Θέμα ιδιοκτήτη. Ο ίδιος ιδιοκτήτης που δεν προσέχει, σε μια συμβατική κλειδαριά, θα είχε χάλια την πλάκα του τιμονιού. Μία η άλλη.
Με την ευκαιρία,
ΝΟΜΟΣ: Σε κλειδαριές οχημάτων (auto-moto), βάζουμε ΣΚΕΤΟ το κλειδί, και άιντε ένα ελαφρύ μπρελόκ στα αυτοκίνητα. ΠΟΤΕ δεν πρέπει να κρέμονται όσο οδηγούμε άλλα κλειδιά, βαρειά μπρελόκ ή άλλα αντικείμενα. Όχι μόνο γιατί θα μας γραντζουνίσει π.χ. την τιμονόπλακα, αλλά και γιατί, η κίνηση των μαζών που κρέμονται, σιγά-σιγά τρώει την κλειδαριά, τις ασφάλειες και τον κύλινδρο που τις περιέχει.
Τέτοια παραδείγματα, όταν εργαζόμουν σαν κλειδαράς με ειδίκευση στα αυτοκίνητα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Αν στην κλειδαριά του οχήματος, βάζουμε ΜΟΝΟ το κλειδί, και πάντα με ευγενικό τρόπο (δεν βιαζόμαστε, δεν το βάζουμε με νεύρα κ.ο.κ.) και ρίχνουμε και λίγο WD40 που και που, η κλειδαριά, εκεί που θα ήταν ρημάδι στην 5ετία, θα κάνει 20 χρόνια και θα δουλεύει σαν καινούρια.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Υπεροχο, αλλα θα κανει για πλακα πανω απο 9.000..
Δε παίζουν riding modes όπως στο cb1000r ε?
Το έγραψες και στο δίπλα θρεντ.
Μην κολλάς στους χαρτες που αλλάζουν.
Το δεξι σου χέρι ειναι ο κύριος ρυθμιστής.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Εσύ σωστά τα λες Γιώργη αλλά εγώ διαβάζοντας ημισφαίριο,πήγε αλλού το μυαλό μου![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Πολυ ομορφο! (Θεε μου σχωρα με αμαρτησα.. ειπα ομορφο χονδα μοτο εκτος απο το cb 750 των 70'ς και το fireblade 900 τελος 90'ς ε αντε και κανα δυο τρια το πολυ ακομα )
Τελευταία τροποποίηση από Akalestos; 25/12/2018 στις 17:51.
7.990€ η τιμή του στη Γερμανία.
Ενδιαφέρουσα πρόταση για τα δικά μου γούστα, αρκεί να μην έρθει εδώ με "καπέλο" κανένα χιλιάρικο!
Μια πρώτη επαφή του Motorrad.
Εδώ και το βιντεάκι
https://m.youtube.com/watch?v=xn5EfOQnPhg
Δεν έχω καταλάβει σε κάποιες χώρες έχει ήδη κυκλοφορήσει.Γιατι λέει ότι από Απρίλιο κυκλοφορεί?
Έγινε πρόσφατα στην Ισπανία η πανευρωπαϊκή επίσημη παρουσίαση και έχω την αίσθηση ότι σε κάποιες χώρες ξεκινούν άμεσα και οι πρώτες παραδόσεις, αν δεν έχουν ήδη γίνει.
Αν αναφέρεσαι στην Ελλάδα, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια ενημέρωση, ούτε καν για την τιμή του.Στη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία πάντως κοστίζει 7.990€.
Δες και εδώ![]()
Πρώτη αγγελία από ελληνικό κατάστημα στα 8.250€.Αναφέρεται εσφαλμένα ως 650F αντί για 650R.
Καλή η τιμή, αν ισχύει.