Βασικά δε σου ζήτησα τη φορολογική σου......ξέρεις το ότι έχεις να δώσεις 2000 για παιδική χαρά όπως κομπάζεις και κάνεις ολόκληρο θέμα για 20ευρω αλλά μετά το γυρνάς και λες στα @ για τα 20 ευρώ δείχνει είτε ότι είσαι bipolar η μας τρολαρεις όλους εδώ μέσα κανονικά έτσι??Για να μην το πάω παρακάτω......
Το τι θα κάνεις το ξέρεις εσύ γούστο σου καπέλο σου ικα σου τα γκαφρα και το μοτο απλά φτάνει με την κλάψα και τη μουρμούρα για κάτι τέτοια...τη γνωμη μου την ειπα παραπανω..Δηλαδή οκ...να ταν κάτι σοβαρό να βοηθήσουμε να δώσει κόσμος τα φώτα του τις συμβουλές του...Όσον αφορά τη σκουριά....Που ακριβώς παρκάρεις το mt σε νησί με υγρασία φουλ??Και μην πεις σε κλειστό πάρκινγκ και δεν τρώει βροχές ποτε κλπ γιατί θα γελάσει η κάθε πικραμένη...τζαπαν είναι δεν είναι φτιαγμένο από τιτάνιο για να πάει στο φεγγάρι...
Ααα οκ τώρα φτάσαμε στα δικαστήρια.......ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ......ΩΩΩ ΘΕΟΙΙΙ![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Η νομοθεσία είναι πάνω απο τους όρους οποιασδήποτε εγγύησης.
Τα ίδια χάλια με ένα πασίγνωστο κατάστημα με είδη μοτοσυκλετισμού της Πάτρας με καταχρηστικούς όρους.
Έκανα ερώτηση πριν 2-3 μήνες στο συνήγορο του καταναλωτή και είχα δίκιο αλλά δεν το συνέχισα γιατί είχα ψωνίσει απο αλλού.
Τα δικαιώματα και γενικά η Ελληνική νομοθεσία είναι ΠΑΝΩ απο οποιονδήποτε όρο εγγύησης/καταστήματος.
Τέτοια θέματα κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να διδάσκονται στο Γυμνάσιο άντε Λύκειο!
Άσχετο:
και όμως έπεσε τυχαία το μάτι μου προχθές σε ένα κανάλι (για τη νεολαία ήταν, δεν θυμάμαι όνομα), και ρωτούσαν τους 18 χρονους τι είναι το φπα και δεν είχαν ιδέα.
Καλό είναι να είσαι στον κόσμο σου αλλά για κάποια βασικά πραγματάκια εδώ που ζούμε σε αυτή τη γη καλό θα ήταν να έχουμε μια ιδέα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.