Μορε εγω θα το πεταξω αφου μουρθε και ας γελασετε.
Ενα μηχανακι που ειχα.
ΚΤΜ 640 adv![]()
Μορε εγω θα το πεταξω αφου μουρθε και ας γελασετε.
Ενα μηχανακι που ειχα.
ΚΤΜ 640 adv![]()
καθε μερα ...νεα μερα.
ναι, τυχαία αγγελία
you rise you fall you're down then you rise again
Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα, έχοντας όμως ζήσει από κοντά και τα 2 θα πω ότι αν εξαιρέσεις την τσιμπημένη κατανάλωση του transalp, το μηχανάκι κατά τ'άλλα είναι κλάσεις ανώτερο από το πρωτόγονο, άφρενο, άροπο kle (μιλώντας πάντα για το τρανσαλπ650 με 2 δισκόφρενα μπροστά - για το πολύ παλιό μονόφρενο 600 δεν έχω άποψη)
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 24/07/2019 στις 08:58.
Tωρα προσανατολιζομαι περισσοτερο σε F 650 GS..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Eπισης για εμενα ειναι μεγαλο θεμα να μην κλεβεται το μηχανακι διοτι δεν θα ειναι σε γκαραζ. Οσο ειχα και παπι και μεγαλο το μεγαλο το εβαζα γκαραζ, τωρα θα ειναι εξω με κουλουρα μιας και θα ειναι το μοναδικο δικυκλο και το χρειαζομαι συνεχεια και δεν μπορω να πηγαινοερχομαι στο γκαραζ και να πληρωνω και κερατιατικα.
MADE IN JAPAN 日本製
Αυτό που ένας βγάζει ένα μοτοσακό αξιόπιστο, ενώ άλλος θεωρεί ότι έχει πολλά προβλήματα, πώς προκύπτει; Κακή συντήρηση και μεταχείριση από προηγούμενους ιδιοκτήτες;
Να λέγαμε για χαρακτήρα μοτοσυκλέτας, επιδόσεις, εμφάνιση, το δέχομαι, διότι είναι υποκειμενικά. Αλλά πώς υπάρχει διχογνωμία στην ποιότητα και την αξιοπιστία;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Για πόλη θα πάρεις freewind για πιο all around kle 500. Δεν υπάρχει καλύτερο.. Πιο γρήγορο απο όλα, ολα τα ανταλλακτικά τζάμπα δεν το κλέβουν έχει 6η η οποία ανα 1000 στροφές έχει 20χμ. Πας οικονομικό ταξίδι με 6η και 120 και 6000 στροφές αλλιώς πας 140 με 7 ή 160 με 8 ή 180 με 9. Αναλώσιμα τζάμπα. Φίλτρο αερος 8-9€, μπουζί κανένα 10αρικο κ τα 2,αλυσιδογραναζα ξεκινανε απο 60-70€. Έχει όμως και ακριβά ανταλλακτικά. Για παράδειγμα ρουμπινετο transalp 650 στα 100€, στο kle βάζεις με 9-10€ απο kazer που είναι το ίδιο χωρίς πατέντες κλπ. Ανορθωτες πολλαπλασιαστες κλπ δεν χαλάνε αλλα αν χαλάσουν θα βρεις φθηνά παντού. Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά όπου και να πας θα έχουν κάποιο στην πίσω αυλή ή θα ξέρουν να σε στείλουν σε κάποιο άλλο μαγαζί στο επόμενο τετράγωνο. Το μπροστινό το φτιάχνεις με 15αρι λάδι, προσθήκες στα ελατήρια και τον αέρα που λέει το manual και έχει καλή συμπεριφορά και στο φρένο και στο στρίψιμο. Στρίβει πολύ καλύτερα απο μηχανάκια της κατηγορίας και έχει ενα δικό του χαρακτήρα. Αυτά από μένα. Ότι θες ρωτάς εδώ ή σε μυνημα.
Λοιπον, να πανε να μ@μηθουν τα δικυλινδρα, παμε για big bore οπως παλια.. Ακομα ομως δεν μπορω να καταληξω..
Το pegaso trail ή strada το αφηνεις εξω στη βροχη ή τα ηλεκτρικα του θα μας αφησουν χρονους? Γενικα τι λεει απο αξιοπιστια, εκτος του μοτερ που ειναι γνωστο..??
MADE IN JAPAN 日本製
αφου το πηρες αποφαση για μονοκυλινδρο καλοριζικο
https://www.car.gr/23208502-kawasaki-klr-650.
δεν υπαρχει καλυτερο,να σκεφτεις οτι ειναι η καλυτερα πουλημενη μοτο στις ΗΠΑ ever![]()