η "Ελληνική" σουζουκι πουλάει ανταλλακτικά για ΌΛΑ τα σουζουκι, είτε το αγόρασες από σφακιανακη είτε όχι.
Όλα τα GSXR μεχρι το 2017 ήταν σχετικά πάντα ανετότερα από τα άλλα SS. Ειδικά για το 1000αρι Κ3-Κ4 (2003-4) ηταν ΟΚ. Εχω πάει μονός εννοείται 2 φορες Ευρώπη. Την ίδια περίπου εργονομία εχουν και τα 600/750 του 2005. Γενικά κοιτάμε στο http://cycle-ergo.com/ για να δούμε και να συγκρίνουμε εργονομικά κάθε μηχανάκι.
Φίλος είχε το κ4 και του το έκλεψαν. Πήρε αργότερα κ6 και μου έλεγε πως στο κ4 ήταν πιο άνετος.
To μαύρο με τις χρυσές ζάντες ήταν πολύ ωραίο.
Τα 04-05 750 δεν εισήχθησαν επίσημα. Δεν λέει κάτι αυτό όμως. Το περισσότερο σε 1μιση εβδομάδα ότι ανταλλακτικά θες έρχονται Ελλάδα (η μεγαλύτερη αναμονή που μου έτυχε σε επίσημη αντιπροσωπεία , όταν δεν υπήρχαν διαθέσιμα εντός Ελλάδας) . Σε αυτό, ο εισαγωγέας είναι οκ.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Θεωρώ τα 750 κυβικά, ιδανικά. ούτε η δύναμη από τα 1000άρια αλλά ούτε κ οι χαμηλές μεσαίες από τα 600. Είνα και λίγο ολντ σκουλ το 750. μ αρέσει![]()
Διαλέγεις κατασκευαστή, μοντέλο και μετά δηλώνεις τα φυσικά χαρακτηριστικά σου.
Σου γράφει τις μοίρες που έχει παιρνουν τα γόνατα και το ισχίο.
Όσο μικρότερη η γωνία του ισχίου τόσο περισσότερο σκυφτός είσαι.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!