Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 119

Θέμα: Θέλω γνώμες παιδιά!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Μιας και έχω αλλάξει 2 φειζερ δεν θα σου πρότεινα το CBR.
    Το FAZER 1000 είναι πολυχρηστικότατο, βρωμόγκαζο (έχει χαρακτηριστεί "φονέας των γιγάντων''), ροπάτο, με χώρους, και αξιόπιστο.
    Δεν έχει το στρίψιμο των σουπερσπόρ αλλά δεν απέχει και πολύ.
    Άσε που και τα σουπερσπόρ μόνο στην πίστα μπορουν να το εκμεταλευτούν.
    Τα φρένα του είναι εκπληκτικά, οι αναρτήσεις του ρυθμιζόμενες και διαθέτει φωτούκλες - είναι ολοκληρωμένο μηχανάκι.
    Σιγουρα του χρόνου θα αλλάξει μοντέλο.
    Έχει όμως κλασική ομορφιά και πιστεύω ότι αντέχει στον χρόνο και κόντρα στις μόδες.
    Στιν τιμή του (παίζει εισαγωγής στα 10000 και κάτι ψιλά) δεν έχει αντίπαλο
    ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Αυτό μου άρεσε!!!

ΓΙΑ
    ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ
    ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ
    ΜΟΝΟ !!!

Μία μπύρα στον κύριο συνονόματο!

και μία μπύρα στον άλλο κύριο συνονόματο!

Σιγά μωρέ τι είναι η Χαλκιδική... αγγαρεία θα κάνω... θα πιαστεί και ο κώλος μου τόσα χιλιόμετρα με τη μηχανή... χάλια...

Σκέψου να βρέξει και να μην κάνω και μπάνιο... τραγωδία θα έιναι!
    Θάνος..

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sv1000s1.jpg 
Προβολές:	145 
Μέγεθος:	46,8 KB 
ID:	2214

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Αυτό μου άρεσε!!!

ΓΙΑ
    ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ
    ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ
    ΜΟΝΟ !!!

Μία μπύρα στον κύριο συνονόματο!

και μία μπύρα στον άλλο κύριο συνονόματο!

Σιγά μωρέ τι είναι η Χαλκιδική... αγγαρεία θα κάνω... θα πιαστεί και ο κώλος μου τόσα χιλιόμετρα με τη μηχανή... χάλια...

Σκέψου να βρέξει και να μην κάνω και μπάνιο... τραγωδία θα έιναι!

Α ΡΕ ΘΑΝΟ...................ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ,ΑΛΛΑ.........................ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.!!

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΖΧ12R._
    Απλά συμφωνώ...

Νέο μέλος
    Θανο εδω πανω δεν ειναι Αθηνα!!!!!!Εδω και 3-4 μερες επεσε η θερμοκρασια.Την προυηγουμενη Κυριακη ειχαμε 26-27 βαθμους και απο την Δευτερα και μετα επεσε στου 22-23.Τα βραδυα εχει ψυχρα καλη.Σε ποιο μερος θα πας?Μαλλον εχεις ξαναερθει και ξερεις.Και 'γω ηταν να παω θασο αλλα θα κατσω τελικα εδω.Αυριο σιγουρα θα παω Σερρες και ισως την Κυριακη.Αλλα υπαρχει και η περιπτωση για Χαλκιδικη.Αν γουσταρεις χτυπα κανα τηλεφωνο 6974400105 για κανα καφε η για κανα ψαρακι.Στις Σερρες εχουν μαθηματα οι Ducati αλλα θα εχει και test-drive πολλα αλλα μηχανακια.Παρε μαζι σου και αδιαβροχα γιατι πιανουν κατι ξαφνικα μπουρινακια.

Νέο μέλος

ΓΙΑ DUKASII

Κ. ΔΟΥΚΑ,σημερα αλλαζω λαδια για τα πρωτα 1000.Οι πρωες μου εντυπωσεις ειναι πολυ καλες.Στριβει με την σκεψη,φρεναρει με την σκεψη,σηκωνεται με την σκεψη.Δε σου κρυβω οτι ειναι περιεργο μηχανακι.Ειναι ψιλο και τα μασπιε ειναι ψιλα και πισω.(ισως να ενοχλησει τα γονατα)Δε βρισκουν ποτε κατω τα μασπιε,ετσι νομιζεις οτι μπορεις να το στριψεις κι αλλο.Προσοχη,αν βρουν κατω,κοιτα γυρω σου....η αρχιζεις και πεφτεις ή εχεις πεσει....Εχει φρεναρες,το πισω δε το δουλευεις καθολου.Το εχω σταματησει απο τα 180 χωρις να φοβηθω.Ενα κακο ειναι η λιγο κατηφορικη σελα,με αποτελεσμα στις σουζιτσες και στα αποτομα φρεναρισματα πονανε λιγο τα παπαρακια.Φωτα εχει πολυ δυνατα.θορυβο γαματω αν και η εξατμιση ζυγιζει 17κιλα,ειναι μουρατο,ολοι γυρνανε να το χαζεψουν.Ρυθμιζοντε τα παντα,μα τα παντα,εχει πλαστικο ντεποζιτο.Εβαλα 15 λιτρα ultimete bp100 και μου εβγαλε 210=215 χλμ με ταρζανιες και μεσα στην πολη.Δεν εχει δεικτη βενζινης αλλα ενα λαμπακι που κρατα καμποσο.Εχει χρονομετρο,εχει γυρολογιο,κρατα στην μνημη την μεγαλυτερη τελικη σου,ρυθμιζεις ενα κοκκινο λαμπακι που αναβει-ειναι σημα για το ποσο και που θελεις να το πας ή ν'αλλαξης ταχυτητα,σου λεει θερμοκρασια κινητηρα σε C ή σε F.Εχει μπολικο χωρο κατω απο την θεση του συνεπιβατη.Δεν κοβει παρα πολυ το τιμονη οπως douka-tdm-vstrom κλπ,αλλα κοβει ικανοποιητικα.Χωρας αναμεσα στα αμαξια,ασε που σου ανοιγουν χωρο μολις ακουνε αυτον τον θορυβο,θελει πολυ προσοχη με τον συναγερμο.Εγω θα βαλω διακοπτακη για να μην μου αναβουν τα φωτα συνεχεια.Σου λεει ποση δυναμη εχει η μπαταρια .Πανω απο τα 170-180 εχεις προβλημα-υπαρχουν αφτερμαρκετ τζαμακια-αν εισαι πανω απο 1,80 υψος.Φιλος στην Αγγλια εκανε πατεντα και εβαλε μπαγαζιερα-αν δεν εχεις καρο ειναι καλο αλλα ασχημο-εχει σταμπιλιζατερ που ρυθμιζεται,εχει,εχει,εχει,εχει.......και 'γω δεν ξερω τι.Εδωσα το μανουαλ σε μια φιλη να μου το μεταφρασει απο τα ιταλικα.Αυτα ξερω,αυτα ειδα,αυτα ενιωσα,αυτα καταλαβα και ειμαι ακομα στην αρχη.Οταν το ανοιξω(το γκαζι),θα σου πω και αλλα..........

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Το εχω σταματησει απο τα 180 χωρις να φοβηθω.

με ταρζανιες και μεσα στην πολη

ΕΥΛΑΒΙΚΟ ΣΤΡΩΣΗΜΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΒΡΕ LAGEL!!!!!!

ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΩΝΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ Η APRILIA ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Νέο μέλος
    Αφου εχει ενα λαμπακι που αναβει κοκκινο οταν περασεις τις 6000 στροφες που ειναι για το στρωσιμο.Και μην νομιζεις.στα 160-170 εχει 5000 στροφες,..................................................................................... ......................................θα σου πω μετα,φευγω,χτυπησε ενας εργατης και παω ν'αναψω τα τουρμπο να τον παω νοσοκομειο

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Ευχαριστώ παιδιά!!!!

θα σας ενημερώσω για την απόφαση στις επόμενες μέρες.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Νέο μέλος
    Περι παρε αυτο που σ'αρεσει.Αν αποφασιζα χωρις να σκεφτω τι θα χασω απο την μεταπωληση.θα διαλεγα το fazer1000 γιατι συμφωνω με τον THEOD.

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Από αυτά που διάβασα και άκουσα και από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα προς το fazer πηγαίνω.... είδωμεν!!!

Ευχαριστώ και πάλι.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lagel
    Θανο εδω πανω δεν ειναι Αθηνα!!!!!!Εδω και 3-4 μερες επεσε η θερμοκρασια.Την προυηγουμενη Κυριακη ειχαμε 26-27 βαθμους και απο την Δευτερα και μετα επεσε στου 22-23.Τα βραδυα εχει ψυχρα καλη.Σε ποιο μερος θα πας?Μαλλον εχεις ξαναερθει και ξερεις.Και 'γω ηταν να παω θασο αλλα θα κατσω τελικα εδω.Αυριο σιγουρα θα παω Σερρες και ισως την Κυριακη.Αλλα υπαρχει και η περιπτωση για Χαλκιδικη.Αν γουσταρεις χτυπα κανα τηλεφωνο 6974400105 για κανα καφε η για κανα ψαρακι.Στις Σερρες εχουν μαθηματα οι Ducati αλλα θα εχει και test-drive πολλα αλλα μηχανακια.Παρε μαζι σου και αδιαβροχα γιατι πιανουν κατι ξαφνικα μπουρινακια.
    Οκ Λάζαρε, το σημείωσα το τηλέφωνο σου... δεν υπόσχομαι βέβαια, γιατί ούτε ξέρω πού ακριβώς θα πάω, κάπου κοντά στην Καλλιθέα νομίζω, αλλά τα έχει κανονίσει όλα ένας φίλος από Ορεστειάδα, τον οποίο και πάω να συναντήσω και δεν ξέρω ακόμα λεπτομέρειες γιατί έχω ψιλοπήξει στη δουλειά!!

Για τον καιρό τα άκουσα... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΕΛΕΟΣ!!!

Θα αφήσω τα δέρματα σπίτι και θα πάμε με τις κορντούρες (γαμώτο)... Όσο για το μπάνιο... το ξέχασα ήδη!

Τ'ακούς Θανάση;;

Υ.Γ. Περικλή, σε καλό δρόμο είσαι φίλε!!!
    Θάνος..

Νέο μέλος
    θανο η Καλιθεα ειναι 90 χλμ απο Σαλονικα και μιση με 3 τεταρτα ο δρομος.Οποτε θες χτυπα τηλεφωνο γιατι αν δεν παω πουθενα θα ειμαι στη Σιβηρη(4χλμ απο καλιθεα)σ'ενα φιλαρακι που δουλευει σ'ενα πολυ ωραιο μπαρακι με πολυ καλα πιπινια.Σε χρωσταω και μπυρες.
    Περι μαθε τιμες για το fazer γιατι σου εχω σπεσιαλ τιμη για καινουργιο.(ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΓΑΛΛΙΑΣ) και σε ολα τα χρωματα,παραδοτεα απο 7-10 μερες.Αντε και να προσεχετε ολοι.
    Θανο πανε στην ΤΡΥΠΑ,εχει φοβερα μ@%#$&.Προσεχε μετα τα Μουδανια γιατι οι περισσοτεροι οδηγοι ειναι χαλια.Στο λεω γιατι καθε καλοκαιρι γινεται χαμος σ'αυτο τον δρομο.Δεν ξερω αν θυμαστε το ζευγαρι απο Αθηνα που πηγαινε Καλιθεα και ενα αμαξι εκανε επιτοπια στροφη και η TRIUMPH πηγαινε με 200,εκοψε την BMW στην μεση και το tiger κταστραφηκε μονο το μπροστα.Ουτε φρεναρισμα δεν ειχε ο δρομος.Και οχι μονο αυτο.ΠΡΟΣΟΧΗ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lagel
    [B]...δουλευει σ'ενα πολυ ωραιο μπαρακι με πολυ καλα πιπινια.Σε χρωσταω και μπυρες...
    ...Θανο πανε στην ΤΡΥΠΑ,εχει φοβερα μ@%#$&....
    Ελπίζω να μη διαβάζει η Στέλλα τα ποστ....θα έχουμε Ομηρικούς καβγάδες χαχαχαχχα

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θελω γνωμες.....
    από CBRIDHS στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2009, 17:25
  2. Θελω γνωμες και ιδεες, συντροφια.
    από vestromas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 15:17
  3. θελω ρε παιδια
    από EVI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ