Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 100

Θέμα: paratrixa nekros

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    να τους πεις ότι θα τους πας δικαστικός

μίλα τους για θετική και αποθετική ζημιά να δούμε τι θα πούνε τότε, το ξέρουν ότι δικαστικά θα δώσουν περισσότερα, αν προτείνουν κάτι φυσιολογικό είναι μετά δική σου επιλογή αν θες να περιμένεις και να πάρεις περισσότερα ή αν η διαφορά στο χρόνο σου καλύπτει τη διαφορά στα λεφτά

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ -ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΙΝΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ -ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΣΚΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΗΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Περαστικά, σιδερένιος και εύχομαι γρήγορα να είσαι καλά...

για τα υπόλοιπα, εφόσον έβαλες δικηγόρο , σίγουρα θα βρείς μια λύση.

Πάντως προς όλους... Μην λυπάστε ρε παιδιά , τα extra 25? που θα δώσετε...
    ΠΑΡΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Σε ανάλογες περιπτώσεις τους ξετινάζει στην κυριολεξία...

Εκείνο που είναι πρόβλημα , ΔΙΕΘΝΩΣ και οχι μόνο στην Ελλάδα, είναι όταν ο οδηγός είναι σε κατάσταση μέθης , καθώς καμία ασφαλιστική , μέχρι πρότινος , δεν πλήρωνε και έπρεπε να πας δικαστικώς για να κάνεις αγωγή στον οδηγό.

Είχαν πει οτι θα άλλαζε αυτό και η ασφαλιστική του , θα τα πλήρωνε αλλά θα του έκανε εκείνη αγωγή μετά , φυσικά για υπερδιπλάσιο ποσό. Δεν ξέρω όμως αν έχει ενεργοποιηθεί σαν νόμος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αγαπητέ Gandalf...

Για δες...

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=17614
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

loipon nees ekselikseis.h asfaleia krinei oti teliki thmh gia to strom eine ta 6500 kai pws tha prepei na pw kai euxaristw kai egw lipon wpos katalabate oloi tous eipa na pane na.....oi troxeoi sthn korintho akoma anakrinoun leei kai logo fortou ergasias edw kai dio mhnes sxedon den exoun teliosei!!!!kai to erotima pou thetw eine to ekshs.an kapiws eixe to diko mou athxhma eftane konta eis kirion wpos egw tha ksanakabalage moto?thelw boitheia pedia exw xontro dilima kai mou lipei idi to mhxanaki.
    kamia ekdromh tha pame?

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Φίλε Πάνο, πότε θα πάμε για καφέ? έλα να τα πούμε... έχω και κάτι φωτό απο bungy jumping μπας και σου φτιάξω την διάθεση....

Ετοιμάζω και κάνα rafting , μπας και ξεφύγουμε λιγάκι...

file tropea prepei na ta poume to sintomotero stile ena prv to kinito sou na ta poume an kai exw mpleksei trela me thn doulia giati tha kanoume parousiaseis sthn ekthesh moto!!!den mou apantate na ksanaparw?shmera ekana thn prwth mou bolta oxi me beloudino v2 alla me ena ftoxo rotax ths jawa kai eniosa super.by the way kana kalo dikigoro na idikeuete se tetia kserei kaneis??????????????????????????
    kamia ekdromh tha pame?

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    αν νιώθεις πως μπορείς να οδηγήσεις και ΘΕΣ να οδηγήσεις, ο λόγος μας περισσεύει.

Να'σαι πάντα καλά....

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Μη μασας

Γεια χαρα φιλε μου & περαστικα!

Θα σου πω 2 λογια απο προσωπικη μου εμπειρια που πιστευω να σε βοηθησουν.

Το 94 σε διακοπες που ειχα παει στην κρητη με φιλους,φευγοντας απο ματαλα με ενα χτ 600 εφυγα σε μια τυφλη στροφη, για την ακριβεια τελειωσε ο δρομος και απο κατω υπηρχε ενα χαντακι 2 μετρων.Εχασα της αισθησεις μου και μετα απο 5 λεπτα που συνηλθα ειχα βγαλει το ποδι μου και το σοβαροτερο αιματομα στην σπληνα.1 μηνα ημουνα στο νοσοκομειο με τους γιατρους να με εχουν σε στενη παρακουλουθηση & να ειναι σε διλημα (να του βγαλουμε την σπληνα η οχι)φαντασου οτι η παραμικρη κινηση που εκανα μπορουσε να σπασει την σπληνα & να μπω χειρουργειο.

Τελικα δεν την εβγαλα & μου ειπαν τα ιδια πανω κατω με σενα.
    Οπως ξερεις ο χρονος γιατρευει τα παντα,αυτη τη στιγμη εχω 2 μηχανακια & το εχω ξεχασει κιολας(το θυμηθηκα διαβαζοντας το πακετο σου).
    Βεβαια δεν σκεφτηκα στιγμη να παρατησω την μηχανη γιατι μονος μου ειχα κανει την:a31:

Απλα δυναμωσα σαν ανθρωπος , εγινα πιο προσεχτικος & συνεχισα να κανω ολα τα πραγματα που μου αρεσουν.(φαντασου οτι μολις πεταξα της πατεριτσες ξεκινησα μαθηματα windsurfing).H θεληση & η δυναμη για ζωη μετα απο αυτο εφτασε στην κορυφη της ψυχικης μου οντοντητας.

Ηδη τα πιο δυσκολα περασαν μην τρελενεσαι & αφοσιωσου στους ανθρωπους & στις μεγαλες σου αγαπες.Οσο για τον τυπο να ξερεις οτι κανενας δεν ξεκιναει το πρωι με σκοπο να σκοτωσει 1 ανθρωπο.Θα σε πληρωσει σιγουρα αλλα μην ασχολεισαι καθολου ,εξαλου για αυτο ειναι οι δικηγοροι.

Ολα γινονται για να γινουμε καλυτερη!!

file mou ektos apo mena autous pou fobame eine oi dikoi mou gati h mana mou epathe isxiro sok.kai auto skeftome an eimoun monos tha eperna sigoura.bebea oi dikigoroi pou les eine ena problima fantasou oti o enas mou eipe oti tha parw max apozimmiosh 10xiliarika kai o protos o esiodoksos 200!!!
    kamia ekdromh tha pame?

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrompanos
    file mou ektos apo mena autous pou fobame eine oi dikoi mou gati h mana mou epathe isxiro sok.kai auto skeftome an eimoun monos tha eperna sigoura.bebea oi dikigoroi pou les eine ena problima fantasou oti o enas mou eipe oti tha parw max apozimmiosh 10xiliarika kai o protos o esiodoksos 200!!!
    καλα συγκρατησου, οχι και 200 (αν και... με πολυ τρεξιμο δεν ξερω).

Αν ΕΣΥ το θες, άσε τους δικούς σου. θα καταλάβουν. Ολονών μας καταλάβανε.....

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Γρήγορα περαστικά σου εύχομαι και σιδερένιος...

περαστικα και γρηγορα ορθιος!!!

τελικα μονο ετσι καταλαβαινουμε πως τελικα αυτο μονο που μετραει ειναι να ειμαστε καλα.........

Όταν η πόλη κοιμάται.......

pedes kalispera kserei kaneis kanena dikigoro kalo?exw mpleksei ta mpoutakia mou!!!@!!!!
    kamia ekdromh tha pame?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrompanos
    pedes kalispera kserei kaneis kanena dikigoro kalo?exw mpleksei ta mpoutakia mou!!!@!!!!
    περαστικα ρε φιλε και καλο ξεμπερδεμα

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF