Triumph παίζουν πολλά σε καλές τιμές. Ειδικότερα τα παλιά (και δεν μιλώ για το Τάιγκερ).
Triumph παίζουν πολλά σε καλές τιμές. Ειδικότερα τα παλιά (και δεν μιλώ για το Τάιγκερ).
Με τα 7 χρονια διαφορά που έχουν νομίζω είναι λιιιγο άτοπη η σύγκριση που έκανες
Νομίζω όμως ότι σε αυτή την κατηγορία, το να προτιμήσεις ένα σαφώς καλύτερο μηχανάκι ( ή μάλλον μια μοτοσυκλέτα ανώτερων δυνατοτήτων) με λίγα λεφτά παραπάνω δεν είναι παράλογο. Ούτε συμφωνώ ότι μηχανάκι του 2011 είναι τόσο παλιό ώστε να μην αξίζει αναφοράς ή σύγκρισης...
Βέβαια, ο καθένας ψωνίζει ότι αγαπάει βρε παιδιά. Υπάρχουν αγοραστές για όλα.
Το triumph είναι τεσσάρων μηνών μηχανή. Πάνω από ενάμιση χρόνο εργοστασιακή εγγύηση δλδ. Όντως, εντελώς άσχετη η σύγκριση.
Eχει ξαναναφερθει, απο τον ptc νομιζω, ευκαιριες σε εμπορους ΔΕΝ υπαρχουν. Καποιο λακο εχει η φαβα και πιθανοτατα βαθυ.
Κολλησατε ολοι στο ποσα tuono παιρνεις με τα ιδια λεφτα και οχι στο οτι ειναι απο εμπορο.
MADE IN JAPAN 日本製
Καλά, δεν την λες και εντελώς άσχετη σύγκριση, δεν πρότεινα και GSX 1400
Απλά έγραψα πως με τα λεφτά που πωλείται ένα σχεδόν καινούργιο sport naked, μπορείς να πάρεις και ένα από τα καλύτερα super naked, παλιότερο βέβαια. Αμά θες το πιο καινούργιο στο συγκεκριμένο μπάτζετ, εννοείται και είναι πολύ καλή ευκαιρία το 765.
Αυτά που ήταν στο car και τελικά πουλήθηκαν, ήταν στα 7 έως 7800Ε. Τα υπόλοιπα συνεχίζουν να υπάρχουν σε αγγελίες. Γι' αυτό και έγραψα "με περίπου τόσα".Tuono V4 με περίπου 7400?
Στο car βλέπω το φτηνότερο ειναι του 11 με 8800 Ευρω και πάνε μεχρι 13000 για μοντέλο 17.
Αν με το 'περιπου τόσα' εννοείς 1500 παραπάνω οκ....
Τι λάκκο να έχει ένα μηχανάκι με τόσα λίγα χλμ και εργοστασιακή εγγύηση? Προφανώς κάποιο demo της Ηλιοφίλ θα είναι, νομίζω ότι είχε ανέβει και παλιότερα η αγγελία. Η ευκαιρία νομίζω ότι βρίσκεται στο ότι δεν εμφανίζονται τόσο καινούργια μηχανάκια εύκολα, ειδικά σε "δύσκολες" κατηγορίες. Όποτε εάν κάποιος ψάχνει για naked και θέλει να γλυτώσει και το "καπέλο" της καινουργίλας, το χτυπάει!