Εννοείται.
Απο έναν μαλάκα την πάτησε ο άνθρωπος στο παρακάτω λινκ (που έβαλα στη 1η σελίδα) στην έξοδο του τούνελ
https://www.cretalive.gr/crete/glyto...menos-sto-dhmo
Εννοείται.
Απο έναν μαλάκα την πάτησε ο άνθρωπος στο παρακάτω λινκ (που έβαλα στη 1η σελίδα) στην έξοδο του τούνελ
https://www.cretalive.gr/crete/glyto...menos-sto-dhmo
Βγήκε ένας τύπος με ένα μάπα video, με μηδενικό ενδιαφέρον, να ψαρέψει κάνα view γιατί νομίζει ή ελπίζει, ότι θα γίνει youtube entrepreneur και βγήκαν οι "τροχόμπατσοι" του moto.gr, να αναλύσουν τον κώδικά οδικής κυκλοφορίας, την εξέλιξη των ειδών, τις κοινωνιολογικές επιπτώσεις του "κάγκαρα" στην πανίδα και χλωρίδα της Κρήτης, τις στατιστικές "ατυχημάτων σε τούνελ και την αντίστοιχη οικολογική καταστροφή από αυτές".
Δεν έχω συναντήσει τόσο μένος, ούτε για τους "κινητάκιδες", τους "τυροπιτάκιδες", τους "χαρχαλο-οδηγούς" - επαγγελματίες συνήθως, τους "βουνίσους" τσι Κρήτης που μπαίνουν στο σωστό ρεύμα μονό όταν το λέει το ζώδιο τους, ο "κάγκουρας" μας πείραξε...
Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα, τα τούμπανα που έχουνε τα ανοίγουν μόνο σε πίστες και σε εθνικές και στις δουλειά τους πάνε σαν "πάπιες" ... και φυσικά φορώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό![]()
Προσωπικα η λεξη αλητεια μου βγαζει ενα καλο συναισθημα. Μια εκτος των πεπατημενων και των καθως πρεπει συμπεριφορα και σταση ζωης. Εναντια σε πουριτανισμους και συντηρητισμους. Η καγκουρια ομως ειναι κατι αλλο. Δεν ειναι αλητεια. Και στη καγκουρια ειμαστε πρωτοι. Χιλιαδες οι νεκροι απο την καγκουρια που μας δερνει.
Τουλάχιστον φίλε μου εσύ έπιασες το νόημα των όσων έγραψα.
Ασφαλώς και δεν εύχομαι τον θάνατο του.
Εύχομαι για τις ζωές άλλων που "απειλούνται " από κάτι τέτοιους ανεγκέφαλους πιθηκανθρωπους.
Εύχομαι πάνω απ όλα για όσους με κραξατε για αυτά που έγραψα
αν ποτέ χάσετε κάποιον φίλο, συγγενή, παιδι , γονιό σε τροχαίο να μην είναι η αιτία ένας τέτοιος άνθρωπος.
Σκεφτείτε το λίγο πιο ψύχραιμα και πιο βαθειά αυτό.
Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στη ζωή...
Δεν είμαι ο τέλειος οδηγός ούτε ο ιδανικός πολίτης. Αλλά όταν με την συμπεριφορά μου σε ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ διακυβεύεται η ζωή άλλων τότε αυτομάτως ειμαι "πρόβλημα " για την κοινωνία.
Αν ορισμένοι πάλι δεν το καταλαβαίνουν αυτό και θεωρούν τις απόψεις μου ακραίες ας ξανασκεφτούν τελικά πόσο αξίζει η ζωή τους.
Η ζωή σου, στατιστικά, κινδυνεύει πολύ περισσότερο από κουλούς, άχρηστους οδηγούς, που τρομάζουν επειδή φύσηξε, κι όχι από "κάγκουρες". Σκέψου αυτό "λίγο πιο ψύχραιμα και πιο βαθειά".
![]()
Life begins at 45°.
Ακριβώς!!!
Κινούμενος με μοτό, έχω κινδυνέψει (και κινδυνεύω καθημερινά), από "χαζούς" που μιλάνε στο κινητό (τουλάχιστον μια φορά τη μέρα), από επαγγελματίες οδηγούς (όλων των κατηγοριών), απο "κουλούς" οδηγούς, από παρκαρισμένους που πετάγονται σαν ..., από ποδηλάτες, από πεζούς, από "κατοικίδια", αλλά ούτε μια φορά (μέχρι στιγμής ευτυχώς) από "κάγκουρα" και πίστεψε με συναντάω πολλούς...
No hard feelings, όλοι εδώ ζούμε...![]()
Όταν γράφεις:
<<Φίλε εύχομαι να απαλλαγούμε από εσένα και την μηχανή σου..>...
...<<οπότε καλύτερα σιγά σιγα να αραιώνει η κοινωνία από ανεγκέφαλο όντα.>>
τι ακριβώς διαφορετικό εννοείς που δεν το καταλαβαίνουμε εμείς οι μη ψύχραιμοι;
Η ζωη μου στους δρομους κινδυνευει απο πολλους παραγοντες.
Απο τον παραγοντα ''οδηγο'' ομως κινδυνευει οταν αυτος δεν τηρει τους κανονισμους.
Αλλωστε οι κανονισμοι για καποιο λογο φτιαχτηκαν.
Στο συγκεκριμενο βιντεο ο οδηγος δεν τηρει τους κανονισμους και μαλιστα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ
Δεν αναφερθηκα γενικα σε επικινδυνους οδηγους.
Αναφερθηκα στην συγκεκριμενη κατηγορια επικινδυνων οδηγων.
Δεν χρειαζεται να αναλυουμε τα αυτονοητα στην τελικη.
Εδω μιλαμε για ζωη και θανατο.
Δεν χρειαζεταινα σκεφτω τιποτα απολυτως.
Οταν καποιος ειναι δημοσιος κινδυνος απλα τον εξαλειφεις για να απαλλαγεις οριστικα,
δεν καθεσαι να συζητησεις τιποτα.
Θα μου πεις δεν ακουγεται αυτο και τοσο δημοκρατικο!
Ενω το να παραβαινω τους νομους και να κανω ο,τι γουσταρω ειναι θεμελιο της δημοκρατιας ε?
Αυτό ακριβώς λέω. Ότι σαν μοτοσικλετιστές, δε μας ενδιαφέρει ουσιαστικά ο νόμος, καθώς όλοι τον έχουμε γραμμένο, λιγότερο ή περισσότερο. Σαν άνθρωπος που θέλει να επιβιώσει, όμως, προτιμώ 100 "κάγκουρες" τριγύρω μου στον δρόμο, παρά τους 100 που συναντώ κάθε μέρα.![]()
Life begins at 45°.
Και ο κουλός-άχρηστος επικίνδυνος είναι, και ο κάγκουρας-παγκόσμιος-γρήγορος επίσης.
Θα προτιμήσω να δω στους καθρέπτες μου ότι έρχεται να με προσπεράσει ο γρήγορος-προβλεπόμενος-μελετημένος, παρά να δω μπροστά μου να πηγαίνει με 40 ο μπάρμπας που τα έχει χαμένα ή η χαζογκόμενα που νομίζει ότι το αυτοκίνητο είναι trendy αξεσουάρ μόδας.
Αλλά είτε ο ένας, είτε ο άλλος, όταν θα κάνουν λάθος, συνέπειες θα έχει, κόκκαλα και πλαστικά σπασμένα στον άτυχο τον μοτοσυκλετιστή.
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για τις στατιστικές σου. Στο ΚΑΤ που βρέθηκα εγώ μια φορά, όλο νέα παιδιά ''γρήγορα'' έβλεπα, δεν είναι μεγάλο δείγμα αυτό θα μου πεις, το δέχομαι αλλά σου λέω τι είδα.
Τέσπα, άκρη δεν βγαίνει, μακάρι όποιος θέλει να πάει γρήγορα στον δρόμο, να είναι και τέρμα αντικοινωνικός και αγοραφοβικός λέω εγώ, και όταν ''πιέζει'' να είναι μόνος του και σε δρόμο όσο πιο άδειο γίνεται, ποτέ σε πλήθος και κίνηση. Το σωστό είναι να πάει πίστα, αλλά έστω το δεύτερο καλύτερο, στην ερημιά και μόνο.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Δυστυχως στο θεμα μηχανη, τα νοσοκομεια στα βαρεια περιστατικα , στατιστικα ειναι γεματα οχι απο κουλάδια αργους,αλλα απο καγκουρες γρηγορους οπως ειπε και ο τηλεγόνος απο πανω.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.