Πλάκα έκανα, ήθελα να δω πόσο χρόνο θα έπαιρνε στους Ζητάδες να χυμήξουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikomaxia
Τώρα τα Honda ρε παιδια ήμαρτον
![]()
Καμια σχεση το TDM850 με το ΤDM900. Καταρχας καμια δεκαρια κιλα ελαφρυτερο το 900 και δευτερο, δεν το καταλαβαινεις το βαρος οπως στο 850, ουτε θα σε κουρασει. Τωρα το κατα ποσο πιο κουραστικο ειναι το TDM απ'το Ζ μεσ'την πολη δεν ξερω, δεν εχω οδηγησει Ζ αλλα το ΤDM μου φαινεται σαν παπι εμενα προσωπικα..Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Το tdm θα σε κουράσει πολύ περισσότερο στην πόλη.
Είναι βαρύ και στο σταμάτα/ξεκίνα στο υπενθυμίζει.
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Ε όχι ότι δεν έχει ροπή το Ζ.Μην λέμε ότι να ναι επειδή έχει λιγότερη ροπή.Είναι σαν να συγκρίνεις ενα 1800cc και ένα 2000cc και να λες ότι το ένα τραβάει και το άλλο όχι στα ΙΧ.Τα έχω οδηγήσει και τα δυο αλλου τα + του ενός και αλλού του άλλουΑρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Ουσιαστικά...δε ξέρω κανένα από τα δύο![]()
.......Υστερεί αρκετά σε ροπή και σε αναγκάζει να κατεβάζεις
για να στη δώσει (σε αντίθεση με το tdm που ανοίγεις απο 2500)
.....
Καταλήγοντας:
+στο μικρό!!!![]()
![]()
Α! Με παρεξήγησες...Αρχικά δημιουργήθηκε από br492
Ε όχι ότι δεν έχει ροπή το Ζ.Μην λέμε ότι να ναι επειδή έχει λιγότερη ροπή.Είναι σαν να συγκρίνεις ενα 1800cc και ένα 2000cc και να λες ότι το ένα τραβάει και το άλλο όχι στα ΙΧ.Τα έχω οδηγήσει και τα δυο αλλου τα + του ενός και αλλού του άλλου
Το tdm850 με το cbr600 σύγκρινα....
![]()
Ξέρω από βέσπα!
τα καλύτερα χάνω με τη δουλειά γμτ.....
τεσπα...
δε θα ασχοηθώ αλλά τα tdm τα έχω για πλάκα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και ας είναι πιο βαρύ το μηχανάκι μου...![]()
(θέλετε να σας πω και για την κόντρα με ένα rr στη Κατεχάκη; μπα ε; )![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Τώρα ατ'η η σύγκριση μπήκε "κουβέντα να γίνεται?" ή έχει πραγματική βάση? Το ένα είναι ένα πολύ κάλό all around & το άλλο μία καυλομηχανή.Τώρα γιατί τα Honda προσπαθούν να μπουν πάλι στην κουβέντα???