Αφού λείπει ο Πλίτσερ θα γράψω αντί αυτού: Ένα πετρελαίωμα θέλουν τώρα για τους κοριούς και είναι έτοιμα![]()
Αφού λείπει ο Πλίτσερ θα γράψω αντί αυτού: Ένα πετρελαίωμα θέλουν τώρα για τους κοριούς και είναι έτοιμα![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Mε είδα να σκάω πάνω σε κουτί με καμιά 80ριά χλμ επειδή ο μπροστινός του πλακώθηκε στα φρένα να μην πατήσει μια γάτα...
Με το κουτί και σε απόσταση αναπνοής από το μαγαζί...Πάμε για καινούρια ποδιά,φτερό,μάλλον καλίμπρα γιατί σαν να νιώθω να έχει έρθει πίσω το μπροστινό,πόδι στον πάγο...
Να ναι καλά το κράνος γιατί θα είχε ανοίξει το κεφάλι φιλέτο στην αεροτομή του αλμέρα...
Tsolia φόραγες τις επικαλαμίδες;
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Με είδα πρωινή βολτούλα με τη NaNCy στον Μπαμπίνο για beauté...
Πέραν της άκρως αναζωογονητικής πρωινής "δροσούλας" (a.k.a. ψωλόκρυο), o ήλιος έλαμπε, το γκάζι άνοιγε και έβλεπα περισσότερο μπροστά και μακριά παρά πίσω μου.
![]()
Όχι τις βάζω με βροχή μόνο.
Τώρα για την γάτα δεν ξέρω φίλε μου.Το μόνο που ξέρω είναι οτι πονάνε χέρια-πόδια να δώ πώς θα πάω σήμερα για μεροκάματο....
Αλλά είναι ευκαιρία να τονίσουμε άλλη μια φορά κάτι σημαντικό...
Το κράνος σώζει ζωές.Και ποτέ ανασφάλιστοι.Μια στιγμή αρκεί να γίνει η στραβή ανεξάρτητα απο το πόσο καλά τιμόνια είμαστε.
Μην το γελάς καθόλου...Πόσες φορές διαβάζεις "Θέλω να πάρω αυτό αλλά δεν έχω δίπλωμα" κτλπ "αλλά έχω εμπειρία/είμαι τιμόνι" κτλπ;
Και εγώ έχω εμπειρία,είναι το δεύτερο τράκο υπαιτιότητα μου στα τόσα χρόνια που οδηγάω ΑΛΛΑ έφταιγα.Ήμουνα απο πίσω,σε στενό και έτρεχα.Ίσως να αφαιρέθηκα και ένα δευτερόλεπτο δεν έχω ακόμα συνηδειτοποιήσει πώς ακριβώς...εκείνη την ώρα.Αλλά έφταιγα ξεκάθαρα.
Περαστικά και ποτέ ξανά,δέστο σαν αφορμή να κόψεις λίγο ρυθμούς.
Περαστικά!
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
με ειδα να νιωθω σα παιδακι με το 250αρι
ο αερας που σε χτυπαει ειναι ιδιος, ειτε εχεις 125 αλογα ειτε 25![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time