LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Και κάτι άσχετο.
Βλέπω στο motocard ένα μπουφανακι , το alpinestars andes drystar.
Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Eπαναφέρω το θέμα μιας και ειναι επίκαιρο για τις επόμενες ημέρες και θα παραθέσωσ μερικά λινκ απο Ελλάδα και Εξωτερικό για εκπτώσεις που πιθανόν να ειναι άξιες αναφοράς για κάποιον που θέλει να αγοράσει κάποιο αξεσουάρ. H helmet city δεν εχει βγάλει κάτι ακόμη αλλα πέρυσι είχε πολυ αξιολογες εκπτώσεις σε καποια μοντέλα.
Μοtorcard
toofast
motokinisi
Motocard έχει sales https://www.motocard.com/rebajas?p=1 και χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση να δώσω +1 στην άψογη εξυπηρέτηση τους τόσο από κοντά όσο κι από e-mail.
Eπίσης 15-16 Ιουλίου είναι Amazon primeday οπότε κοιτάτε amazon.it, amazon.es που ναι τα πιο κοντινά σε Ελλάδα.
Νικο δύσκολο να βρεις διαφορετική τιμή απο site με εδρα μια χωρα της Ε.Ε. Η Αγγλια που δεν εχει αυτον τον περιβοητο φόρο έχει τια καλυτερες τιμές στα πιο πολλα μοντέλα..η διαφορά ειναι 50-100€
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Καλά δε το συζητάμε και εγω αυτης της λογικής ειμαι. Απλα εχω δει σε ακυρες στιγμές εκπτώσεις σε συγκεκριμενα κράνη με δωρο τα μεταφορικά πχ κολλητος γλιτωσε 80αρι στην τελευταια του αγορα απο Αγγλια και του κανανε δώρο την αγωκιστικη τσάντα μεταφοράς κράνους της Αραι..απλα θελει κοιτάς συχνα την αγορα.
Καμια προταση για site που να εχει sales αυτην την περιοδο;
Προεκυψε εκτακτως η αναγκη για καθημερινο κρανος (μου εκλεψαν αυτο που ειχα). Κοιταω για κατι σαν το HJC I70, καθημερινο δηλαδη κυριως για χρηση μεσα στην πολη. Ενσωματωμενο sun visor και pinlock θα τα ηθελα.
Μόλις χτες κοίταζα κάτι παρόμοιο και έχει το helmetcity στα 140-150€ τα εξής 3, που μου φάνηκαν οι καλύτερες επιλογές στην τιμή αυτή: Shark Skwal 2, HJC FG-ST, Scorpion EXO-T510.
Αν θυμάμαι καλά τα μοντέλα, γιατί δεν είμαι σπίτι να τσεκάρω.
Βέβαια τα 1500gr βάρους μου κάθονταν λίγο κάπως, αλλά μάλλον είναι στάνταρ σε αυτή την κατηγορία.
Life begins at 45°.
Τα Arai είναι 15 χρόνια πίσω, όμως, οπότε δεν είναι ότι δεν το περιμένεις.
Δε διαφωνώ, γενικά, αλλά συγκρίνεις κράνη με 500€ διαφορά. Επίσης τα κράνη που αναφέρω εγώ είναι όλα σχετικά φθηνά και τουριστικά/commuting, δε νομίζω ότι έχουν ζύγισμα αγωνιστικών.
Life begins at 45°.