![]()
Σκέφτεται κανείς να πάει στο Enduro Training στο Λουτράκι;
Απρίλιο ή Μάιο;
![]()
![]()
Απρίλιο ή Μάιο;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
NAI !!!!!!
Καπετάνιε το έχω σχεδόν πάρει απόφαση ! Σε λίγο θα έρθει ο καιρός να αλλάξω και λάστιχα , θα βάλω χωμάτινα ....ένα παντελονάκι θέλω μετα και είμαι έτοιμος!!!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
NAI !!!!!!
Καπετάνιε το έχω σχεδόν πάρει απόφαση ! Σε λίγο θα έρθει ο καιρός να αλλάξω και λάστιχα , θα βάλω χωμάτινα ....ένα παντελονάκι θέλω μετα και είμαι έτοιμος!!!!!![]()
![]()
![]()
Για πότε λες; Απρίλιο ή Μάιο
(προτείνω το πρώτο γιατί ενδεχομένως Μάιο να φάμε πολύ ζέστη...)
Let me know
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Απρίλιο ή Μάιο;
![]()
ΜΕΣΑ!!!![]()
![]()
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΕΣ?
ΤΕΛΟΣ
Εγώ για το 1 είμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
ΜΕΣΑ!!!![]()
![]()
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΕΣ?
και πολλά λέω
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Θα σαρώσω λέμε ….θα ξεκινήσω από το 1ο επίπεδο ,θα κατακτήσω το 2ο θα εξαντλήσω το 3ο και θα δημιουργήσω το 4ο επίπεδο ….εκεί θα είναι μαθητής ο OLD!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΑΦΟΥ :a16: :a16: ΦΛΥΑΡΗΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ,ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ(ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ),ΤΙΜΕΣ Η' ΚΑΝΑ SITE ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!
www.caferacers.gr
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 1ο ΕΠΙΠΕΔΟ (ΙΣΧΥΕ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ) ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ![]()
!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ! ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ![]()
![]()
ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΛΟΙΠΟΝ![]()
ΤΕΛΟΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
ΚΑΙ ΑΦΟΥ :a16: :a16: ΦΛΥΑΡΗΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ,ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ(ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ),ΤΙΜΕΣ Η' ΚΑΝΑ SITE ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ www.bmw-motorrad.gr
ΤΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΑΦΟΥ :a16: :a16: ΦΛΥΑΡΗΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ,ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ(ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ),ΤΙΜΕΣ Η' ΚΑΝΑ SITE ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!![]()
http://www.motorrad.bmw.com.gr
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έχω κάνει το 1ο επίπεδο και θέλω να πω ότι βελτιώθηκα αρκετά για την οδήγηση στο χώμα!!
Να πάτε αν και τα λεφτά που δίνεις μου φαίνονται αρκετά!!(εγώ το έκανα δωρεάν)
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Έχω κάνει το 1ο επίπεδο και θέλω να πω ότι βελτιώθηκα αρκετά για την οδήγηση στο χώμα!!
Να πάτε αν και τα λεφτά που δίνεις μου φαίνονται αρκετά!!(εγώ το έκανα δωρεάν)
ΠΟΣΟ ΠΗΓΕΝΕΙ? ΕΙΝΑΙ 90-100 ΕΥΡΩ (ΤΟ LEVEL 1) ?
ΤΕΛΟΣ