ωραία......
τα..... βρήκαμε?
πάντως εγώ θα τα πετάω στον υπόνομο γιατί όπως παει θα πέφτει μπαν αν το ποστάρισμα είναι λάθος......
.........να δω και πότε θα ξαναβρούμε κλειδιά για να ποστάρουμε.....
![]()
Κάποτε στο όχι και τόσο μακρινο παρελθόν.
Πορπατώ σε ένα δρόμο και βλέπω πάνω σε ένα καρτοτηλέφωνο ένα ποτοφόλι και κλειδιά σε μπρελόκ.
Τα παίρνω, τα κοιτάω, κοιτάω γύρω μου. Κανείς.
Παίρνω τηλ στο 100, μου λένε φέρτο στο τμήμα. Πάω στην αστυνομία.
Το και το.
"Tι έχει μέσα το πορτοφόλι; " με ρώτάει ο αξύπ. "Δεν ξέρω, δεν το άνοιξα", εγώ.
Το ανοίγει, έχει ταυτότητα και χρήματα και κάρτες κτλ. Βρίσκει τα στοιχεία του ανθρώπου, τον παίρνουνε τηλέφωνο.
Πάω να φύγω και με σταματάνε! "Περίμενε μέχρι να έρθει ο κάτοχος", μου λένε.
"Όχι, ευχαριστώ. Δε θέλω ανταμοιβή και τέτοια".
"Δεν είναι θέμα ανταμοιβής, κάτσε! "
Μετά καμιά ώρα ήρθε ξεπουπουλιασμένος ο κάτοχος, τον ρωτάνε να περιγράψει πριν του δώσουνε τα αντικείμενα, το κάνει, του τα δίδουνε.
"Ωραίααααα, να πηγαίνω και εγώ;" ρωτάω.
"Περίμενε", μου κάνει ο αξυπ. Και βάζει τον κάτοχο να μετρήσει πόσα λ7 έχει μέσα και αν του λείπει κάποιο απ τα κλειδιά στο μπρελόκ.
Εκεί τα παίρνω! Δε φτάνει που σας το έφερα, αν ο άλλος δε θυμάται καλά πόσα λ7 είχε μέσα θα με κατηγορήσετε ότι λούφαρα κάτι απότο πορτοφόλι; Ρε πάτε καλά;
Ο κάτοχος (άλλο ζώο) μετράει και ξαναμετράει τα χρήματα και κάνει και ένα μορφασμό. Εκεί σκέφτηκα "πες τώρα καμιά μ@λακία να με πάνε σίγουρα μέσα απ τα μπουκέτα που θα σου χώσω @@δι"
Αλλά όλα καλά τελικά και επιτέλους, κάνα 2ωρο μετά την ηρωική πράξη :a31: γύρισα στη δουλειά μου.
Ρε ου μπλέξεις λέμε!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Το ίδιο ακριβώς πράμα έχω πάθει στον Πειραιά.Έξω από τράπεζα με ΑΤΜ βρήκα πορτοφόλι και το παρέδωσα στο τμήμα του Πειραιά.Τηλεφωνο και τα σχετικα αλλά δεν τον βρήκαν,είχε μέσα ταυτότητα κάρτες και 20 ευρα.Τα άφησα εκεί και μου λένε αν δεν τα αναζητήσει κάποιος για ένα χρόνο έχω δικαίωμα να πάρω τα 20 ευρώ και έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω τα διαδικαστικά με χαρτιά και μλκιες 1 ώρα από όροφο σε όροφο με γυρνοβολάγανε.![]()
Keep spamming!!!:a13:
ρε, ξεκολατε (περαν της πλακας)
για ολα υπαρχει τροπος αρκει να θελει καποιος και να δουλεψει και λιγο το μυαλο του!
Κι εγω βρηκα πριν κανα μηνα ενα κινητο αντροιντ, ι παντ, ι φον και δε ξερω κι εγω πως σκατα τα λενε, σε ΑΡΙΣΤΗ λειτουργικη κατασταση, καταμεσις του λιμανιου του Πειραια, ξεκλειδωτο, με φουλ συνδεση σε ιντερνετ κλπ κλπ
αφου με τα πολλα καταφερα να το λειτουργησω οπως οπως... σκεφτηκα να το κρατησω αλλα και παλι... τι να το κανω? για ενα τηλεφωνο? καποιος το χρειαζεται, το ψαχνει, του ειναι απαραιτητο!
Το πηρα μαζι μου κι εφυγα για το σπιτι μετα απο καμμια ωρα αναμονης με ελπιδα οτι ο κατοχος οταν το αναζητησει θα καλεσει το νουμερο του κλπ κλπ...
λιγο πριν μπω στο σπιτι με καλει η κυρια η οποια πλεον βρισκονταν μεσοπελαγα και τεσπα βρηκαμε λυση! μονο τσιμπ^%#$κια δε μου εκανε!
Το πηρα, το πηγα στον αδερφο της, της το εστειλε εκεινος με κουριερ, με πηρε τηλ, με ευχαριστησε και ολα καλα!
Αν ολα αυτα σας φαινονται αστεια, τοτε.....
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
![]()
εγω μια φορα ειχα βρει 7.500 δρχ εξω απο τα δικαστήρια στον Βολο, τα πηρα και εφυγα...
υγ. καποιοι πραγματικα δεν εχουν τι να κανουν...![]()
Η Χαρα μου τα ξερει ολα, ρεμαλιαα!![]()
Υπάρχει πάντα και η εξειδικευμένη λύση:
https://lostandfound.gr/
πρωτοξάδελφος μιλάμε για παιδί διαμάντι σε χαρακτήρα κ ψυχή αλλά λίγο εως πολύ αγαθούλης ....
πρίν 4-5 χρόνια πηγαίνοντας να πετάξει τα σκουπίδια του ,βρίσκει 2 γυναικείες τσάντες πεταμένες εξω απο τον κάδο ,
μπάμ εκαναν οτι ηταν κλεμμένες ,τίς ανοίγει βρίσκει μέσα ταυτότητες - διπλωμα αυτ/του - κλειδιά σπιτιών -κινητά τηλ κλπ ,αλλα ελειπαν τα πορτοφόλια με τα χρήματα ,αντι να τα πάει στην αστυνομία η να τα πετάξει κ αυτός εκεί που τα βρήκε ...βρίσκει τα τηλ. κ των 2 γυναικών ,κ παίρνει τηλ. η μία ερχεται με μιά mercedes coupe παρέα με τον ανδρα της στο σπίτι του κ παραλαμβάνει την τσάντα της λέγοντας απλά ενα μισό ξερό ευχαριστώ κ αντε γειά ...μπάμ εκανε οτι το φύσαγε το παραδάκι κ ουτε 5 ευρώ εστω δεν του εδωσε για τα τηλ.που τής εκανε ,χωριστά βέβαια το δίπλωμα της που πόσα λεφτά θα εδινε για να βγάλει αλλο για τα κλειδιά σπιτιών αυτ/των κλπ ...
η αλλη γυναίκα λιγο μεγαλύτερη σε ηλικία ηταν αρρωστη του ειπε κ τον παρακαλά να πάει την τσάντα στο σπίτι της 8 χλμ απο το σπίτι του απόσταση δηλ. 8 να πάει κ 8 να γυρίσει 16 χλμ σύνολο ...αυτή τον κέρασε μιά πορτοκαλάδα κ θα τον εκανε κ φίλο αν ηθελε στό facebook ...για 5 -10 ευρώ για την βενζίνα εστω κουβέντα δεν ειπε ...κ οσο για το αρρωστη κάπνιζε σαν αράπης με αλκοόλ 10 πρωί κυριακής...κ αυτή το φύσαγε το παραδάκι βλέποντας το σπίτι της κ την περιοχή που εμενε...εχει ξαναβρεί 2-3 φορές τσάντες - πορτοφόλια κλπ κ απο τότε τα κλωτσάει κ ουτε ξαναδίνει σημασία πιά ...το ιδιο βέβαια κ εγώ αν μού τύχει θα κάνω ,ουτε θα ασχοληθώ καθόλου γιατί μπορείς να βρείς κ τον μπελά σου στο τέλος ...