Σελίδα 16 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 291

Θέμα: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    xaxaxaxa..akou na ekragei !den tou exo balei akoma nitro!

xxaxax..
    Τότε τι φοβάσαι; Εγώ μόνο με Lada θα κυκλοφορούσα στην Αθήνα! Όχι ότι το τουτού που έχω τώρα πάει πίσω!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    den xero bre paidi mou ...to autokinhto tou aderfou mou ( nissan primera ) to pairno aneta ..k tis aderfis mou ( rav4)

aythn thn antika me to skliro timoni ...edo mou kathetai..

lete na to ftiaxo to toutou ? na tou balo fume tsamia , exatmisi , zantes klp klp ?

xaxaxa mono pou skeftomai ton kur-Anesti ( daddy) na to kukloforei etsi ...( daddy cool !! )
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    den xero bre paidi mou ...to autokinhto tou aderfou mou ( nissan primera ) to pairno aneta ..k tis aderfis mou ( rav4)

aythn thn antika me to skliro timoni ...edo mou kathetai..

lete na to ftiaxo to toutou ? na tou balo fume tsamia , exatmisi , zantes klp klp ?

xaxaxa mono pou skeftomai ton kur-Anesti ( daddy) na to kukloforei etsi ...( daddy cool !! )

χμμμ!! Τώρα που το λες, το σκληρό τιμόνι είναι ένα πρόβλημα!!!!
    Ειδικά σε μικρούς χώρους για παρκιν!!!! Όσο για το φτιάξιμο....

Αν είναι να το πάρεις στην Αθήνα....μη το φτιάξεις, θα στο φτιάξουν οι οδηγοί της!!!!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Lada με τσιμεντομενους προφυλακτηρες !!!

οεεεεεεεεεεεεεεοεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοο !!!

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Μου θυμίζει ένα ατύχημα που είχα πριν από 4 χρόνια που οδηγώντας το τότε μου αυτοκίνητο (skoda favorit) ήρθε και καρφώθηκε πάνω μου μία γκόμενα με ένα saxo vts με καμμιά 70αρα... Το αποτέλεσμα ήτανε το πολύτιμο και πολυαγαπημένο μου αμαξάκι(!) να πάθει 200€ ζημιά!!! (προφυλακτήρας, εργατικά για ίσιωμα καπό και τζαμάκι από το φανάρι (ω ναι δεν ήθελε όλο αλλαγη)). Πάντως το saxo έγραψε καλό σκορ (μάλλον ασύμφορο επισκευής γιατί πήρε σασι)

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Μου θυμίζει ένα ατύχημα που είχα πριν από 4 χρόνια που οδηγώντας το τότε μου αυτοκίνητο (skoda favorit) ήρθε και καρφώθηκε πάνω μου μία γκόμενα με ένα saxo vts με καμμιά 70αρα... Το αποτέλεσμα ήτανε το πολύτιμο και πολυαγαπημένο μου αμαξάκι(!) να πάθει 200€ ζημιά!!! (προφυλακτήρας, εργατικά για ίσιωμα καπό και τζαμάκι από το φανάρι (ω ναι δεν ήθελε όλο αλλαγη)). Πάντως το saxo έγραψε καλό σκορ (μάλλον ασύμφορο επισκευής γιατί πήρε σασι)
    έτσι, έτσι!!!!! αλλά από ασφάλεια στους επιβάτες μηδέν. Στα καινούρια τουτούνια όταν κάποιος χτυπήσει με λίγα κλαίει με μαύρο δάκρυ. Στα πολλά κάνει το σταυρό του και παίρνει άλλο.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    aksizei??? tis latreuw tis mhxanes.eimai enas apo esas.to kalokairi gia ligo tha exana ton aderfo moy giati kapoios ekane mia anastrofh.den kserw an aksizei.auto pou kserw einai oti parakalw ton theo to aderfaki mou na mhn thn ksanapiasei pote.oso gia mena...eimai allo kefalaio

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img050812-1641.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	4,7 KB 
ID:	38142
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

kati prepei na ginei kai me tis mpares.olh h zhmia ekei egine otan ton petakse to autokinhto

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα(1) (3).jpg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	8,2 KB 
ID:	38144

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    aksizei??? tis latreuw tis mhxanes.eimai enas apo esas.to kalokairi gia ligo tha exana ton aderfo moy giati kapoios ekane mia anastrofh.den kserw an aksizei.auto pou kserw einai oti parakalw ton theo to aderfaki mou na mhn thn ksanapiasei pote.oso gia mena...eimai allo kefalaio
    Πάλι καλά που γλίτωσε τα χειρότερα. Μακρυά από εμάς Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος, αλλά μπουφάν φορούσε;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Πάλι καλά που γλίτωσε τα χειρότερα. Μακρυά από εμάς Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος, αλλά μπουφάν φορούσε;;

oxi den forouse.mono kranos.kalokairaki vlepeis.lathos to kserw alla epese me to stithos panw stis mpares.ti na ekane kai to mpoufan.o thwrakas den prostateuetai sxedon katholou.

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    έτσι, έτσι!!!!! αλλά από ασφάλεια στους επιβάτες μηδέν. Στα καινούρια τουτούνια όταν κάποιος χτυπήσει με λίγα κλαίει με μαύρο δάκρυ. Στα πολλά κάνει το σταυρό του και παίρνει άλλο.
    Επίσης μου θυμίζει ένα χρόνο πριν το προαναφερθέν σκηνικό που κάρφωσα το καινούριο μου τότε αυτοκίνητο στην εμπορική τράπεζα στη διονυσίου αρεοπαγίτου στο κέντρο. Η διαφορά με το άλλο ατύχημα ήταν ότι:
    1) Έφταιγα εγώ όχι η τράπεζα αν και προσπάθησα να πείσω την αστυνομία για το αντίθετο
    2) Το αμάξι δεν το είχα ούτε χρόνο και κατέληξα να πληρώνω δόσεις για αμάξι που δεν είχα
    3)Ευτυχώς έμαθα από αυτό ότι δεν οδηγούμε όταν είμαστε σκνίπα από το ποτό

Γενικώς είναι το μόνο ατύχημα που έχω κάνει και έφταιγα και μαζί με το επόμενο τα 2 που έχω βιώσει ως οδηγός, γιατί ως επιβάτης αφήστε το καλύτερα... Πάντως το αμάξι διαλύθηκε τελείως αλλά δεν έπαθα τίποτα εκτός από μία γρατσουνιά στο αριστερό χέρι από τον αερόσακο που άνοιξε. Κρίμα που πέταξα ένα αμάξι αλλά έμαθα πολλά από αυτό... Πολύ περισσότερα από την αξία του, και ευτυχώς αποφεύγοντας τα χειρότερα. Ας μήν ξεχνάμε ότι εκεί που έφυγα είναι πεζόδρομος...

Να σας πω.... Τα καινούργια αυτοκίνητα σίγουρα έχουν καλύτερη ασφάλεια για τους επιβάτες και άσε το αυτοκίνητο να γίνει κομμάτια!!!!

Αυτό σε μικρά ατυχήματα.

Στα παλιότερα θα έσπαγες κάτι αλλά ήξερες ότι δε θα σε συνθλίψουν οι λαμαρίνες αλουμινόχαρτα!!!!

Όσες σοβαρές συγκρούσεις έχω ακούσει με καινούργια, κάποιος από τους επιβάτες δεν βγήκε ποτέ!!!

Ένα 146 Alfa του 92 χωρίς αερόσακους χωρίς τίποτα, έφερε τούμπες, έσκασε σε μπαριέρες και άλλα, μα ο οδηγός δεν έπαθε τίποτα. Μόνο μια μελανιά στην κλίδα. Κι αυτό από την ζώνη!!!!

Άρα λοιπόν η ασφάλεια υπάρχει, το θέμα είναι ποιός την φοράει!!!

Είναι κάτι σαν το κράνος και τα προστατευτικά!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    oxi den forouse.mono kranos.kalokairaki vlepeis.lathos to kserw alla epese me to stithos panw stis mpares.ti na ekane kai to mpoufan.o thwrakas den prostateuetai sxedon katholou.
    Έχει συζητηθεί το θέμα περί προστασίας θώρακα στον προστατευτικό εξοπλησμό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι (ένα πολύ καλό αξεσουάρ είναι ο θώρακας της Colori αν έχεις δει). Δυστυχώς οι περισσότεροι δε προφυλάσσονται το καλοκαίρι λόγω ζέστης και τελικά κάποιος βγαίνει χαμένος.

Και πάλι μακρυά από εμάς. Πάντα όρθιοι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Επίσης μου θυμίζει ένα χρόνο πριν το προαναφερθέν σκηνικό που κάρφωσα το καινούριο μου τότε αυτοκίνητο στην εμπορική τράπεζα στη διονυσίου αρεοπαγίτου στο κέντρο. Η διαφορά με το άλλο ατύχημα ήταν ότι:
    1) Έφταιγα εγώ όχι η τράπεζα αν και προσπάθησα να πείσω την αστυνομία για το αντίθετο
    2) Το αμάξι δεν το είχα ούτε χρόνο και κατέληξα να πληρώνω δόσεις για αμάξι που δεν είχα
    3)Ευτυχώς έμαθα από αυτό ότι δεν οδηγούμε όταν είμαστε σκνίπα από το ποτό

Γενικώς είναι το μόνο ατύχημα που έχω κάνει και έφταιγα και μαζί με το επόμενο τα 2 που έχω βιώσει ως οδηγός, γιατί ως επιβάτης αφήστε το καλύτερα... Πάντως το αμάξι διαλύθηκε τελείως αλλά δεν έπαθα τίποτα εκτός από μία γρατσουνιά στο αριστερό χέρι από τον αερόσακο που άνοιξε. Κρίμα που πέταξα ένα αμάξι αλλά έμαθα πολλά από αυτό... Πολύ περισσότερα από την αξία του, και ευτυχώς αποφεύγοντας τα χειρότερα. Ας μήν ξεχνάμε ότι εκεί που έφυγα είναι πεζόδρομος...
    Ποτό και οδήγηση;;;; ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ούτε ποτήρι λέμε. τουλάχιστον δεν έπαθες τίποτα και το σουδαιότερο, δε πήρες κανέναν παραμάζωμα.

Maira έχεις δίκιο. Ειδικά στα αυτοκίνητα υπάρχουν πολλοί χωρίς ζώνη (κυρίως ηλικές 30 και άνω). Επιλογές είναι αυτές. Αν θέλει κανείς να σκοτωθεί, ας το κάνει ελεύθερα. Δε του φταίνε όμως σε τίποτα οι γύρω του.

Έχει συζητηθεί το θέμα περί προστασίας θώρακα στον προστατευτικό εξοπλησμό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι (ένα πολύ καλό αξεσουάρ είναι ο θώρακας της Colori αν έχεις δει). Δυστυχώς οι περισσότεροι δε προφυλάσσονται το καλοκαίρι λόγω ζέστης και τελικά κάποιος βγαίνει χαμένος.

Και πάλι μακρυά από εμάς. Πάντα όρθιοι!

tropoi prostasias uparxoun.alla kai thoraka twra gia na pas gia kafe? den kserw kai pollous na to kanoun.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2010, 16:37
  2. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  3. Λινκς για μια ζωη
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 02:42