Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Peri paraeisagoghs. Diavaste perikalo(idios o SOLMAN)

Το νου σας Ρεμάλια!!! Το avatar του/της RapidShade

Exactly!
    Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

--------------------------------
    Where is my R1?... ;(

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Το πρόβλημα των αντιπροσωπειών δεν νομίζω ότι είναι οι ταξιδιώτες του εξωτερικού. Αυτοί ούτως ή άλλως δεν απειλούν την ελληνική αγορά.

Το να φάει η Ελλάδα πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή ένωση δεν θα είναι και κάτι καινούργιο. Δυστυχώς όμως μ'αυτά και μ'αυτά έχουν καταφέρει να προβληματίσουν όλους αυτούς τους υποψήφιους αγοραστές που θα σκεφτούν αν αξίζει τον κόπο για μια μικροδιαφορά στην τιμή να μπλεχτούν σε διαδικασίες με δικαστήρια ή επιστολές και τηλέφωνα και άλλα συναφή για κάθε μικροβλάβη που μπορεί να βγάλει ένα καινούργιο μηχανάκι.

Κι εγώ είμαι της άποψης ότι ένα μηχανάκι που βγαίνει από το εργοστάσιο με εγγύηση, θα έπρεπε να έχει εγγύηση παντού. Από την άλλη μεριά όμως βρίσκω σωστό από τη μεριά της αντιπροσωπείας να ζητάει τουλάχιστον το βιβλιαράκι της εγγύησης που δείχνει ότι έχει συναρμολογηθεί και συντηρηθεί από κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Κάποτε μου είπε ένας αντιπρόσωπος "Πώς θέλεις να εξυπηρετηθείς δωρεάν από το επίσημο δίκτυο; Εμείς ως αντιπρόσωποι πληρώνουμε για να σου παρέχουμε αυτή την εξυπηρέτηση και αυτό φαίνεται στην επιπλέον τιμή της μοτοσυκλέτας σου στην Ελλάδα. Εσύ επέλεξες να την πάρεις φθηνότερα...". Εκνευρίστηκα, αλλά είμαι ακόμα προβληματισμένος για το αν είχε δίκιο...

Ωστόσο καλώς ή κακώς, την καινούργια μοτοσυκλέτα μου την πήρα από την αντιπροσωπεία.
    Θάνος..

Νέο μέλος Το avatar του/της Juf
    Το πρόβλημα των αντιπροσωπειών δεν νομίζω ότι είναι οι ταξιδιώτες του εξωτερικού. Αυτοί ούτως ή άλλως δεν απειλούν την ελληνική αγορά
    Αν σου πω ότι δεν με απασχολεί τι τους απειλεί; Εμπορίο είναι και καλώς ή κακώς στην Ευρώπη είναι ελεύθερο. Το παράδειγμα με τον ταξιδιώτη ήταν απλά για να δείξω το άτοπο των ισχυρισμών.

Κι εγώ είμαι της άποψης ότι ένα μηχανάκι που βγαίνει από το εργοστάσιο με εγγύηση, θα έπρεπε να έχει εγγύηση παντού. Από την άλλη μεριά όμως βρίσκω σωστό από τη μεριά της αντιπροσωπείας να ζητάει τουλάχιστον το βιβλιαράκι της εγγύησης που δείχνει ότι έχει συναρμολογηθεί και συντηρηθεί από κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
    Ήθελα να πω ότι δεν είναι θέμα προσωπικής άποψης αλλά διεθνής νομοθεσίας την οποία την ξέρουν όλοι όσοι είναι στο επάγγελμα, για αυτό άλλωστε και οι αντιδράσεις που περιέγραψε ο φίλος στο αρχικό post. Επαναλαμβάνω ότι το βιβλιαράκι της εγγύησης (που ουσιαστικά δεν είναι η εγγύηση αλλά το Service Book σε όλη την Ευρώπη με τις κάρτες είσαι καλυμένος) είναι της Yamaha Europe και όχι του εκάστοτε αντιπρόσωπου. Εξάλλου το μηχανάκι που παίρνεις από την Γερμανία ας πούμε το έχει συναρμολογήσει ο Γερμανός εξουσιοδοτημένος.

Δυστυχώς όμως μ'αυτά και μ'αυτά έχουν καταφέρει να προβληματίσουν όλους αυτούς τους υποψήφιους αγοραστές που θα σκεφτούν αν αξίζει τον κόπο για μια μικροδιαφορά στην τιμή να μπλεχτούν σε διαδικασίες με δικαστήρια ή επιστολές και τηλέφωνα και άλλα συναφή για κάθε μικροβλάβη που μπορεί να βγάλει ένα καινούργιο μηχανάκι.
    Συμφωνώ απόλυτα αλλά το θέμα μας δεν είναι ότι αυτός ο φόβος ουσιαστικά δεν πρέπει να υπάρχει; Το θέμα μας δεν είναι ότι ουσιαστικά πέφτουμε σαν καταναλωτές θύματα απάτης από τις Ελληνικές αντιπροσωπείες;
    Εξάλλου οι διαφορές δεν είναι τόσο μικρές (όπως το παράδειγμα του SV1000 το οποίο ζαχαρώνω η αλήθεια είναι ). Δες επίσης ότι σιγά σιγά οι ίδιες οι αντιπροσωπείες προσπαθούν να ανταγωνιστούν πια σε επίπεδο τιμής, εκεί που παλαιότερα απλά απαξιούσαν (δείγμα ότι τον εισαγωγής ανταγωνισμό έχουν αρχίσει να τον παίρνουν σοβαρότερα). Κλασσικό παράδειγμα είναι οι μειώσεις τιμής του TDM στην Ελλάδα (ξεκίνησε από 11030 και έχει φτάσει 10 ουσιαστικά) και οι προσφορές στα μοντέλα προηγούμενης χρονιάς (πάλι το ίδιο μηχανάκι η αντιπροσωπεία το δίνει 9.200).

Άντε να δούμε τι θα γίνει. Δώστε φθηνά μηχανάκια στον λαό ρεεεεεεε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Juf
    Ήθελα να πω ότι δεν είναι θέμα προσωπικής άποψης αλλά διεθνής νομοθεσίας την οποία την ξέρουν όλοι όσοι είναι στο επάγγελμα, για αυτό άλλωστε και οι αντιδράσεις που περιέγραψε ο φίλος στο αρχικό post. Επαναλαμβάνω ότι το βιβλιαράκι της εγγύησης (που ουσιαστικά δεν είναι η εγγύηση αλλά το Service Book σε όλη την Ευρώπη με τις κάρτες είσαι καλυμένος) είναι της Yamaha Europe και όχι του εκάστοτε αντιπρόσωπου. Εξάλλου το μηχανάκι που παίρνεις από την Γερμανία ας πούμε το έχει συναρμολογήσει ο Γερμανός εξουσιοδοτημένος.
    Εγώ όμως επειδή δεν ξέρω τη διεθνή νομοθεσία, λέω απλά τη γνώμη μου...

Τα μηχανάκια απ'όσο ξέρω έρχονται στην Ελλάδα σε κουτί και στήνονται εδώ. Επομένως δεν τα έχει συναρμολογήσει ο Γερμανός. Θα τα στήσει ο Ελληνας.

Στα υπόλοιπα δεν έχω καμία διαφωνία εκτός του ότι για το μικρό χρονικό διάστημα των δύο-τριών χρόνων που θα κρατήσω τη μοτοσυκλέτα μου θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν θα ρισκάρω ούτε θα ταλαιπωρηθώ εγώ σε ενδεχόμενη βλάβη επειδή δεν μπορούν οι αντιπρόσωποι, οι παραεισαγωγείς και το κράτος να λύσουν τις διαφορές τους...

Εκτός κι αν η τσέπη μου δεν μου δίνει τη δυνατότητα επιλογής!
    Θάνος..

Νέο μέλος
    γιατι ρε θανο,οταν εγω πηρα το tdm900 11000και στη ευρωπη πουλιοταν 1000 ευρω κατω ή και τα παραεισαγωγης τα δινανε 800 κατω,εγω δεν ενιωθα να μου ποιανουν τον κωλο?Οι εδω αντιπροσωπιες πουλανε 1000 και 1500 πανω απο την ευρωπη για κερδος.Πες μου ποσο ειχε το δικο σου κσι ποσο ειχε εξω.Οταν μιλησα με καποιον απο την αντιπροσωπεια και μου ελεγε 12000 το fazer,τους ειπα οτι το νεο ετος(2004)θα το δινουνε 11000 ευρω,και μου ελεγε οτι αποκλειεται,και ομως εγινε.Και τωρα το δινουνε 10600.Λιγο πιο πανω απο εξω.Οπως και στο R1 του 03.Μας ζητουσανε 2000 παραπανω απ'οτι το δινανε εξω,δηλαδη του πληρωναμε τα γαμησιατικα.Ρωτα ποσα παιδια την πατησανε ετσι.Εκτος αν θεωρουμε τα 1000 και τα 2000 λιγα λεφτα.Εγω για να τα βγαλω αυτα πρεπει να γαμηθω 4-5 μηνες και να μην ξοδεψω φραγκο.Και επειδη ημουνα φανατικο yamahovios,τωρα την σιχαινομαι.Ετσι γιατι ειναι η χειροτερη εταιρεια απο θεμα πολιτικης.Ξερω οτι εχασε εναν πελατη με 45000 τζιρο στα 4 χρονια για τις μαλακιες τις.(ΕΜΕΝΑ).Το TDM900 τωρα πουλαει στην νορμαλ του τιμη.Οχι οπως το 2002 που το δινανε 11000.Σιγα,!!!τι μηχανακι πηραμε και το πληρωσαμε τοσο.Για μενα οι παραεισαγωγης που βρισκοντε εκει κατω σε σας,ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ.Το TUONO γιατι πουλαει την ιδια τιμη σ'ολη την Ευρωπη ακομα και τα μεταχειρισμενα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από lagel
    γιατι ρε θανο,οταν εγω πηρα το tdm900 11000και στη ευρωπη πουλιοταν 1000 ευρω κατω ή και τα παραεισαγωγης τα δινανε 800 κατω,εγω δεν ενιωθα να μου ποιανουν τον κωλο?Οι εδω αντιπροσωπιες πουλανε 1000 και 1500 πανω απο την ευρωπη για κερδος.Πες μου ποσο ειχε το δικο σου κσι ποσο ειχε εξω.Οταν μιλησα με καποιον απο την αντιπροσωπεια και μου ελεγε 12000 το fazer,τους ειπα οτι το νεο ετος(2004)θα το δινουνε 11000 ευρω,και μου ελεγε οτι αποκλειεται,και ομως εγινε.Και τωρα το δινουνε 10600.Λιγο πιο πανω απο εξω.Οπως και στο R1 του 03.Μας ζητουσανε 2000 παραπανω απ'οτι το δινανε εξω,δηλαδη του πληρωναμε τα γαμησιατικα.Ρωτα ποσα παιδια την πατησανε ετσι.Εκτος αν θεωρουμε τα 1000 και τα 2000 λιγα λεφτα.Εγω για να τα βγαλω αυτα πρεπει να γαμηθω 4-5 μηνες και να μην ξοδεψω φραγκο.Και επειδη ημουνα φανατικο yamahovios,τωρα την σιχαινομαι.Ετσι γιατι ειναι η χειροτερη εταιρεια απο θεμα πολιτικης.Ξερω οτι εχασε εναν πελατη με 45000 τζιρο στα 4 χρονια για τις μαλακιες τις.(ΕΜΕΝΑ).Το TDM900 τωρα πουλαει στην νορμαλ του τιμη.Οχι οπως το 2002 που το δινανε 11000.Σιγα,!!!τι μηχανακι πηραμε και το πληρωσαμε τοσο.Για μενα οι παραεισαγωγης που βρισκοντε εκει κατω σε σας,ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ.Το TUONO γιατι πουλαει την ιδια τιμη σ'ολη την Ευρωπη ακομα και τα μεταχειρισμενα.
    Ειλικρινά δεν έχω μία απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα... Θα μπορούσα να κάνω κάποιες υποθέσεις με τα λίγα που ξέρω και ίσως σε μερικές να πέσω μέσα.

Το θέμα είναι ότι υπάρχει αυτή η κατάσταση στην αγορά. Τα βάζεις κάτω όλα, κοιτάς τα θετικά, κοιτάς και τα αρνητικά, κοιτάς και την τσέπη σου και αποφασίζεις...
    Θάνος..

Το νου σας Ρεμάλια!!! Το avatar του/της RapidShade
    Oson afora th synarmologhsh file thanos
    den isxyei gia ola ta mhxanakia kai oute
    gia oles tis xwres.

Emena proswpika parelifthi to R1 mesa sthn kouta tou kai htan etoimo. (demeno)
    oute h roda eleipe apo panw oute tipota

se alla pou ta anoija epishs mprosta mou
    htan perissotera pragmata off (rodes, timonia klp)

apla sto anaferw na jereis oti paizei
    analoga me th mhxanh
    Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

--------------------------------
    Where is my R1?... ;(

Νέο μέλος
    Να σου πω την αληθεια,καμια φορα τις καταλαβαινω τις εδω αντιπροσωπιες.Ειναι δυσκολο ν'ανταπεξελθεις στα εξοδα.Τα κτηρια τους οπου στεγαζοντε εχουν φοβερα εξοδα.Τεραστεια ενοικια,προσωπικο,τεχνικους.φορτηγακια,διαφημηση,μετ φορικα και σχεδον τις περισσοτερες φορες,τα λεφτα μπραφ στα εργοστασια.Βοηθεια κρατικη μηδεν,αλλα ρε γαμωτο,πρεπει να εχουν τοσο μεγαλη διαφορα στις τιμες με τις αλλες χωρες?1000 και 2000 ευρω διαφορα.Ημαρτον!!!Δηλαδη εξω που δεν εχουν τετοιες κληματολογικες συνθηκες γιατι πουλανε αλλα και εξυπηρετουνε καλυτερα απο εμας,ενω εμεις που εχουμε μονο 3 μηνες βαρυ χειμωνα τα γαμαμε ολα?Και στην πωληση αλλα και στην τεχνικη εξυπηρετηση.Π.χ. Οταν πηρα το tdm900 απο τα πρωτα,το μηχανακι σκοτραριζε πολυ στα χαμηλα και μου εσβηνε μερικες φορες εν κινησει.Το εψαχνα κανα μηνα οσπου πηρα την ''μαμα'' εδω και ξερεις τι μου απαντησανε?Τεχνικος τωρα.... φιλε δεν εχει τιποτα......ανεβασε το ρελαντι στις 1500στροφες(οταν ειναι ζεστο).Τι λες του λεω,και το πρωι που εχει αυτοματο τσοκ,απο που θα ξεκιναει απο τις 5000στροφες?Ασχετος σου λεω.Ας ειναι καλα τα παιδια απο το tdmhellas πουειχανε ψαχτει απο μονοι τους και βρηκανε τις λυσεις.Μετα που το διωρθωσαμε.με περναν ολοι οι μηχανικοι τηλεφωνο για να τους πω πως το διωρθωσα.Ξεφτιλα πραματα.Ρε τα μηχανακια ολα τα τελευταια χρονια εχουν ψεκασμο και καταλυτη και τα περισσοτερα συνεργια δεν εχουν ουτε καυσαναλυτες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από patriarxis3
    ...επειδή δεν βρήκα πουθενά στην αγορά (Ερμίδης, Motonewland) ετοιμοπαράδοτο "Ζ" και κοροιδεύουν τον κόσμο οτι από μέρα σε μέρα θα έχουν. Και αυτό γιατί η Kawasaki Ελλάς (Τεομότο) τραβούσε το πουλάκι της και δεν πρόβλεψε να φέρει καμιά 50-100 "Ζ" παραπάνω για να καλύψει την υπερβολική ζήτηση που είχε το μηχάνημα αυτό...
    Αν και είμαι εκτός θέματος, να διορθώσω μια λεπτομέρια...

Οπως τα λες είναι με την διαφορά οτι η Τεομοτο επαιξε το πουλάκι της οχι γιατί δεν έφερε αρκετα Ζ750 μόνο, αλλά γιατι δεν ειχε προβλέψει (ας πετάξουν με τις κλωτσιες οσους κανουν τις παραγγελίες εκει πέρα μεσα γιατι δεν εχουν ΙΔΕΑ για το τι θελει ο κόσμος αρα αντι για εμπόριο ας το ρίξουν στο πλέξιμο) να φέρει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΥΡΑ...

Ταδε εφη, ενας μ*****ας που περιμένει εδώ και 30 μερες να του ερθει το μονάκριβο του ΜΑΥΡΟ Ζ750 (και στην λίστα υπάρχουν πολλοι ταλαίπωροι που και αυτοι περιμένουν με σκασμένες τις προκαταβολές)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από lagel
    Δηλαδη εξω που δεν εχουν τετοιες κληματολογικες συνθηκες γιατι πουλανε αλλα και εξυπηρετουνε καλυτερα απο εμας,ενω εμεις που εχουμε μονο 3 μηνες βαρυ χειμωνα τα γαμαμε ολα?Και στην πωληση αλλα και στην τεχνικη εξυπηρετηση.
    Το ερώτημα σου ανοίγει παράθυρο στο χάος... Νομίζω η παροιμία που λέει "κάλλιο 5 και στο χέρι, παρά 10 και καρτέρι..." αποτελεί τον πυρήνα της νοοτροπίας του Έλληνα.
    Θάνος..

Νέο μέλος
    Εχεις απολυτο δικιο φιλε modeerf ,αλλα δεν ηταν μονο λαθος της KAWA,αλλα ολης της KAWA ΕΥΡΩΠΗΣ.Oταν τους εγινε η παρουσιαση του μοντελου αποκλειστικα στους αντιπροσωπους και τους ρωτουσανε για ποσα κομματια υπολογιζουν να πουλησουν,τι στον π.....ο απαντησανε στο εργοστασιο!!ΕΕ καλο ειναι,βγαλτε για αρχη 100 κομματια και βλεπουμε.Που πατε ωρε βλαχοι.Το φερνουν αρχες του χρονου και η επομενη παρτιδα τον Ιουνιο?????Καλα ειναι χαζοι ο ανθρωποι?Ποτε να πουλησουν,το τελευταιο δεκαημερο του ιουνη?Η θα τα παραδωσουν στους πελατες λιγο προτου φυγουνε για διακοπες εξω απο το πλοιο?.Αν και συμπαθω την kawa,σ'αυτο το θεμα τα γαμησε.

Νέο μέλος
    Ναι ρε Θανο,εχεις δικιο.Αν το αρχισουμε δε θα το τελιωσουμε ποτε!!!Οπως λεει και ο αλλος φιλος ''ΔΩΣΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ''.Δεν καταλαβαινουν ρε γαμωτο οτι αν πουλανε φθηνα,θα εχουν περισσοτερο τζιρο.Θ'αλλαζαμε μηχανακια καθε χρονο και θα τα δοκιμαζαμε ολα και ο κοσμος ολος θα ειχε απο ενα μοτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman

re paidia

de perimena to thema na parei tetoies diastaseis!!!gia na ta valo se mia seira!!An empistevese ton paraeisagogea kai an i diafora sta lefta einai megali to perneis!!!!Alla apo tin alli merikes fores den einai mono ta leyta pou se kanoun na pas stis paraeisagoges,einai oti oi ellinikes episimes antiprosopeies to gargalane poly to pragmataki tous kai oti afou mas poulisoun mia mixani meta an symbei kati sfirizoun adiafora kai vriskoun diafores dikaiologies,kai ayto einai pragmatikotita se oles sxedon tis MARKES,exo grapsei se allo post 2 peiptoseis,i mia me honda kai i alli me Yamaha,apo episimous,kai sto provlimma epano brikan dikaiologia!!!!!Kai anafero,Timonoplaka sto TRANSALP psoriase se treis mines,kai i apantisi tis Honda''menete se nisi kai de to kalyptei i egyiisi''' to idio kai se kapaki kinitira apo TDM,E,den einai malakia,kamia egyisi de grafei oti sta nisia de to kaliptoume,alla kai ti na kaneis na pas dikastikos gia tetoio pragma?O foilos me to tdm efyge apo Syro pige Athina kai afou tous apilise oti tha to dimosieysei se periodika(moto,mototriti ktl) to alaksan!!!Ara ti einai pio kala Paraeisagogi pou ton empistevese i Episimos pou mporei na sti kanei gyristei kai esy na nomizeis oti eisai kalimeno?

Ayta giati eipa polla,pantos eyxaristo paidia gia ti boitheia,akri evgala me tis apopsisas!!!!

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

moda banana Το avatar του/της monstermind

Re: re paidia

Αρχικά δημιουργήθηκε από solman
    akri evgala me tis apopsisas!!!!

χααχαχαα:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman

Oxi alitheia leo

!!!!!

Ebgala mi gelas kai niosoun asxima ta paidia!!!Ebgala alitheia,einai apo tis fores pou oloi exoun dikio ALLA POU THA TO VROUME???????Kai milao sovara,o kathe enas etsi opos ta leei exei dikio!,apla eipmae ta zigeizeis kai krineis,pantos stin ousia tipota den einai apolito sigouro oute o episimos oute o paraeisagoeas!!!!!

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. erotiksis: peri bags
    από psaroulis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2004, 09:28
  2. Aporeies peri customizing
    από chopperatos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 13:31
  3. Peri anartisis..