Ο Pernat έχει μια ενδιαφέρουσα άποψη επ΄αυτού.
Τελευταία τροποποίηση από slzr; 26/08/2019 στις 22:43.
Ναι γιατί του Μάρκεζ είναι κύριοι.... Και μας χαλάνε δαύτοι.
Κι εδώ μέσα άλλωστε κουβεντιάζουμε ήρεμα και πολιτισμένα....
υγ
Είναι ιδέα μου ή όταν στριμώχνουν το ΜΜ αυτός προσπαθεί να ρίξει
και καμία με το φέρινγκ ξέρω γω?
Γιατί σε κάποια φάση σα να μου φάνηκε ότι πήγε να πετάξει έξω το ΡΙνς
Ιδέα μου ήταν? ( ή δεν το είδα καλά )
Τζιαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααντ !
υγ
είναι κακό πράμα να είσαι οπαδός γιατί δεν μπορείς να είσαι φίλαθλος
υγ2
Πάντως ο ΜΜ στην Αγγλία μου θύμισε κατά πολύ το Στόνερ όταν πήρε ΠΠ
Καθάριζε με το γκάζι όπου δεν μπορούσε αλλιώς
φιτιλιές και τροφή για σκέψη ή ραντεβού για ξύλο
ανανήψαντας
O MM93 φετος περα απο κυριαρχος ειναι και κωλοφαρδος. Οχι δεν εννοω οτι πέφτει και τελικα δεν πεφτει γιατι αυτο ειναι απλα ικανοτητα. Λεω για τους αντιπαλους του που ειτε ειναι πιο αργοι συνδυασμοι...ειτε βροντανε κατω σαν σακια πατατες. Ειδικα ο Ντοβι πρεπει να κλαιει τη μοιρα του καθε χρονια που εχει 2 με 3 πτωσεις απο λαθη αλλων αναβατων.
Φετος ο Μαρκεθ κανονικα θα ιδρωνε αρκετα να σηκωσει πρωταθλημα αλλα δυστυχως για το θεαμα και για τους haters παει αερα για το 8ο.
Ακόμα και χωρίς τις 2 πτώσεις του Dovi και με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του MM, η διαφορά κατ'ελαχιστον θα ήταν γύρω στους 50 βαθμούς.Ο Marquez έχει να ολοκληρώσει αγώνα σε θέση χαμηλότερη από τη 2η από πέρυσι τον Αύγουστο.Για θέση εκτός βάθρου δε το συζητάμε καν,πρέπει να γυρίσουμε στον Μάρτιο του '18. Είναι αδύνατον να χάσει πρωτάθλημα με τέτοια αποτελέσματα. Δεν αρκεί να χάνει ορισμένες φορές από διαφορετικό αναβάτη κάθε φορά στο νήμα για να απειληθεί η κυριαρχία του,πρέπει να βρει ανταγωνισμό από περισσότερους του ενός αναβάτες και σταθερά σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο.
Τελικά άλλο πρωτάθλημα βλέπω εγώ, δεν εξηγείται αλλιώς. Τι διαβάζουμε πάλι εδώ μέσα...