οτιδηποτε μηχανικο/μηχανολογικο ειναι απο suzuki sv...νομιζω και τα ηλεκτρικα του...οποτε εισαι καλυμμενος...
τωρα, αν πεσεις και το κανεις τροπετο και θες ντεποζιτο ή κοντερ, ναι θα πρεπει να ψαχτεις εξωτερικο και αν...
και εννοειται οτι αν παρουν π.χ. τα καλαμια κοιτας aftermarket δεν πας να βαλεις τα ιδια...
κατα τ'αλλα σε χαζοτουμπες δεν εχει να σπασει κατι...γυμνο ειναι...τι θα βρει? οι εξατμισεις και το τιμονι? κλαϊν...
Hornet 600/900
Z750/1000
Vstrom 650
ZRX 1100
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Mάλλον το 2007 και μετά λες γιατί ως κάτοχος του πρώτου Ζ1000 σε διαβεβαιώ πως μέχρι τις 4.000 ήταν ψόφιο,πράγμα το οποίο βελτιώθηκε δραματικά στο επόμενο,το οποίο όμως ήταν και πιο αδύναμο σε απόλυτα νούμερα.
Σε κάθε περίπτωση για καθημερινή μετακίνηση και 15.000km το χρόνο σίγουρα είναι ασύμφορο ειδικά όταν ο φίλος δηλώνει ζορισμένος οικονομικά.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
σκέφτηκα να σου προτείνω Ζ πρωτης γενιάς είτε μικρό είτε μεγάλο, γιατι έχουν αλεξίσφαιρα μοτέρ & χαβαλεδιάρικα αλλά μάλλον θα πίνουν το κατιτίς τους (συν ότι το μικρό έχει αστείο μαμα στησιμο+φρενα)
Απο αυτά που έβαλες, το μεγάλο Χόρνετ είναι λύρα 100! με μόνο ίσως θέμα την κατανάλωση, αλλά πολύ μηχανάκι για λίγα λεφτά.
Το SV650 ίσως είναι μια καλή πρόταση,αλλά τα κλιπον δεν φωνάζουν άνεση.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Bandit 650... All time classic!!!![]()
Ride(s) the wind of change...
καταρχήν ευχαριστώ σε όσους μπήκαν στον κόπο να προτείνουν κάποιο μοντέλο.
γνωρίζω ότι τα χρήματα που διαθέτω είναι λίγα αλλά με 1000 ευρώ το μήνα μόνο για εξωσχολικές δραστηριοτητες , φροντιστήρια κλπ για τα παιδιά δεν μπορώ για κάτι παραπάνω αφού βασική προτεραιοτητα είναι τα παιδιά.
από τις προτάσεις σας έχει μπει στον χάρτη της αναζήτησης το sv 1000 μια μηχανή που μου αρέσει αρκετά
για να είμαι ειλικρινής είναι πρώτο στην λίστα της αναζήτησης πλέον
τα ζ μου αρέσουν αλλά είναι λίγο καγκουρικα ..........
Στον επόμενο μήνα θα κινηθώ για αγορά και πώληση κλπ
σχετικά με το sv 1000
για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα τι πρέπει να προσέξω στην αναζήτηση ?
που πονάνε ?
ευχαριστώ εκ των πρότερων
Φτιαξε καφε και ξεκινα...
"sv 1000, site:moto.gr"
Καλο ψαξιμο.![]()