Σελίδα 35 από 95 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536373839404585 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 1424

Θέμα: Ποιο να είναι το επόμενο μηχανάκι μου;

Παλαιό μέλος
    ασε τα σαπάκια που κοιτας

https://www.car.gr/14379198-aprilia-sxv-550-sxv550

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Έχω απαντήσει κάπου γι'αυτό. Αν το έβγαζαν και με πολιτική συντήρηση, το έπαιρνα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Έχω απαντήσει κάπου γι'αυτό. Αν το έβγαζαν και με πολιτική συντήρηση, το έπαιρνα.
    Ναι είχες απαντήσει σε εμένα. Χεστα πολιτηκα Ρε Τζορτζ. Βάρα το sxv να καταλάβεις τι σημαίνει πόνος στα χέρια. Θα σου μακρυνουν 5 πόντους.

Τα χερια
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    True dat. Γι'αυτό το έθεσα ως όρο, γιατί ναι μεν είχα μηχανάκια με 890+ mm σέλα, αλλά ήταν και 50 κιλά κάτω. Βέβαια, αυτά είναι ελαφρώς πιο χαμηλά, στα ~855mm απ'ό,τι βλέπω, οπότε ίσως εξισορροπείται κάπως. Θα δούμε. Υπάρχει πάντα και το 690 ή το 796.
    Το 950 σμ δεν ειναι ψηλο ρε συ· το χεις ανετα.

Το γλυκοκοιταζα κι εγω αλλά δειχνει παπακι μ εμενα πανω του

Επισης - και λογω της πολυ χαμηλης τιμης του - θα χουν φαει πολυ ξεσκισμα..

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Αυτό πως το βλέπεις; https://www.youtube.com/watch?v=H1GSJZgLpoE
    Dorsoduro 1200
    when life gets complicated... i ride.

Too much γι'αυτό που το θέλω. Για την ακρίβεια, τα 1000άρια είναι ήδη too much γι'αυτό που θέλω, αυτό είναι too too much.

Αλλά γνωστός-άγνωστος μου πρότεινε το Shiver 750. Γνωμούλες;
    Life begins at 45°.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Το Dorsoduro 750 είναι πολύ πιο όμορφο από το Shiver. Γενικά είναι από τις πιο ωραίες μοτοσυκλέτες. Αν βρεις και κανένα factory με τα καλά περιφερειακά, ακόμα καλύτερα. Βέβαια έχω ακούσει ότι έχει ακριβή συντήρηση.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Το shiver όπως και το dorsoduro, τα 750, προσωπικά τα είχα βρει πολύ μέτρια όταν τα οδήγησα.. δεν είχαν αυτό το στήσιμο που περίμενα από το καθένα και σε προϊδεάζουν με την εμφάνιση τους..

Το monster και το triple ας πούμε τα θεωρώ κλάσεις ανώτερα από το shiver, όπως και το hypermotard (σε σχέση με το dorsoduro) που πραγματικά το βρήκα εξαιρετικο.

Τα ST (της Triumph), όμως, πωλούνται 5 χιλιάρικα και τα Shiver στα μισά. Δεν είναι 2 φορές καλύτερα τα ST, είναι; Από αυτήν την άποψη (ότι είναι τζάμπα δηλαδή), ίσως είναι καλή επιλογή ένα Shiver. Δεν έχει αρκουδόγκαζο, αλλά διαβάζω ότι έχει ροπή παντού και είναι πολύ άνετο τόσο στην πόλη, όσο και σε ταξίδι. Δεν έχω οδηγήσει, βέβαια, απλά διαβάζω.

Τα Dorso δε μου άρεσαν ποτέ. Πολύ βαριά γι'αυτό που - νομίζουν ότι - είναι.
    Life begins at 45°.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Άμα θές κάτι να είναι πολύ άνετο και στη πόλη και σε ταξίδι και να έχει ροπή παντού, δεν κάνεις ένα test ride σε ενα BMW F800st?
    Είναι αξιόλογο μηχανάκι με φοβερά φρένα και παραπάνω απο αρκετά άνετο, παντού...

Το πρόβλημά του κατ εμέ, είναι οτι είναι τοσο γραμμικό το μοτέρ του που το βαριέσαι σε λιγότερο απο 1 χρόνο.
    Δεν έχει ξέσπασμα πουθενά...

Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι είναι μπεμβέ. Επίσης, πώς γίνεται ένα ροπάτο μοτέρ να είναι βαρετό; Μάλλον εννοούμε διαφορετικά πράγματα λέγοντας "ροπάτο".

Αν είναι να αγοράσω premium μηχανάκι, με υψηλό κόστος συντήρησης, θα προτιμήσω KTM ή Ducati. Αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξω σε κάτι με φυσιολογική συντήρηση, γιατί σκέφτομαι πάντα σοβαρά και ώριμα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι είναι μπεμβέ. Επίσης, πώς γίνεται ένα ροπάτο μοτέρ να είναι βαρετό; Μάλλον εννοούμε διαφορετικά πράγματα λέγοντας "ροπάτο".

Αν είναι να αγοράσω premium μηχανάκι, με υψηλό κόστος συντήρησης, θα προτιμήσω KTM ή Ducati. Αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξω σε κάτι με φυσιολογική συντήρηση, γιατί σκέφτομαι πάντα σοβαρά και ώριμα.
    Mt07 ε;

Επίσης, πώς γίνεται ένα ροπάτο μοτέρ να είναι βαρετό;
    Το εξήγησε πιο κάτω λέγοντας ότι δεν έχει ξεσπάσματα πουθενά. Γενικά έχω ακούσει αυτή τη φράση πολλές φορές και από φίλους και σε κριτικές στο διαδίκτυο. Οι έμπειροι οδηγοί ευχαριστούνται μοτοσυκλέτες που τους ξαφνιάζουν με απότομες μεταβολές στην καμπύλη ροπής. Σε αντιδιαστολή, κάποιος είχε αναφέρει "Παλεύεις με το χαζό γκάζι, αλλά τελικά δεν πηγαίνεις πιο γρήγορα, απλά κουράζεσαι."

Δεν έχω φθάσει στο σημείο να εκτιμήσω το παραπάνω, αλλά ξέρω ότι η αξία είναι να ευχαριστηθείς αυτό που κάνεις και όχι τόσο να μετρήσεις χρόνο. Οπότε μπορεί τα ξεσπάσματα και η προσπάθεια να δαμάσεις τη δύναμη που δε βγαίνει γραμμικά, αλλά απότομα στα σημεία καμπής της ισχύος του κινητήρα, να σου αφήνουν πλατύτερο χαμόγελο.

Δεν μπορώ να το κατανοήσω, είναι η αλήθεια. Τα μηχανάκια που έχω οδηγήσει και ήταν πραγματικά βαρετά, με 0 ξεσπάσματα, ήταν απλά επειδή ήταν ψόφια, όχι επειδή είχαν ροπή παντού. Αλήθεια, δεν το καταλαβαίνω.

Πχ το ΜΤ07 που αναφέρει ο φίλος Τάκης, ήταν τρομερά διασκεδαστικό και, σαν μοτέρ, δεν το βαριόμουν για κανένα λόγο, ενώ ΕΙΝΑΙ γραμμικό. Αλλά ροπιάζει από το ρελαντί και το κάνεις ό,τι θες, όποτε θες. Μια χαρά ξαφνιάζεσαι σε τέτοια μηχανάκια, αν ανοίξεις το γκάζι όπως πρέπει.
    Life begins at 45°.

Το MT-09 γιατί το έχεις απορρίψει; Με αναβάθμιση στις αναρτήσεις, θα σου ταιριάξει γάντι.

Παρόμοια θέματα

1. Ποιό να είναι το επόμενο?
    από xrlantz στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 151
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2008, 10:12
  2. Cbf 250..ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ
    από DISEASER82 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2007, 18:28
  3. Το επομενο μηχανακι του Oldman..
    από FestoNero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 19:46
  4. Ποιο είναι το επόμενο Track Day
    από fazerakis στο forum Track Days