Χαιρομαι που κυκλοφορυν τα βιντεκια που ποσταραο τυπος ειναι 100% no bullshit
Χαιρομαι που κυκλοφορυν τα βιντεκια που ποσταραο τυπος ειναι 100% no bullshit
Who the fuck is Alan Stephenson?
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
εδώ εχει κάμποσο υλικό για πρωτάρηδες.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Χούντρας abs
https://www.youtube.com/watch?v=zcW7R5xlwTo
Δεν χρειάζεται, είναι σαφές. Καρυδώνεις φρένα, χωρίς αύριο, και συνεχίζεις μέχρι να σταματήσεις. Αμάξι δλδ. Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις για να αποφύγεις το εμπόδιο, good luck with ABS. Αν ξέρεις δεν χρειάζεσαι ABS. Αν έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι, είτε να σταματήσεις είτε να αποφύγεις τότε θες seat ejector. Cornering ABS κλπ (γιατί είσαι κι εξυπνάκιας και θα το πεις) δεν ξέρω-δεν απαντώ. Δεν κυκλοφορούν και πολλά.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Να το εξετάσουμε γιατί συμβαίνει αυτό...
Δε σφίγγεις γιατί δε φτάνεις?
Δε σφίγγεις γιατί το ντεπόζιτο είναι κάτω απο τη σέλα?
Είναι κρύο και σε ενοχλεί?
Τα παράπονα σας στον Χούντρα
Υποθέτω ότι είστε άνω των 50 και οδηγήσατε τα πρώτα ABS ή μένετε στο εξωτερικό με καταπληκτική άσφαλτο για αυτό μένετε σε αυτές τις απόψεις![]()
Μα αυτο δεν καταλαβαίνεις. Δεν παραπονιόμαστε. Μια χαρά φρενάρουμε και χωρίς ABS, απλά δεν θέλουμε ντε και καλά να μας επιβληθεί κάτι ως θέσφατο από κάποιους που τελος πάντων είναι νέοι στο χώρο μηχανή. ΟΧΙ, παπιά και σκούτερ δεν μετράνε. Και δεν μετράνε γιατί τα μεγέθη αλλάζουν λογαρθιμκά όσο μεγαλώνουν τα μοτοσακά. ΘΑ μου πεις, αν ειναι έτσι, τότε και στο φρένο θες όση βοήθεια μπορεις να βρεις. Σωστό, αλλά έχω πλέον εκπαιδεύσει το χέρι μου. Αν πέσω απο μπροστινό, γμστα, δεν θα με έσωζε τίποτα.
Από την άλλη, προσπαθήστε να καταλάβετε τι λέμε, εμείς οι οχτροί. Μπορεί να βρείτε καμιά αλήθεια σ' αυτά που λέμε.
Από μόνο του το ΑΒS χωρίς άλλες γνώσεις είναι επικίνδυνο.