Πραγματικά είναι πανέμορφο φίλε!!! Φαίνεται αρκετή η δουλειά που έχεις ρίξει στο μηχανάκι αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα σε αποζημιώνει! Να το χαίρεσαι...
Πραγματικά είναι πανέμορφο φίλε!!! Φαίνεται αρκετή η δουλειά που έχεις ρίξει στο μηχανάκι αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα σε αποζημιώνει! Να το χαίρεσαι...
Ετσι ακριβος .. σε ευχαριστω φιλε μου
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Πολυ σπάνια βλέπω τόσο μερακλήδες σαν εσένα. Συγχαρητήρια και εύχομαι να σου δώσει τόση απόλαυση όσο το μεράκι σου.
The R is for Respect.
Τζιμάρα, έχεις ρίξει άλλο ένα L7 σε λ7, στο L7 σου.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ρε Τζιμ.....
Τι έχεις φτιάξει.....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καλα αμα ειναι να μην εισαι ευχαριστημενος και να στεναχωριεσαι μπορει να το δωσεις σε μενα
Ειμαι μεγαλη καρδια εγω
Ειναι φανταστικο το μηχανακι
αχαχα μπα ολο και κατι αλλο φτιαχνω και μου περναει για μερικες μερες
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Aυτη τη φορα οι αναρτησης δουλεψαν αψογα και αυτο φαινεται απο το γραφημα της τηλεμετριας φυσικα περα απο μενα δεν αφησα να της ακουμπησει αλλο χερι και με το μονο που ασχοληθηκα τις 3 μερες ηταν να γραφω καλους χρονους μεσα στη πιστα που σε καθε σεσιον τους κατεβαζα συνεχως .. λαστιχα να εχεις να τρως και να σπας συνεχεια τα ατομικα ρεκορ σου ετσι για την ιστορια αν και αυτη τη φορα ετρεξα με pirelli και ηθελα το χρονο μου μεχρι να τα εμπιστευω, παρο ολα αυτα κατεβασα 5 δευτερολεπτα απο περσι το χρονο μου και αν δεν εμενα απο βενζινα στον αγωνα σιγουρα τα 5 θα ηταν 6 μην πω και πιο κατω και φανω υπερβολικος
Με το μπλε γραφημα βλεπουμε την εμπρος αναρτηση.. το πανω μερος του γραφηματος συμβολιζει το χρονος του COMP και το κατω μερος το REB
Χοντρικα πρεπει να ειναι σε σχημα καμπανας αυτο βγαινει απο τη ταχυτητα και το βυθισμα της αναρτησης
Μια απο τα ιδια με το κοκκινο γραφημα ειναι η πισω αναρτηση
Τελευταία τροποποίηση από JIMK7; 27/06/2019 στις 18:55.
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Έτσι μπράβο, να κι ένα ωραίο θέμα στο forum. Μπράβο!
Ερώτηση, το ducati 916 στο μόνιμο stand, τι είναι, τοπική διακόσμηση του Δήμου στην πλατεία;
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό