αντίστοιχη για...αυτοκίνητο;![]()
αντίστοιχη για...αυτοκίνητο;![]()
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
δεν ειπα οτι ειναι ιδια
την εβαλα σαν παραδειγμα ιδιας μαρκας με αντικρυστα εμβολα
αυτοκινητο η μηχανη το θεμα ειναι οτι δεν επιτρεπεται να λειτουργησει με τυχαιες ροπες και μαλλον χρειαζεται υψηλα νουμερα
Του αυτοκινήτου είναι διπλάσια σε μέγεθος, 4πλάσια σε βάρος, και πιάνει ένα δίσκο που έχει πάχος 3-4 πόντους, με τούνελ στο εσωτερικό του.
Της μηχανής είναι πολύ μικρότερη, και πιάνει ένα δίσκο 6mm πάχος.
Άλλη διαδρομή και άλλο μοχλό κάνουν οι δυνάμεις στην μια περίπτωση, άλλη στην άλλη.
Αυτό έλλειπε να είχαν παρόμοιες τιμές βρε συ. Μια χαρά είναι τα 25nm που αναφέρθηκαν.
Μη το παρακανεις με το σφιξιμο γιατι ειναι αλουμηνιο και θα κοψεις τα σπειρωματα...
Γυρω στα 20nm θα ειναι παραπανω απο αρκετο... Αν εχεις και αγχος χρησιμοποιησε και κοα σπειρωματων
Κάθε βίδα αναλόγως του μεγέθους έχει και την ανάλογη ροπή σε περίπτωση που δεν αναφέρεται αυτή από τον κατασκευαστή
http://www.wtools.com.tw/STANDARD-BO...G-TORQUE.shtml
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Σχετικά με το ερώτημα σας οι τεχνικές οδηγίες της Brembo είναι οι εξής:
Οι δαγκάνες της Brembo δεν πρέπει να ανοίγονται ,παρά μόνο να καθαρίζονται τα πιστόνια από τυχόν οξείδωση ή από οποιαδήποτε υλικά μαζεύονται στην περιφέρεια του πιστονιού από την τριβή των φρένων (τακάκια).
Παρόλα αυτά το τεχνικό τμήμα προτείνει να σφίξετε τις βίδες 25÷29 Nm με medium μπλε Loctite.
Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Με εκτίμηση
Evi Drakouli
/
Sales Dept
eXTra products
55 Kallirrois Street
117 43 ATHENS, GREECE
Tel: +30-210-9213286/7
Fax: + 30-210-9243160
e-mail: sales@extraproducts.gr
www.extraproducts.gr
κάλο μας βράδυ ....
δεν περίμενα απάντηση μεσώ έλληνα αντιπροσώπου...
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
ZOMG!!1ena11!11
Νταξει, respect!!!
Αντε καλο σφιξιμο και καλα φρενα!![]()
pew pew pew pew pew pew !!!
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Μια χαρά σε φτιάξανε μάστορα οι της μπρεμπο. Να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Όλα καλά λοιπόν
Έτσι γίνεται, το ίδιο και χειρότερο είχα βρει όταν άνοιξα τις δικές μου. Χειρότερο=εκτός από την μάζα που βρήκες εσύ, εγώ είχα βρει και σαν πηλό, στα τουνελάκια που επικοινωνούν οι θάλαμοι, στα χαμηλά μέρη της δαγκάνας. Σε μια, ο πηλός δεν άφηνε καν επικοινωνία υγρού, από το ένα έμβολο στο άλλο (βέβαια το υγρό ερχόταν κύκλο και από την άλλη μεριά). Επίσης είχα βρει ίδιο πηλό ΚΑΙ στο σωληνάκι υψηλής της μια δαγκάνας και επιστράτευσα σύρμα για να το ξεβουλώσω.
Θα πω μόνο, όσο καθαρίζουμε τις δαγκάνες μας ανά ένα εύλογο χρονικά διάστημα -ξέροντας τι κάνουμε- καλό κάνουμε, και ας λέει η brembo.