Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά εγώ διαπίστωσα οτι καποιοι φίλοι που παλιότερα τους είχα του χεριού μου (η κουφάλα o binis racing βασικά) τωρα με περνάνε.
Κατι θα πρέπει να κανω γι αυτό φυσικά, εχω καταστρώσει σχέδιο.
Εχει να κάνει με βελτιώσεις στην μοτοσυκλέτα αλλά θέλει και προπόνηση, γιατί αν πηγαίνω Track Day μια φορά το χρόνο δεν γίνεται τίποτα.
Τωρα σχετικά με το λαμπάκι της ρεζέρβας που σχολιάστηκε επειδη αναβοσβήνει σαν τρελλό.![]()
Στο bimota forum που τα λέμε με αλλους Bimotακηδες σχεδόν κανενός δεν δουλεύει, ούτε εμένα δούλευε οταν την ειχα πάρει φυσικά και το σωστό ανταλλακτικό είναι super δυσεύρετο. Τελικά κατάφερα και το πήρα με παραγγελία που ειχα κανει μαζί με αλλα ανταλλακτικά στην Bimota στην Ιταλία και είχε ερθει μέσω Ελληνμότο. Πήρα κι αλλο ενα για τον GIANNISSB6R που εχει το SB6R γιατί φυσικά ούτε εκείνου δούλευε.
Οταν εφτιαχνα το μηχανάκι δεν μπορούσα να καταλάβω πως δουλευει αυτό το πράγμα και τι ειχε χαλάσει.
Το έψαξα και βρήκα πως μεσα στον χαλκινο σωλήνα βρίσκεται μαγνητικός διακόπτης, ο οποίος συνεργάζεται με μαγνήτη που βρίσκεται μεσα στο μαυρο ελαστικό κυλινδράκι το οποίο επιπλέει και μπορεί να μετακινείται πανω στον σωλήνα μεταξύ δυο ακραίων θέσεων οπου υπαρχει stop.
Χαλάει γιατί παθαίνει ζημιά ο μαγνητικός διακόπτης που βρίσκεται μέσα σε γυάλινη θήκη η οποία βρίσκεται μεσα στον σωλήνα, πιθανότατα απο τους κραδασμούς.
Στα συν του ειναι οτι ειναι παναλαφρο, ειδικά σε σχεση με κατι φλοτερ απο καζανακι που βλεπουμε σε Japan, στα πλήν ειναι οτι χαλάει εύκολα.
Μην το μελεταω όμως, εμενα δουλευει!
Εψαξα και βρηκα τον προμηθευτή, ποιός να το φανταζόταν οτι θα ηταν η Paioli?? Δεν φτιάχνει μονο αμορτισερ και μπροστινά , οτι θέλεις φτιάχνει. Χαλάνε όμως...
Εδω φαίνεται το σχεδιάγραμμα.
http://paioliammortizzatori.multimod...l-11-1-009.pdf
Kαι μια φωτό απ το παλιόπραγμα!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Κατι θα πρέπει να κανω γι αυτό φυσικά, εχω καταστρώσει σχέδιο.
Tο βρήκα
Θα πάρεις NSR 400 !!!!!!!!!!!!!!!
ξεθάβοντας παλιά θέματα που δεν τα είχα προσέξει με αφορμή το bimota που ανέβασε ο buckley βρήκα και αυτό το διαμάντι ! Την είχα δεί σε μερικές ξεκάρφωτες στιγμές αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει φωτορομάτζο ! Μονορούφι 34 σελίδες (εύχομαι να μπούνε μπαταρία - λάστιχα - FCR και να συνεχιστεί το νήμα !)
Sapila και Buckley , μου φτιάξατε τη βραδιά !!!![]()
![]()
Πρόσφατα το φόρτωσα στο τρέιλερ και το πήγα στην έκθεση 'Ημέρες Μοτοσυκλέτας' όπου η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας είχε στήσει περίπτερο με θέμα 'Italian Job' και το Bimota ήταν σε περίοπτη θεση.
Μόλις βελτιωθεί η κατάσταση κι έχουμε κανα φράγκο περισσευούμενο θα ξανακυκλοφορήσει!
Πότε θα είναι δεν ξέρω.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Φωτό το bimota απο την πρόσφατη έκθεση 'Ημέρες Μοτοσυκλέτας' στο γκάζι.
Μπορείτε να δείτε φωτό της έκθεσης με πολλές ωραίες μοτοσυκλέτες εδω:
http://www.classicbike.gr/content/pg...osykletas2019/
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 19/07/2019 στις 14:02.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εντάξει... το "κούκλα είναι..." είναι πολύ λίγο!
Όμως αν δεν κάνω λάθος διαφορετικά δεν ήταν τα χρώματα του κουστουμιού της όταν την πήρες;
Τα έβαψες σε full red ή απλά πήρες δεύτερο κουστούμι...;
Όσο όμορφη κι είναι στατικά, να την χαίρεσαι και να την καβαλάς Άρη!!!
edit: Τώρα πρόσεξα τις επιγραφές "SB7i" στο φαιρινγ...???
Τελευταία τροποποίηση από Juohmaru!; 20/07/2019 στις 19:56.
Ευχαριστώ!
Το κουστούμι αυτό είναι απο SB7, το έβαλα πριν χρόνια για να το πηγαίνω πίστα, το original το έχω στο γκαραζ.
Δες εδω:
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post1200308
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πραγματικά συγχαρητήρια.
Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα μαζί με την NR 750 και την 916 ήταν οι μεγαλύτερες εφηβικές μου καψούρες.
Edit.
όλες οι φωτογραφίες από την αρχή είναι για ''vroom'',δεν κάνω άλλα γιατί θα έχεις 200 ειδοποιήσεις![]()
Τελευταία τροποποίηση από katsar; 20/07/2019 στις 22:17.
when life gets complicated... i ride.