ετσι ειναι...οταν γερναει ο ανθρωπος κι ο ψοφος ερχεται πιο κοντα τρεχει να αγορασει μπας και δεν προλαβει...
το μπεμπε αγορινα μου γλυκια δεν το καβαλαω ουτε να με πληρωνουν..σχεδον εχω παρεξηγηθει με κατοχους που εχουν λυσσαξει να τα οδηγησω για να τους πω την γνωμη μου...ψυχολογικο ειναι απο την εποχη που πρωτοβγηκε και δεν προλαβαινε ο γερμανος να αντικαθιστα σπασμενα μοτερ...τωρα,απ οσο ξερω δεν σπαει,αλλα το ψυχολογικο δεν φευγει...
εδω σκεψου οτι θελει να το παρει φιλος και συζηταμε για τις βελτιωσεις και του εχω δηλωσει οτι δεν προκειται να το κανω βολτα ουτε μετα την χαρτογραφηση που θα του κανω...σοβαρος μαστορας πανω απ ολα...
με το σουζουκι,χω εντυπωσιαστει βασικα απο το οτι δουλευει σαν ηλεκτρικο...δηλαδη αυτοματο με ροπη απο το ρελαντι..σε σχεση με το ιδιο σε gsxr η διαφορα ειναι εντυπωσιακη...πραγματικα ο ιαπωνας εδω εκανε πολυ καλη δουλεια...απο δυναμη δεν με αντυπωσιαζει τιποτα ρε συ...μονο κανα τουρμπατο με πανω απο 300...
εμφανισιακα μου αρεσει το ξεβρακωτο που πηρα,αλλα δεν με πολυνοιαζει η εμφανιση γενικοτερα...εαν πληροι τα χαρακτηρικα που εχω κατα νου,τοτε η εμφανιση παει περιπατο...
υ.γ. απ οτι εχω διαβασει παντως το μηχανακι σου παιρνει κορυφαιες κριτικες...καλοβολτο...![]()