καταρχην αν δεν εχεις το εργαλειο που σου λεει ο SF μπορεις να τις στριψεις ακομα και με το χερι βαζεις λιγο δυναμη ως πολυ την πιανεις απο το χρυσο κομματι πανω πανω και την γυρνας.Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
Να σου πω την αληθεια αυτο δεν το ηξερα. Αληθεια πως ρυθμιζονται?
Αλλα επειδη ο ανορθωτης μου παρεδωσε το πνευμα του χθες και πηγα στον μαστορα μου για να τον αλλαξει ,του ειπα για τις αναρτησεις και μου ειπε οτι τα ελατηρια εχουν 'γινει σαν βουτυρο' αυτη ηταν η φραση του. Οταν του ειπα αν κανει δουλεια η επισκευη μου ειπε πως μαλλον οχι και θελουν αλλαγη.
Μαλιστα αυτος δεν μπορει να τις φτιαξει ουτε μου προτεινε να παω καπου αρα δεν εχει κατι να κερδισει.
Κατω απο το χρυσο υπαρχει ενα ασημη κομματι με κατι νουμερα και γραμμουλες απο το 1-5
1
--------------
2
--------------
3
--------------
καταρχην δες που ειναι ρυθμισμενες δοκιμασε δεν εχεις να χασεις τιποτα τωρα αν ειναι σαν βουτηρο το ελατηριο δες το πρωτα εσυ και ασε το μηχανικο σου.
Παντως αν τις αλλαξεις οι γνησιες οι μαμμισιες καινουργιες πανε.....καθησε πρωτα να σου πω.
γυρω στα 800 απο τον Σαρακακη + φπα+κανα μηνα παραγγελια στην καλυτερη επωμενος το ξεχνας.
Εισαγωγης βλεπεις δεν το εχει εισαγει ποτε αυτος και σε βρισκει και σε αναγκη!!!!
Επειδη εψαχνα τον περασμενο μηνα για το δικο μου, βρισκεις showa μεταχειρισμενες γυρω στα 200-250 αλλα μην πας να τις παρεις εσυ ασε να τις παρει ο μηχανικος σου για να μην σου δωσουν τιποτα τελειωμενες απο αυτες εχεις!!
Βεβαια υπαρχουν και αλλες εταιριες αλλα καπου εκει παιζουν οι τιμες.
Τωρα αν καποιος ξερει κατι περισσοτερα απο μαρκες και τι τιμες παιζουν ας γραψει.
Προς SF η koni εχει σταματησει εδω και κατι χρονια να βγαζει για αναρτησεις για μηχανακια αρα εσυ πρεπει να εισαι απο τους τυχερους που πηρες.
![]()
Ναι, το έγραψα κι εγώ ότι έχει σταματήσει. Τα δικά μου τα πήρα το 1999! Και είναι σκυλιά μέχρι και σήμερα...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
SF & sloumos ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες θα παω να το δω.
Τωρα σε περιπτωση που δεν κανει δουλεια εχει ακουσει κανεις ή να εχει τις HAGON. Μου ειπαν 220ευρω το ζευγαρι με εγγυηση 2 ετων και ειναι αγγλικες αεριου-λαδιου και ολοκληρη αναρτηση οχι μονο ελατηριο.
*VR46*
Winners find answers, loosers find excuses!!!
Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...
Καλημερα σε ολους. Τελικα αλλαξα ελατηρια και εβαλα καινουρια hyper pro και εγινε service στις μπουκαλες (αζωτο ,τσιμουχες) το κοστος ηταν 140ευρω και το αποτελεσμα πραγματικα ειναι απιστευτο. Εμεινα πολυ ικανοποιημενος.
Ευχαριστω ολους για τις προτασεις τους και την βοηθεια τους.
*VR46*
Winners find answers, loosers find excuses!!!
Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...
Καλησπέρα, πήγες σε κάποιο κατάστημα και τα έκανες αυτά η μόνος σου?
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό