Οι πνεύμονες έχουν δημιουργηθεί και εξελιχθεί για να διαχειρίζονται ατμοσφαιρικό αέρα
Οτιδήποτε άλλο περνάει από μέσα συστηματικά κάνει ζημιά
Οι εγκρίσεις κλπ είναι για να κυκλοφορεί το χρημα
Βασικά πριν γεννηθεί κάποιος/α δεν αναπνέει καθόλου. Το οξυγόνο και το διοξείδιο παρέχονται στο έμβρυο από τη μάνα.
Καντε μια χαρη στον εαυτο σας.Τα δεδομενα για το ''ατμισμα ''που χρησιμοποιειτε ψαρευοντας στο ιντερνετ αντι να τα ερμηνευετε σαν θεσφατα ,αλλα και να τα παραθετετε σε τριτους επιβεβαιωστε τα πρωτα με ειδικους σε ιατρεια καπνισματος και να ειστε επιφυλακτικοι μπροστα στην ελλειψη μακροχρονιων στατιστικων δεδομενων που μολις εχουν αρχισει να περιγραφουν νεοεμφανιζομενες καταστασεις σε αυτο το θεμα .Δογμα ειναι οτι η ΧΑΠ ειναι κατασταση που εμπλεκονται πολλοι και ακομα ανερμηνευτοι μηχανισμοι αντιδρασης του οργανισμου σε περιβαλοντικες ουσιες.Η ''κονομα'' εταιριων και θεσμων παραμενει αδιστακτο κινητρο.
κουκουρουκουκου
Αυτός ο άνθρωπος, όταν δε μιλάει για μηχανάκια, είναι απολαυστικότατος.
Life begins at 45°.
και το στομάχι δεν φτιαχτηκε για αλκοολ αλλα για νερο, χτυπαμε ομως μπυρες και ουισκια.
και ο ανθρωπος φτιαχτηκε με ποδια για να περπαταει αλλα καβαλαμε.
oh wait.
κανεις δεν λεει ατμιστε κανει καλο.
σε σχεση με το τσιγαρο παντα,ναι.
when life gets complicated... i ride.
Nαι, βασικά δεν είπα (εγώ προσωπικά) ότι το άτμισμα είναι ασφαλές, αλλά τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι είναι 95% ασφαλέστερο από το τσιγάρο.
Kαι τεσπά γιατρός δεν είμαι, αλλά στο Royal College of Physicians είναι υπέρμαχοι του ατμίσματος (και είναι και όλοι τους γιατροί εκεί) σε σύγκριση με το τσιγάρο. Δεν πιστεύω κι αυτοί να είνια στην κονόμα απο τη βιομηχανία ατμίσματος.
Το καλυτερο είναι να το κόψεις. Όπως επίσης καλό θα ήταν να μην καβαλάμε μηχανάκια, λογω επικινδυνότητας, ή αμάξια, ή να ανεβαίνουμε σε αεροπλάνα, ή να μην αναπνέουμε καυσαέρια κλπ κλπ αλλά στην τελική δεν ζούμε στο 1453.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Η αλήθεια είναι ότι το άτμισμα είναι καλύτερο από το κάπνισμα για όλους. Ειδικά για όσους δεν το κάνουν.
Εγώ σας στηρίζω 100%!
Life begins at 45°.