στο θεμα μας λοιπον...παρακαλω τους κατόχους του μοντέλου να με κατατοπισουν αν θελουν σε μερικα ζητηματα που με απασχολούν...
Καταρχην να πω πως εχω εμπειρία απο μοτοσυκλέτες αλλα εκτος απο παπακια και σκουτερ ολες οι μεγαλες που ειχα στο παρελθον ηταν αποκλειστικά ον-οφ..(ντακαρ-κλε500-f800gs-xt-transalp) επισης να πω οτι ειμαι και εντουρας και για το βουνο υπαρχει δευτερη μοτοσυκλετα που καλυπτει απολυτα τις αναγκες μου...
Που κολλαει λοιπον το μπαντιτ..
Κινούμε καθημερινα στο κέντρο της Αθήνας μια μικρη αποσταση καθως μενω κοντα...οποτε αυτο το πηγαινε-έλα θελω να γίνεται με τη μηχανή...επισης θελω δυο με τρεις φορες το εξαμηνο να βγαινω και αποια ταξιδια-εκδρομες εκτος Αθηνας με αναλογη παρεα που υπαρχει και δεν μπορω να ακολουθησω..δεν με ενδιαφερει να γυρισω σε παπακια ουτε σε μονοκυλινδρες λύσεις...για τον εναν ή τον αλλο σκοπο που προανεφερα..
Απο δικυλινδρα που κοιταω ειναι το versys650 μετα το 2010 και παντα abs αλλα τα λεφτα που ζητούνται τα θεωρω απαράδεκτα...και τελοσπαντων δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω 5χιλιαρο για μηχανακι 10ετιας (σχεδον) φορτωμενο με χ χιλιόμετρα..
Το τρανσαλπ το νεο δεν μου αρεσει εμφανισιακά και το βστρομ δεν μου ελεγε ποτε τίποτα..
Και καταληγω οτι θελω καποιο στριτ που δεν ειχα ποτε και σαν μοτοσυκλετιστης με καποια χρονια στο χρονο-κοντερ μου θεωρω ηρθε η ωρα να δοκιμασω..
Το μπαντιτ λοιπον παντα μου αρεσε...απο παλια...
Δεν το εχω οδηγησει ποτε αλλα εχω κατσει πανω του στατικα μια δυο φορες...
Με προβληματίζει αρκετα το βαρος...
Εχω την αισθηση οτι ειναι πιο βαρυ και απο 1200gs...ενω πλησιαζει το βαρκαντερο...δυο μηχανες που εχει τυχει να οδηγησω για καποιες ωρες..
Να προσθεσω οτι οποια μηχανη παρω θα την χρησιμοποιήσω στην καθημερινότητα μου φουλ...δλδ τα παντα ολα θα γινονται με αυτη...δουλεια, ψωνια, γυμναστηρια, διανομη παιδιων σε δραστηριοτητες κτλ και οπως προείπα περιστασιακες εκδρομες επαρχία..
2ο που με προβληματίζει το οποιο συνδεεται με το βάρος και το μουτρο της μοτο με τους πεταχτους καθρέφτες ειναι το παρκιν...
Διαθετω ιδιόκτητο χωρο στον οποιο εχω και το αυτοκινητο της οικογένειας...μεχρι τωρα ολες μου οι μηχανες χωρούσαν διπλα απο το αυτοκινητο σε ενα ελευθερο κομματι...το θεμα ειναι οτι ανεβαινω μικρη ανηφοριτσα για το παρκιν και παρκαρω με τη μουρη...δεν υπαρχει χωρος για ελιγμους μεσα ουτε μπορει να γυρίσει η μοτο αρα οταν βγω θα πρεπει να κατηφοριζω προς τα πισω με την ουρα και το μπροστινο φρενο πατημενο για ενα δυο μέτρα...ποσο επικίνδυνο ακουγεται αυτο για μπαντιτ...;
Παλεύεται; ή θα παλευω οποτε βγαινω απο το γκαραζ;
Να πω οτι ειμαι 1.81 και 78 κιλα...γυμναζομαι ενταξει αλλα δεν ειμαι και αρνολντ...
Μεσα στην Αθηνα πως ειναι...περνάει απο τα κουτιά ή σε αργο τεμπο την αισθάνεστε μπετονιέρα;
Το καλοκαιρι με τη ζεστη τι γινεται;
Μετα απο τοσα χρονια οσοι εχετε μοντελα του 08-09 υδροψυκτα...abs κτλ...τι βλέπετε;
Που πονάνε; και τι ζητανε;
Καταναλωση κτλ δεν με απασχολει ιδιαίτερα γνωριζω οτι λογω τεσσαρων κυλινδρων εχει συγκεκριμενα νούμερα..
Ευχαριστώ για τις οποιες απαντησεις και συγγνωμη για το μακρυ καταλογο..