Το ξαναδοκίμασα (επίτηδες από τα 160-90 χωρίς οχήματα πουθενά) σε ταξίδι ξανά και ξανά, μήπως ήταν ιδέα μου ή τυχαίο γεγονός.Αυτή τη φορά με καινούργια τακάκια στρωμένα και φρέσκα υγρά φρένων κλπ.Μπα.... το ABS του στρώματος είναι ύπνε που παίρνεις τα παιδιά....άπαπα...
Για να πεις πως ναι είναι χρήσιμο πρέπει να έχεις παλιά λάστιχα ή νά'σαι με βροχή και γενικώς να πηγαίνεις αργά,και αν χρειαστεί να τσαρουχώσεις να το ξέρεις το χούι του και να έχεις προβλέψει Χ2 την απόσταση και το χρόνο αντίδρασης μπας και σταματήσει,κάτι που σε διαφορετικό μηχανάκι ή στρώμα χωρίς ABS θα είχες σταματήσει εντελώς στο μισό χρόνο...
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Νομίζω πως νασος+τζανης απλα περιγράφετε λειτουργία κακων φρένων,ασχέτως αβς.
Το στρομα έχει εκείνες τις διπιστονες νισσιν που δεν κάνουν ούτε για ποδήλατο. Απορώ πως σκατα τις φόρεσαν σε τόσα πολλά μοντελα
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πόσες είχαν παραγγείλει οι πουστιδι και δε λένε να τελειώσουν;![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ρε συ τι να πω σίγουρα ξες περισσότερα και έχεις καβαλήσει περισσότερα από μένα.Δε θέλω να μπω σε συγκρίσεις εταιριών,απλά το πόσο
καλά είναι τα φρένα σε ένα μηχανάκι έχει να κάνει και με βάση του τι είναι προορισμένο να κάνει.
Αλλιώς θα το πάω εγώ το sv αλλιώς εσύ οπότε σε μένα μπορεί να φανούν μέτρια σε σένα μπορεί να φανούν χάλια.
Μιλάμε για 6000 ευρώ περίπου μηχανάκι που σε κάποιες χώρες είναι ένα μηνιάτικο ,θέλω να πώ η φτήνια τρώει τον παρά.Γιαυτό γουστάρω τα ντουκάτι γιατί σε θέμα περιφερειακών δεν παίζονται
Βtw το bimota που το κονόμησες? 1100 περίπου μηχανάκια λέει στο motorcyclespecs