Σελίδα 36 από 102 ΠρώτοΠρώτο ... 2631323334353637383940414686 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 1525

Θέμα: Parkside και εργαλεία απ' τα Lidl

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Εντάξει φίλε μου,καλά να ήμαστε να ανταλλάζουμε γνώμες,και εγώ τα έχω και τα δύο χρόνια τώρα και αυτή την γνώμη έχω.
    Ότι δεν κάνει τίποτα καλύτερα το συγκεκριμένο Bosch με την διπλάσια τιμή.Από αξιοπιστία τα ίδια και το φτηνό το κακομεταχειρίζομαι κιόλας.
    Εσύ με βάση τις εμπειρίες σου θεωρείς ότι το εινχελ είναι το ίδιο καλό με το διπλάσιας τιμής Μπος. Ένας άλλος πιστευει ότι το πράσινο Μπος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απ' το μπλε αδελφακι του.
    Συνεπώς το εινχελ με τα 25 ευρώ είναι το ίδιο καλό με το επαγγελματικό Μπος.

Όλα τα συμπεράσματα βασισμένα σε εμπειρία χρηστών και όχι από διάφορες γλώσσες και φόρουμ.

Κάπου όμως υπάρχει ένα σφάλμα διότι δεν το βλέπω και πολύ πιθανό να είναι έτσι τα πράγματα.
    Και το σφάλμα φυσικά βρίσκεται στο ότι ο καθενας γενικεύει τη γνώμη του και θεωρεί ότι ισχύει για όλους. Δεν έχουν ομως όλοι οι χρηστες την ίδια εμπειρία, ούτε τις ίδιες ανάγκες, ούτε κάνουν την ίδια χρήση. Συνεπώς ο καθένας μπορεί να καταλήγει σε διαφορετικά συμπεράσματα που ενώ είναι σωστά για τον ιδιο, είναι εντελώς λανθασμένα για κάποιον άλλο.

Διαφώνησα μαζί σου και αντί να με ρωτήσεις που στηρίζω την άποψη μου και σε ποιους τομείς θεωρώ ότι υπερέχει το ένα έναντι του αλλού, είπες και ξανα είπες ότι τα έχεις και τα δύο και θεωρείς ότι το μπος δεν κάνει τίποτα καλύτερα απ' το μισής τιμής εινχελ.

Αν έλεγες ότι για τις ανάγκες σου το Μπος είναι πεταμένα λεφτα, δε θα έλεγα τίποτα.

Λίγες σελίδες πριν πρότεινα parkside για συγκεκριμένες ανάγκες όπως αυτές περιγράφηκαν. Αν δε γενικεύουμε δε θα καταληγουμε σε αδιέξοδα.

Και αυτό παίζει να είναι το μεγαλύτερο κείμενο που έγραψα ποτέ απ' το κινητό μου.

Peace

270° firing order Το avatar του/της katsar
    έτσι,peace,μπύρες,σούζες και τρυπάνια να τρυπάμε ναχουμε!!
    when life gets complicated... i ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Η Μπος έβγαλε πράσινη σειρά για να πάρει κομμάτι του κατώτερου αλλά πολυπληθούς τμήματος της αγοράς
    Κάποιοι από αυτούς μετά θα πάνε στην μπλε
    Η bmw στα αμάξια για τον ίδιο λόγο έβγαλε τη σειρά 1 η οποία είναι για τα μπάζα αλλά πολύ ακριβότερη από ένα αντίστοιχο χιουνται
    Μιλώντας για parkside προσωπικά σαν ερασιτέχνης στην τιμή τους και με 3 χρόνια εγγύηση είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα κάνω απόσβεση
    Αν χαλάσει στα 4 χρόνια θα πάρω καινουριο
    Επίσης αν το δοκιμάσω και δεν μου αρέσει το γυρνάω πίσω και παίρνω τα λεφτά μου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Χιωτης Προβολή μηνύματος
    Ναι Κωστη, το ατιμο το Bosch ειναι αλλο πραμα!
    Αθορυβο, ελαφρυ, εργονομια αριστη, δεν ζεσταινεται, ο διακοπτης ειναι οπως πρεπει και η αλλαγη του δισκου γινεται με το ενα χερι.
    Ομως εχει σχεδον τριπλασια τιμη σε σχεση με το Parkside που δεν ξερω εαν δικαιολογειται αν το θελει καποιος για ερασιτεχνικη χρηση.

+++

Αναφορικα με τεστ, επειδη ημουν παρα πολυ περιεργος, δεν περιμενα το ΣΚ για το συγκριτικο αλλα το ολοκληρωσα μολις τωρα.
    Τα δυο δισκακια ειναι εχουν το ιδιο παχος, 1.2μμ αλλα διαφορετικη διαμετρο. Το μεν Parkside εχει διαμετρο ακριβως 76μμ ενω τα Bosch λιγο μεγαλυτερη στα 77.4μμ.

https://live.staticflickr.com/65535/...32093573_b.jpg

Η δοκιμη εγινε σε ατσαλινο ρεταλι απο βαπορισιο ιστο κεραιας παχους 2μμ. Η διαρκεια της κοπης ηταν 30 δευτερολεπτα με μικρη πιεση στον τροχο.
    Το ρεταλι αυτο απο σκληρο ατσαλι ειχε χρησιμοποιηθει και για τεσταρισμα λαμων σπαθοσεγας που ειχαμε κανει προημερων με τον μαστροχαλαστη

Eδω οι τομες οι οποιες εχουν φωτιστει με φακο για καλυτερη αντιληψη της κοπης.
    https://live.staticflickr.com/65535/...a4112f84_c.jpg

Η μεσαια κοπη εκ των τριων ειναι ευκρινως και σαφως η καλυτερη και βαθυτερη. Surprise surprise... Η κοπη αυτη εγινε με το δισκακι της Parkside!!!

Πραγματικα δεν πιστευα τι συνεβει!!
    Αρχισα την κοπη με το δισκακι της Βοsch, αυτη στα δεξια. Μετα εκανα την κοπη με το δισκακι της Parkside oπου δεν πιστευα ποσο ευκολοτερα εκοβε και στο καπακι εκανα τριτη κοπη με το δισκακι της Bosh για να σιγουρευτω οτι οντως ετσι ειναι και δεν εγινε καποιο λαθος. Στην συνεχεια (δεν φαινεται στην φωτο) εκανα και τεταρτη κοπη με το δισκακι της Parkside το οποιο επιβεβαιωσε οτι οι δισκοι 76μμ της Parkside κοβουν γρηγοροτερα απο τους δισκους της Bosch. H φθορα και στα δυο δισκακια ηταν μηδενικη -μη μετρησιμη.

Αυριο θα παω στα Λιντλ να παρω αλλο ενα σετακι δισκακια Parkside καθως η επομενη φουρνια που θα φερει μπορει να ειναι χειροτερη.
    Μακαρι να ηταν ετσι και για τις λαμες σεγας και σπαθοσεγας οπου δυστυχως η διαφορα στην ποιοτητα ειναι μερα με την νυχτα. Η Bosch εκει εχει μακραν τις καλυτερες λαμες στην πιατσα.

Μου φαινεται πααααρα πολυ παραξενο που το τροχακι μου της Βosch θα φοραει πλεον δισκακι κοπης μεταλλων Parkside ))
    Well done Parkside :a0210:
    Φρέσκο
    https://avclub.gr/forum/showthread.p...post1058341155

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Τα φθηνά μοντέλα της 1 δεν αντιστοιχούν σε καμμία 3
    Οι κάτοχοι έχουν φρικτά παράπονα και δε μιλάω για πάτημα και φρένα αλλά για ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία
    Για να είναι ανταγωνιστική τιμολογιακα με αυτά που ανέφερες έριξε πολύ την ποιοτητα
    Το ίδιο κάνει η κάθε bosch όταν πάει να μπει στα φθηνά τμήματα της αγοράς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Εγώ ένα 116 που το πήγα Αττική>Γιάννενα να το παραδώσω, μέσω της γνωστής διαδρομής από Δεσφίνα-Ιτέα-Ναύπακτο, μια χαρά μου φάνηκε, και ενώ στην αρχή ντρεπόμουν να με δουν σε ΜπιΕμΝτάμπλγιου, στο τέλος, την ώρα που το έδινα, με έπιασε μια κατάθλιψη σαν να προδίδω μια γνωριμία που μου έκανε καλή παρέα.

Ντάξει με τον 1600 ήθελε ένα εκατομύριο στροφές να κουνηθεί κάπως σβέλτα, αλλά τιμόνι ωραιότατο να σημαδεύει και να πηγαίνει, πάτημα ωραίον, και το ''γραφείο'' που βλέπεις από την θέση του οδηγού, δωρικό και σοβαρό με το αλουμινένιο ευθυτενές ταμπλώ.

Οφφ τόπικ θα μου πείτε αλλά πάρτε και media να πάρει χρώμα το θέμα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P_20160224_091026.jpg 
Προβολές:	531 
Μέγεθος:	42,7 KB 
ID:	407196
    το ''γραφείο''

Όνομα:	P_20160227_132104.jpg 
Προβολές:	524 
Μέγεθος:	33,5 KB 
ID:	407197
    Πάνω από τα άσπρα σπίτια

Όνομα:	P_20160227_130219.jpg 
Μέγεθος:	33,7 KB 
ID:	407198
    turbo outrun

Όνομα:	P_20160227_195532.jpg 
Μέγεθος:	40,6 KB 
ID:	407199
    Παράδοση στο ''12''
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Φρέσκο
    Το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να είναι διαφορετικό με άλλο τροχό.
    Τα αποτελέσματα είναι συνδιασμός του μηχανήματος και του αναλώσιμου.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    Τα φθηνά μοντέλα της 1 δεν αντιστοιχούν σε καμμία 3
    Οι κάτοχοι έχουν φρικτά παράπονα και δε μιλάω για πάτημα και φρένα αλλά για ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία
    Για να είναι ανταγωνιστική τιμολογιακα με αυτά που ανέφερες έριξε πολύ την ποιοτητα
    Το ίδιο κάνει η κάθε bosch όταν πάει να μπει στα φθηνά τμήματα της αγοράς
    Πρώτον και βασικόν:
    Εδώ μιλάμε για διαφορές των 50€ έναντι των 25€....Εσύ μιλάς για 2 οχήματα που απέχουν τιμολογιακά 14000€...ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!!!! Άρα 1 το κρατούμενο:Σαφώς και δεν υπάρχει αντιστοιχία,αλλά φτηνή σειρά και BMW-ακόμα και σειρά 1- δε πάει ...όλα πανάκριβα είναι.... Και για χάριν της κουβέντας να πούμε πως ΟΚ η ποιότητα στους άσσους είναι πεσμένη. Το να ρίξει τη ποιότητα στη σειρά 1 έναντι της σειράς 3 δε σημαίνει πως την έφτασε σε επίπεδα LADA....Ο Γερμανός όσο στόκος και νάναι δε σου πουλάει ακριβά το φτηνιάρικο και ευτελές,απλά μειώνει το τελικό κόστος αφαιρώντας πράγματα από τον εξοπλισμό ή χρησιμοποιώντας πιο οικονομικά υλικά,πχ ύφασμα αντί δέρμα,δε βάζει φτηνιάρικα,κι αν το κάνει το πιο πιθανό είναι ότι κάποια προδιαγραφή του ξέφυγε είτε κατά λάθος ή επίτηδες και ανακαλέι. .
    Τώρα όσο για την αξιοπιστία όσες πιθανότητες έχει να χαλάσει ο άσσος ή η "τριάρα" ή το Όπελ Άστρα σου ή το Φίατ/Ρενώ σου έχουν τις ίδιες και αυτά πια...Όποιος αγοράζει BMW Merc για να μην χαλάει είναι μακριά και βαθειά νυχτωμένος....
    Δεύτερον Ποιο BMW έχεις και με ποιο προσπαθείς να το συγκρίνεις ?
    Τρίτον φρικτά παράπονα που άκουσα είδα μούπαν να έχεις τις αμφιβολίες σου στο πόσο αληθή είναι....Και μένα ο άσσος είχε πολλές ηλίθιες χαζοβλάβες -ειδικά στα πρώτα 34-35000 κμ που ήθελα να το πετάξω από το γκρεμό-αλλά στο τελευταίο σέρβις μπήκαν όλες οι διορθώσεις και τέλος.Έβγαζε διάφορα χαζά μεν αλλά ποτέ δεν ακινητοποιήθηκε δε.

Στο θέμα μας για τη Bosch / Parkside και σια: .... Η φτηνή της σειρά ΝΑΙ,τα ίδια σκατά με τα φτηνά Parkside είναι,κι αν δεν είναι ίδια φασόν σειρά με τα Parkside, .-άντε να είναι 5% καλύτερη στα πλαστικά. Πάντως το παλιο μου Parkside των 23€ έκλεισε 12ετία με ΠΟΛΥ βάρβαρη χρήση ενώ το πράσινο Bosch του πεθερού -που το προσέχει σαν κόρη οφθαλμού- έχει την ίδια ισχύ τους ίδιους τζόγους, με το δικό μου μόνο που έκανε 80€....
    A! και το Bosch ΔΕΝ ΕΧΕΙ ρυθμιζόμενη ταχύτητα μόνο ΟΝ ΟFF...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Πολλά απ' τα ποστ για τα βαυαρικά κουτιά παρέμειναν γιατί εμπεριείχαν και παραγράφους / αναφορές σε εργαλεία αλλά και επειδή χρησιμοποιήθηκαν σαν παράδειγμα πολιτικής/τακτικής/μαρκετιν κτλ που είχε μια μικρή σχέση με το αντικείμενο συζήτησης. Το ποστ του τηλεγόνου παρέμεινε για άγνωστους ως τώρα λόγους. Ίσως επειδή δε μ' αρέσει η αποστείρωση των θεμάτων! Ελπίζω όμως να μη συνεχιστεί η συζήτηση για τα συμπαθή τετράτροχα.

Καμιά 10αρια μνμτα πήγαν κάδο ανακύκλωσης.
    Κάποια άλλα τα έριξα καφενείο αλλά χάθηκαν στην εκεί συζήτηση, οπότε τα έφαγε και αυτά η μαρμάγκα. Δε νομίζω να λείψουν σε κάποιον.

H συζήτηση για τις μπαταρίες πήγε στο κατάλληλο θρεντ.

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154238

Διαχώρισα μόνο όσα δεν αφορούσαν το θέμα του θρεντ για να μη χαθεί η συνοχή.

Καλό είναι να επαναφέρουμε το θρεντ στα εργαλεία απ' το λιντλ. Εξ' άλλου έχουμε για άλλη μια φορά το κλασικό θεμα parkside vs all.

Τελευταία τροποποίηση από daz; 09/06/2019 στις 12:38.
    Sent from me using a computer.

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Έχει κανείς εμπειρία απο το παρακάτω...

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfo...rticleId=28699

για καθαρά μη επαγγελματική, οικιακή χρήση, 7-8 φορές το χρόνο.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Καραμελωμένο Μέλος Το avatar του/της Translatoras
    Έχω το προηγούμενο μοντέλο (με απλή μπαταρία και χωρίς φακό στη λαβή ) περίπου 7 χρόνια.

Μια χαρά είναι, και πολύ βολικό με το βαλιτσάκι που έχει μαζί τις μύτες.

Του έκανα πέρυσι μια αλλαγή στην μπαταρία διότι το είχα παροπλισμένο 3 χρόνια και είχε ψοφήσει.

Καλορίζικο!!!!
    -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Πριν χρόνια είχα αγοράσει ένα αντίστοιχο της Budget από το praktiker,νομίζω 13ε,χωρίς κασετίνα.
    Ίδια φάση και εκείνο ,σπαστό επίσης,κανένα πρόβλημα με χρήση σαν και αυτή που είπες.(γραφεία,βιβλιοθήκες-ράφια,βίδωμα βάσης tv σε τοίχο,τέτοιες δουλειές)
    Το parkside μοιάζει και καλύτερο σε specs ,έχει και προίκα.Νομίζω θα σε βολέψει.
    when life gets complicated... i ride.

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Ευχαριστώ και τους 2, για τέτοια ακριβώς χρήση προορίζεται. Πάω να το χτυπήσω το απόγευμα
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από danaos75 Προβολή μηνύματος

Έχω το προηγούμενο περίπου τρία χρόνια.
    Με τη χρήση που περιγράφεις κιεσυ για μικροδουλειές είναι οκ.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από danaos75 Προβολή μηνύματος

Μου αρέσει η περιγραφή και τα σπεκς

"Αριθμός στροφών ρελαντί: (n₀) 200 min⁻¹"
    αναρωτιέμαι αν με τόσες λίγες στροφές στο ρελαντί σβήνει εύκολα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παρόμοια θέματα

1. Φέρτε τη στην Ελλάδα και θα εξαφανιστούν τα παπιά & τα 250αρια από την Αθήνα.
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2023, 03:49
  2. Transalp: Μια απ'τα ίδια για το 2006 ?
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 15:16
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 22:49
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 11:30
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 15:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία