Κάποιος μεσήλικας γκριζαρισμένος οδηγάει σκούτερ.
Είναι ξεκράνωτος (φυσικά)
Μιλάει στο κινητό (το οποίο είναι και κιτς-μπορδοροδοκόκκινο)
Φοράει σαγιονάρα δίχαλο-σορτσάκι (σαν του Γκάλη στα 80')
Και δεν πήρε καν χαμπάρι ότι κόντεψα να πέσω πάνω του με το αυτοκίνητο (έκανε ζιγκ-ζαγκ την ώρα που κινητο-μαλακιζόταν)
Πως διάολο μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα τέτοιο βλήμα???\\
![]()

Πήρα τηλέφωνο την εταιρεία και ενημέρωσα ακριβώς τι έκανες και έδωσα τα στοιχεία μου στην εταιρεία και δήλωσα μάρτυρας.
, αφού έκανα όλες τις απαιραίτητες ενέργεις, άρχισα να μαζεύω για στοιχεία για μάρτυρες, μπροστά στο περιστατικό σίγουρα ήταν 50 άτομα και ένα μεγάλο μέρος τα είδε όλα, όλοι όσοι είδαν το περιστατικό ξαφνικά κανείς δεν είδε τίποτα, και όσοι μίλησαν για το πως έγινε ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν, μόνο ένα άτομο παραδέχθηκε ότι τα είδε και τα είπε αναλυτικά, όταν είπα ότι πας για μάρτυρας καθώς ο άνθρωπος θα βρεθεί σε μεγάλο μπελά με μεγάλη δυσκολία δέχθηκε να μιλήσει και άρχισε να κάνει το δύσκολο όταν είπα να ανταλάξουν τηλέφωνα άρχισε να λέει "δεν ξέρω, δεν μπορώ, δεν είδα, δεν γνωρίζω,δεν θέλω", ευτυχώς μετά και άλλος ένας δέχθηκε να μιλήσει. Δεν πειράζει ούτε την ζέστη που φάγαμε, ούτε τόσες ώρες αναμονής, τουλάχιστον ο οδηγός δεν θα βρεθεί μπλεγμένος από το πουθενά, φανταστείτε να μην γίνονταν όσα έγιναν, βρίσκεις τον μπελά σου για πλάκα. Αυτοί είστε υβρίδια μπράβο σας, εδώ και άλλες τέτοιες καθημερινές ιστορίες υβριδίων