Αυτό δε δείχνει το βιντεάκι; Εντάξει το μηχανάκι δεν είναι στον αέρα αλλά που θα πάει, θα το καταφέρει..![]()
Στη φωτο ειναι ο Χόρχε.Στο βιντεο (classic)MM...
Τώρα τι έχεις να πεις κτινε? Στη φώτο είναι ο Χόρχε.
καθε μερα ...νεα μερα.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο lore μπήκε too hot στην στροφή και δεν έπεσε απλά λόγω έλλειψης πρόσφυσης στο apex.
Σιγα τα ωα... Ετσι το εχω σωσει και γω στα Μεγαρα στην Κ4... (αληθεια δεν κανω πλακα).
Και αφου τα θελει ο κωλος μου να με κραξετε... Απλα θα πω οτι ο ΜΜ δεν αφηνει τιποτα στην τυχη και δουλευει ακομα και στις πτωσεις. Γιαυτο και δεν παιζεται τα τελευταία χρονια.
Ο Χορχε έχει μεινει στο 2015 ακομα...
'Εχω να πω ότι το ξέρω και ότι αυτό που δεν είδατε είναι ότι οι ρόδες είναι στον αέρα και ακουμπάει στη γη μόνο με την ξύστρα
Το οποίον είναι εντυπωσιακό να μη τι άλλο.
Ο ΜΜ είναι ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς όλων των εποχών
και όλα τα κουλάδγια εδώ μεσα αντί να μακαρίζουν την τύχη τους
που έχουν την κωλοφαρδία να βλέπουν κάτι τέτοιο ασχολούνται
με το τι κάνει ο Χόρχες και αν ο Ρόσσι είναι 1ο Γιαμάχα.
ΑΝ μ εννοείς...
Θεωρώ μεγάλη τύχη που είδα
Ρέινει Ντούχαν Ρόσσι (λάιβ) και ΜΜ έστω απ την τηλεόραση
Καλά είδα και ΠΑΟΚ να παίρνει 2 πρωταθλήματα αλλά οκ...
Μη ντο γ... και τελείως
υγ
Ο Καταράρο λαδώνει τη β.... τσα τώρα
χαχαχαχαχα
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 18/05/2019 στις 10:02.
ανανήψαντας
Νικο ισχυει αλλα και ο Γιατρος της καρδιας μας ειναι στα συν που λες μια και πηρε τα παντα με ολα τα μηχανακια που καβαλησε.
Διχρονα 500
Moto Gp 1000
Moto Gp 800
Αλλες εποχές χωρις φτερακια και φανφαρες ηλεκτρονικες.
Εγώ έχω δει και Rossi και MM live, τα 2 μεγαλύτερα τιμόνια που έχουν καβαλήσει ποτέ μοτοσικλέτα, οπότε, αφού έκλεισα σαν θεατής, το μόνο ενδιαφέρον πράγμα πλέον είναι να κράζω τον κουλό.
Επίσης, πώς ακριβώς είναι εντυπωσιακό (υπονοώντας ότι κρύβει ικανότητα, φαντάζομαι) το να ανασηκωθούν οι τροχοί τη στιγμή που πέφτεις, αδυνατώ να κατανοήσω.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 18/05/2019 στις 11:48.
Life begins at 45°.
Τις λίγες φορές που αποφασίζεις να μην γράφεις σαν παράξενη γριά που πρόλαβε παγκόσμιο (όχι gp) με εμμηνόρροια, τότε μόνο βρουμ μεσσίε κτηνε..![]()