Γεια σας εχω το μηχανακι του τιτλου απο το 2006 αγορασμενο καινουριο με 35000. 2 χρονια τωρα το εχω σε ακινησια. Πριν 2 χρονια ειχε μπει συνεργείο για να ανοιχτει το μοτερ και να αλλαχτει η βαση για τα τα μαρσπιε καθως ειχε σπασει η μιση βαση απο τις αντιξοες συνθηκες που χρησιμοποιουνταν το μηχανακι σε χωραφια. Και απο τοτε αρχισαν τα προβληματα αφου μου το εδεσε ο μαστορας δουλεψε για καποια χιλιομετρα αλλα εκανε διακοπες. Του το πηγα πισω και κατι εκανε κ σταματησε τις διακοπες μεχρι που τις ξανααρχισε και τοτε το αφησα στην αποθηκη αλλα επαιρνε μπροστα.Κατι μου ειχε τυχει κι ολας σοβαρο και δεν ειχα χρονο να ασχολουμαι με το μηχναακι. Τωρα 2 χρόνια μετα προσπαθησα να το βάλω μπροστα αλλαξα μπουζι λαδια φορτισα μπαταρια αλλα αυτο π παρατήρησα ηταν οτι ειχε ελαχιστα λαδια μεσα γυρω στα 100ml συνολο. Αφου προσπαθησα να το βαλω πολλες φορές με μιζα ή με μανιβελα ή και σπρωχνοντας με καλυμενο το καρμπυρατέρ δεν επαιρνε μπροστα και αρχισε να ξερναει λαδια ο κινητήρας. Τι πιστευετε οτι μπορει να συμβαινει? Ειμαι σιγουρος οτι εχει κανει μαλακια αυτος π ανοιξε το μοτέρ καθως πριν ανοιχτει το μοτερ δουλευε ρολοι αλλα τωρα 2 χρονια μετα δεν προκειται να βρω το δικιο μου. Πιστευετε ότι έχει κολησει το μοτερ? Αξιζει να το παω καπου να μου το φτιαξουν(ξερω ενα καλο μαστορα) αλλα δεν ξερω ποσο θα στοιχισει ή να βαλω κατευθειαν πανω ένα λιφαν 110 να τελειωνω?