Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Δολιοφθορά στο 13Φ
Χτυπήματα κάτω από την μέση απαγορεύονται από την συνθήκη της Βιέννης !!!!! Σβήσε την φωτογραφία ΤΩΡΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:o
![]()
:a13:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Δολιοφθορά στο 13Φ
Χτυπήματα κάτω από την μέση απαγορεύονται από την συνθήκη της Βιέννης !!!!! Σβήσε την φωτογραφία ΤΩΡΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:o
![]()
:a13:
![]()
Αυτοί ΔΕΝ τρώγονται με τίποτα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Ε ΦΑΕ ΕΝΑΝ ΤΟΥ RtCT ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ....
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ !!!!!!!!!
:a29:![]()
:a015:
:a39: :a29:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ !!!!!!!!!
:a29:![]()
:a015:
:a39: :a29:
![]()
![]()
![]()
![]()
re kamene anakiklwti... i besamel pou einei (oeo?)Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ποια συνθήκη; :a13:
:rotflmao: :rotflmao:
ektos kai an den pianete gia pastitsio alla gia makaronia me kima fournou...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
re kamene anakiklwti... i besamel pou einei (oeo?)
sto stomaxi mou fysika!![]()
kai o kimas einai olofreskos 13f!
![]()
![]()
![]()
ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΡ ΟΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΕΡ........
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΙΜΑΣ 13Φ (ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ ΤΟΝ RCTακο....).![]()
![]()
![]()
Ε ότι θα μου αποδώσουν και ...μαγειρικές ευθύνες δεν το περίμεναΑρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
re kamene anakiklwti... i besamel pou einei (oeo?)
ektos kai an den pianete gia pastitsio alla gia makaronia me kima fournou...![]()
![]()
![]()
![]()
opws tha elege kai o palianthrwpas....
na sE kopsw kima na sE ftiajw.... pastitsio![]()
den to jereis auto pou lene gia tin CIA, NSA...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ε ότι θα μου αποδώσουν και ...μαγειρικές ευθύνες δεν το περίμενα![]()
![]()
borei na apotrepsoun 100 epitheseis kai na min to mathei kaneis alla an ginei mia lalakia oloi tha to mathoun...
ta itheles kai ta epathes...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ετσι ετσι ετσι η εξουσία και οι ελενκτές έχουν πάντα ευθύνη........που είναι η μπεσαμέλ οεο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ε ότι θα μου αποδώσουν και ...μαγειρικές ευθύνες δεν το περίμενα![]()
![]()
Και για να μαθαίνεις ιστορία, πρόσφατες ανασκαφές απέδειξαν οτι στις Θερμοπύλες το καρφί δεν ήταν ο Εφιάλτης αλλά ο Μπαρταλιάδης ο καρφωτής (σου θυμίζει τίποτα?) ο οποίος ήταν εμπιστος του Λεωνίδα ( κοιτα πως τα φέρνει η ζωή) και τον πούλησε όπως και σένα με την μπεσαμέλ κάποιος άλλος.......(για να καταλάβεις που έχεις μπλέξει)
Αυτο το τοπικ παει απο το καλο στο καλυτερο..
Διχονοιες, νεοι ανακυκλωτες, παλιοι ανακυκλωτες, ενας μακης, καπεταναιοι ειρηνιστες, αντιστασιακοι, ενοπλος αγωνας, παστιτσακι....
για συνεχιστε
για συνεχιστε
![]()
![]()
Φεύγοντας για καφέ επισημαίνω μόνο ότι είναι ελεγκτής εκ του ελέγχω και όχι ελενκτής.Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
ετσι ετσι ετσι η εξουσία και οι ελενκτές έχουν πάντα ευθύνη........που είναι η μπεσαμέλ οεο?
Και για να μαθαίνεις ιστορία, πρόσφατες ανασκαφές απέδειξαν οτι στις Θερμοπύλες το καρφί δεν ήταν ο Εφιάλτης αλλά ο Μπαρταλιάδης ο καρφωτής (σου θυμίζει τίποτα?) ο οποίος ήταν εμπιστος του Λεωνίδα ( κοιτα πως τα φέρνει η ζωή) και τον πούλησε όπως και σένα με την μπεσαμέλ κάποιος άλλος.......(για να καταλάβεις που έχεις μπλέξει)
Για επιβεβαίωση πμ τον crs-k
![]()
Adios amigos![]()
δεν ειναι τιποτα, και ο ΝΑΚΑΝΟ ΙΠΠΣΟΣ το θελει, ουχι ΥΨΟΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Φεύγοντας για καφέ επισημαίνω μόνο ότι είναι ελεγκτής εκ του ελέγχω και όχι ελενκτής.
Για επιβεβαίωση πμ τον crs-k
![]()
Adios amigos![]()
περι ορεξεως, παστιτσιο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: