Ισως να εννοούσε οτι θα αργει να ζεσταθεί σωστα εφοσον, αν δεν κανω λαθος, τα περισσοτερα ss ελαστικα εχουν δεικτη μέγιστης ταχυτητας >270 χαω.
Βαλε τα 70 αλογα τα ΜΤ, τα λιγα κιλα του κι ισως να μην εχει και πολυ αδικο
Ισως να εννοούσε οτι θα αργει να ζεσταθεί σωστα εφοσον, αν δεν κανω λαθος, τα περισσοτερα ss ελαστικα εχουν δεικτη μέγιστης ταχυτητας >270 χαω.
Βαλε τα 70 αλογα τα ΜΤ, τα λιγα κιλα του κι ισως να μην εχει και πολυ αδικο
Για όνομα πάλι τα ίδια θα λέμε??mt εδώ μέσα με rs10 Και έδινε πόνο..Όχι δεν θα έχεις κανένα θέμα με τα λαστιχα που έγραψες..ισα ίσα...απ την άλλη μην πάρεις λαστιχα απ τον τύπο που προσπαθεί να σε προτρέψει να πάρεις κάτι που θέλει αυτός..moving on..![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Εντάξει ,δεν του είπε να βάλει λάστιχα για χώμα.sporttouring του είπε να βάλει ,ας μας πει και ο φίλος τι χρήση κάνει,θα πατήσει ποτέ σε πίστα;
Μια χαρά λάστιχα είναι και τα t21 και τα PR5 ,στο τέλος ο πελάτης αποφασίζει,γουστάρεις τα πιο αγωνιστικά;Ε θα τα βάλεις,ο μάστορας είπε απλά την γνώμη του,δεν είπε δεν στα βάζω θα βαλεις με το ζόρι ότι σου πω.
when life gets complicated... i ride.
Ride(s) the wind of change...
Επίσης ο λαστιχάς έχει μπροστά του και τον αναβάτη με τη μηχανή, οπότε μπορεί να βγάλει και κάποια συμπεράσματα παραπάνω. Έτυχε σε κουβέντα με κάτοχο striple ο τύπος να με έχει φλομώσει στα "εγώ το στρίβω, εγώ το χώνω, εγώ το σκίζω, κτλ". Αν μιλούσα με αυτόν σε φόρουμ θα του έλεγα ξεχνάς τα sport touring. Έλα μου όμως που όταν είδα τη μηχανή του τα λάστιχα είχαν μισή παλάμη απάτητο. Για αυτόν τελικά ένα PR5 ίσως να ήταν καλύτερη επιλογή, κι ας είναι "σπορ" το μηχανάκι κι ας επιμένει πως κάνει σπορ οδήγηση.
Δε λέω προφανώς πως αυτό ισχύει και για τον φίλο, απλά επισημαίνω πως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει μόνο ένα σωστό λάστιχο για μια μηχανή. Όλα είναι σχετικά.
Μαλακια(αργει να ζεσταθει,δεν πιανει θερμοκρασια,γρηγορη φθορα κλπ) γινεται μονο με γομες σε τετοιες περιπτώσεις και racing λαστιχα οχι με hypersport(s21-rosso κλπ) λαστιχα...δηλαδη ελεος..ισα ισα με ελαχιστα λεφτα παραπανω αγοραζεις ανώτερο λάστιχο σε ολα του..απ την αλλη ποιος ξερει τι εχει σε στοκ ενας λαστιχας και δε φευγει απ το ραφι για το Χ,Ψ λογο η τι περιθώριο κερδους εχει στο ενα και τι στο αλλο...food for thought..![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Αυτο λεμε δεν ξερουμε τι ειδε ο λαστιχας κ πως σκεφτεται. Δεν ξερω αν ειχε δολο οταν του προτεινε αλλα λαστιχα η ηθελε να βοηθησει.
Προφανως το S21 προοριζεται για αυτο το μοτο δεν αντιλεγω...
Το RS10 ειναι racing/trackday κατηγορια βεβαια.
Eχω δει τυπακια να αλλαζουν λαστιχα κ να μην ξερουν τπτ κ απλα να θελουν να το βαλουν γιατι ετσι τους ειπαν, νομιζουν οτι ειναι καλυτερο κ.ο.κ.
Ride(s) the wind of change...
Βγαινουμε off topic, αλλα να σου πω ποιο ειναι το προβλημα με αυτο το mentality. Υποθετοντας οτι ολοι οι επαγγελματιες ειναι απατεωνες, ακυρωνεις και τον σωστο επαγγελματια που προσπαθει οντως να σε βοηθησει. Χανεις κι εσυ σ'αυτην την περιπτωση, πιθανοτατα να χασω κι εγω αυριο μεθαυριο που θα εχει βαρεθει ο συγκεκριμενος επαγγελματιας την αδικαιολογητη προκαταληψη εις βαρος του και θα σταματησει να φερεται επαγγελματικα.
Παραδειγμα απο τη δουλεια μου (εστιατορικη): Βγαινω να μιλησω σε πελατες (ηταν γνωστοι γνωστου, δεν τους ηξερα προσωπικα). Προς το τελος τους λεω "Θα προτεινα να δοκιμασετε το ταρταρ τονου, πραγματικα αξιζει". Οντως μολις ειχα παραλαβει τονο ντοπιο και το κρεας ηταν πιο κοκκινο κι απο συκωτι μοσχαρισιο, αφρος. Πετιεται λοιπον ο εξυπνος πελατης και μου λεει "Ασε, τα ξερουμε αυτα. Για να προτεινεις εσυ κατι, θελεις να το ξεφορτωθεις. Χαχαχαχα..." (με περισση περηφανια για την επιδειξη γνωσης του).
Αποτελεσμα; Ο "γνωστης" δεν εφαγε τονο που το προηγουμενο βραδυ κολυμπουσε στο Αιγαιο και εγω πλεον ειμαι πιο διστακτικος στο να προτεινω κατι σε πελατες.
Food for thought κι εγω λοιπον.![]()
Μαζι σου...αλλα επειδη η εμπειρια πλεον απο λαμογια στο Ελλαδα ειναι αρνητική και πρόσφατη κιολας απο συνεργειο παρολο που πηγα με τα καλυτερα σχολεια και διαθεση προτιμώ αυτο τον τροπο σκεψης ..θα ψαξω καλυτερα θα ρωτησω καλυτερα και αν μπορω να αποφυγω καποιον η κατι θα το κανω..στην περίπτωση λαστιχας δε μπορεις να τον αποφυγεις απλα πας διαβασμενος και ξεροντας τι θες οτι και αν λεει αν ξερεις τι θες αγοραζεις αυτο που θες(εμποριο κανει και το ιδιο κανω και εγω και ξερω τι και πως με τη διαφορα οτι εγω προφυλάσσω πελατες,εχω χασει πωλησεις μικρες και εχω κερδισει μεγαλυτερες απο αυτη μου την αντιμετώπιση)απο κει και περα θα εμπιστευομουν και οχι τελειως και με κλειστα ματια μονο ανθρωπο που τον ξερω προσωπικα εχουμε πει και 2 μαλακιες και ξερω οτι δε θα θελει να με δαγκωσει η δεν εχει καποιο κερδος απο μενα...αυτα για να μη χαλαμε το θρεντ..
Εγω τον τονο θα τον ετρωγα![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Τελικα παρηγγειλα τα S21 , μετα απο πολη ψαξιμο λογω οτι μενω Λαρισα. Οι αποκλισεις στις τιμες για το S21 πολυ μεγαλες εδω στην επαρχια . Κατι τετοιες στιγμες νοσταλγω την Αθηνα που εχεις παρα πολλες επιλογες . Δεν αναφερω συνεργεία ,μονο την χαμηλοτερη τιμη και την υψηλότερη , 280 - 337 . Οι τιμες εινα ιμε αποδειξη και τοποθετημενα. Απο αυριο λογικα θα τα φοραω !!!! Ευχαριστω για τις συμβουλες και την καθοδηγηση.