Σελίδα 89 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 3979848586878889909192939499 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.321 έως 1.335 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Παλαιό μέλος Το avatar του/της doros74
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Θα μου επιτρέψεις να σου πω πως ο τρόπος σκέψης σου είναι από την αρχή ως το τέλος λάθος.
    Όταν κάποιος μας ζητάει τη γνώμη μας του τη δίνουμε για να ακούσει ενδεχομένως κάποια πράγματα που δεν έχει σκεφτεί. Ο τρόπος που γράφεις μοιάζει λίγο σαν το κοινώς αποδεκτό να είναι και το αλάνθαστο. Δεν υπάρχει αυτό. Τη γνώμη μας λέμε, δεν επιβάλλουμε....

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστή προσωπικότητα και έχει τα δικά του στάνταρτς και τα δικά του θέλω. Το παράδειγμα της Κέρκυρας εντελώς άστοχο. Αν και μου αρέσει πολύ το phantom blue σαν χρώμα, θα σου πω πως δε θα μου άρεσε καθόλου να ζω σε ένα μοτο-στρουμφοχωριό που όλες οι Yamaha είναι μπλε.... τι είναι αυτό πάλι.... αυτό είναι το φυσιολογικό; Τα διάφορα χρώματα είναι ωραίο πράγμα, όπως οι διαφορετικές μοτοσυκλέτες και οι διαφορετικές εταιρείες.

Τέλος πάντων, ο άνθρωπος άκουσε πολλές γνώμες νομίζω πως ξέρει τι θα κάνει.
    Εντάξει φίλε μου λες ότι γράφω σαν να έχω το αλάθητο του Πάπα και ταυτόχρονα λες ότι τα γραφομενά μου είναι εντελως λάθος κάνοντας ακριβώς αυτό που κατηγορείς ότι κάνω δήθεν εγω.
    Ειτε δεν έχεις διαβάσει ειτε δεν εχεις καταλαβει τίποτα από αυτά που έγραψα, οπότε το πρόβλημα δεν το έχω εγώ.
    Είναι προφανές αυτό.
    Τουλάχιστον ο φίλος κατάλαβε τι ακριβώς του είπα ( γιατι αξιζει να δώσει 1300 ευρώ παραπάνω και να παρει το GT σε σχεση με το απλο μοντελο) και με ευχαρίστησε γι αυτό. Αυτό μου αρκεί.
    Και κάτι τελευταίο , από που σου προκυπτει ότι η Κέρκυρα είναι ένα μοτο στρουφοχωριό;
    Μήπως μόνο Yamaha X Max κυκλοφορουν από το 2017 και μετά σε χρώμα μπλε;
    Εγώ είπα πως οι περισσότεροι που αγοράζουν XMax επιλέγουν μπλε.
    Όμως Ελάχιστα X Max κυκλοφορούν στην Κέρκυρα σε σύγκριση με SYM κλπ. λογω του κοστους αποκτησης.
    Γνωρίζεις πόσα Tracer 900 κυκλοφορούν 2018+ αυτη την στιγμη στην Κερκυρα;
    Θα σου εγώ 3.
    Ξερεις πόσα απλά και GT
    Θα σου πω εγώ, 2 απλά και ένα GT
    Ξερεις πόσα σε μπλε χρώμα. Μόνον το δικό μου ενώ υπάρχει και μια παραγγελία για ένα γκρι.
    Ξερεις πόσα μηχανάκια κυκλοφορουν;
    Εκατοντάδες για να μη πω χιλιαδες.
    Αυτό το γεγονός τι σημαίνει πως η Κέρκυρα είναι μοτο-στρουφοχωριο;
    Τέλος πάντων είναι φανερό πως κάποιοι εδώ μέσα αρέσκονται στο να διαστρεβλώνουν τα λεγομενα άλλων και μάλιστα το κάνουν συντονισμένα.
    Συνεχίστε λοιπόν να το κάνετε με άλλους πλέον γιατί εγώ δεν θα σας δώσω ξανά την ευκαιρία πλέον να διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου.
    Καλη συνεχεια να εχετε.

Μέλος Το avatar του/της TiAiNO
    Παιδιά ερώτηση sos. Το πρώτο σέρβις πόσο κοστίζει περίπου σημαντική ερώτηση για μένα ( αν αποφασίσω να το φέρω από Θεσσαλονίκη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα χρειαστεί σέρβις αν δεν το πάρω από Αθήνα)
    Δεύτερη ερώτηση. Επειδή είμαι ολίγων τη ψυχαναγκαστικος ( είχα ktm 690 με την υποψία βροχής έβγαινε μόνο το παπί έξω).
    Επειδή κλείνω εν τέλει για GT μπλε και δεν ξέρω πως είναι το ματ χρώμα από άποψη καθαριότητας. Οι δαχτυλιές όταν είναι φρεσκοπλυμενο ή μακριά από μας μια γρατζουνιά θα φαίνονται έντονα; στο μεταλλικό μαύρο ξέρω περίπου τι θα αντιμετωπίσω. Η απόφαση πάρθηκε και κλείνω για το GT να τελειώνω και η ακραπα μετά με φίλτρο και πρόγραμμα για σωστές δουλειές. Πήγα σε δύο εκθέσεις ( Πειραιά - Περιστέρι) και γύρισα σπίτι και τα έχω βάλει όλα κάτω με στυλό και χαρτί. Το θετικό για Θεσσαλονίκη είναι ότι γλυτώνω τόκους ( Αθήνα +1.400€ επιπλέον στη προκαταβολή και 850€ τόκους στα 2 χρόνια) και διάφορα δόσεων +23€ παραπάνω στη Θεσσαλονίκη ( 247 εντοκο vs 270 ατοκο) κάθε άποψη ευπρόσδεκτη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giorgos.boun
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TiAiNO Προβολή μηνύματος
    Παιδιά ερώτηση sos. Το πρώτο σέρβις πόσο κοστίζει περίπου σημαντική ερώτηση για μένα ( αν αποφασίσω να το φέρω από Θεσσαλονίκη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα χρειαστεί σέρβις αν δεν το πάρω από Αθήνα)
    Δεύτερη ερώτηση. Επειδή είμαι ολίγων τη ψυχαναγκαστικος ( είχα ktm 690 με την υποψία βροχής έβγαινε μόνο το παπί έξω).
    Επειδή κλείνω εν τέλει για GT μπλε και δεν ξέρω πως είναι το ματ χρώμα από άποψη καθαριότητας. Οι δαχτυλιές όταν είναι φρεσκοπλυμενο ή μακριά από μας μια γρατζουνιά θα φαίνονται έντονα; στο μεταλλικό μαύρο ξέρω περίπου τι θα αντιμετωπίσω. Η απόφαση πάρθηκε και κλείνω για το GT να τελειώνω και η ακραπα μετά με φίλτρο και πρόγραμμα για σωστές δουλειές. Πήγα σε δύο εκθέσεις ( Πειραιά - Περιστέρι) και γύρισα σπίτι και τα έχω βάλει όλα κάτω με στυλό και χαρτί. Το θετικό για Θεσσαλονίκη είναι ότι γλυτώνω τόκους ( Αθήνα +1.400€ επιπλέον στη προκαταβολή και 850€ τόκους στα 2 χρόνια) και διάφορα δόσεων +23€ παραπάνω στη Θεσσαλονίκη ( 247 εντοκο vs 270 ατοκο) κάθε άποψη ευπρόσδεκτη
    Ερώτηση: έχεις μιλήσει με τον μερεμετζακη και είσαι σίγουρος ότι κάνει τις άτοκες που λες σε όλους χωρίς πιστωτικές, απλά με γραμμάτια;

Μέλος Το avatar του/της TiAiNO
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgos.boun Προβολή μηνύματος
    Ερώτηση: έχεις μιλήσει με τον μερεμετζακη και είσαι σίγουρος ότι κάνει τις άτοκες που λες σε όλους χωρίς πιστωτικές, απλά με γραμμάτια;
    Μάλιστα μιλήσαμε στο τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα και εννοείται τόνισα όχι πιστωτική κάρτα και μου είπε ο άνθρωπος όχι πιστωτική εδώ δικά μου του καταστήματος δόσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doros74 Προβολή μηνύματος
    Εντάξει φίλε μου λες ότι γράφω σαν να έχω το αλάθητο του Πάπα και ταυτόχρονα λες ότι τα γραφομενά μου είναι εντελως λάθος κάνοντας ακριβώς αυτό που κατηγορείς ότι κάνω δήθεν εγω.
    Ειτε δεν έχεις διαβάσει ειτε δεν εχεις καταλαβει τίποτα από αυτά που έγραψα, οπότε το πρόβλημα δεν το έχω εγώ.
    Είναι προφανές αυτό.
    Τουλάχιστον ο φίλος κατάλαβε τι ακριβώς του είπα ( γιατι αξιζει να δώσει 1300 ευρώ παραπάνω και να παρει το GT σε σχεση με το απλο μοντελο) και με ευχαρίστησε γι αυτό. Αυτό μου αρκεί.
    Και κάτι τελευταίο , από που σου προκυπτει ότι η Κέρκυρα είναι ένα μοτο στρουφοχωριό;
    Μήπως μόνο Yamaha X Max κυκλοφορουν από το 2017 και μετά σε χρώμα μπλε;
    Εγώ είπα πως οι περισσότεροι που αγοράζουν XMax επιλέγουν μπλε.
    Όμως Ελάχιστα X Max κυκλοφορούν στην Κέρκυρα σε σύγκριση με SYM κλπ. λογω του κοστους αποκτησης.
    Γνωρίζεις πόσα Tracer 900 κυκλοφορούν 2018+ αυτη την στιγμη στην Κερκυρα;
    Θα σου εγώ 3.
    Ξερεις πόσα απλά και GT
    Θα σου πω εγώ, 2 απλά και ένα GT
    Ξερεις πόσα σε μπλε χρώμα. Μόνον το δικό μου ενώ υπάρχει και μια παραγγελία για ένα γκρι.
    Ξερεις πόσα μηχανάκια κυκλοφορουν;
    Εκατοντάδες για να μη πω χιλιαδες.
    Αυτό το γεγονός τι σημαίνει πως η Κέρκυρα είναι μοτο-στρουφοχωριο;
    Τέλος πάντων είναι φανερό πως κάποιοι εδώ μέσα αρέσκονται στο να διαστρεβλώνουν τα λεγομενα άλλων και μάλιστα το κάνουν συντονισμένα.
    Συνεχίστε λοιπόν να το κάνετε με άλλους πλέον γιατί εγώ δεν θα σας δώσω ξανά την ευκαιρία πλέον να διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου.
    Καλη συνεχεια να εχετε.
    Ρε 'συ.... θες να βγούμε για έναν καφέ να τα πούμε μπας και βγάλουμε άκρη;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της doros74
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Ρε 'συ.... θες να βγούμε για έναν καφέ να τα πούμε μπας και βγάλουμε άκρη;
    Ναι όταν έρθεις από Κέρκυρα να πάμε για καφέ καμία αντίρρηση.

Νέο μέλος
    Καλημέρα και από μένα. Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση με τον TiAiNO, ετοιμάζομαι για αγορά του απλού TRACER 900 σε μαύρο ματ στην αρχή του νέου έτους με δόσεις. Το μηχανάκι το θέλω πρωτίστως για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά μου 50χλμ πήγαινε-έλα,2ον γιατί το γουστάρω απίστευτα οπτικά (ναι πουλ μουρ) και 3ον να κάνω τις βόλτες-εκδρομές μου. Εκεί που σκαλώνω είναι πως μου λένε διάφοροι (που δεν έχουν tracer βέβαια) "καλά θα πάρεις μηχανή μεγάλη καινούρια να γράφεις χιλιόμετρα αντί να την έχεις μόνο για βόλτα και και.." Είναι τόσο ακριβή η συντήρηση της; Ας ξεκινήσω από την κατανάλωση της η οποία απ όσα έχω διαβάσει εδώ κυμαίνεται στα 4,5-5,5λ/100χλμ αν πηγαίνεις σαν άνθρωπος; Για να προλάβω αυτούς που θα σκεφτούν ότι μην την πάρεις αν κοιτάς καταναλώσεις θα πω ότι προφανώς και θα κοιτάξω καταναλώσεις,δεν θα αγοράσω καινούριο κάτι που ίσως δεν μπορώ να το καλύψω μετέπειτα και αναγκαστώ να το πουλήσω σε 1-2 χρόνια. Σχετικά με τα σέρβις να φανταστώ στα δυο πρώτα χρόνια με 10000-15000 χλμετρα/χρόνο να χρειαστούν και 3 σέρβις το πολύ με κόστος το πολύ 150Ε/σερβις; Γενικά υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν πολλά χιλιόμετρα και δεν έχουν αντιμετωπίσει σοβαρές ζημιές;

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Γενικά η συντήρηση μιας μεγάλης μηχανής έχει έξοδα,εκτός της κατανάλωσης.
    Δεν ξέρω αν έχεις/είχες άλλη μοτοσυκλέτα αλλά σε σχέση με ένα αυτοκίνητο έχουν παραπάνω έξοδα συντήρησης ,δεν εννοώ ζημιές.
    Πιο τακτικά σέρβις( σε σχέση με το αυτοκίνητο),ρουλεμάν,ντίζες,αλυσίδα,τσιμούχες σε τιμόνια,ψαλίδι,μπουκάλες, κτλ,δεν τα αλλάζεις και πολύ συχνά βέβαια αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα,θα βγαίνουν σίγουρα και τέτοια ανά κάποιες ( αρκετές) χιλιάδες χλμ .
    when life gets complicated... i ride.

Νέο μέλος
    Όχι μεγάλη μοτοσυκλέτα δεν είχα/έχω και το γνωρίζω αυτό που λες σχετικά με τα έξοδα.Αναλογικά με ένα αμάξι πληρώνεις παραπάνω στην μηχανή. Πολύ χοντρικά αυτά που αναφέρεις αλλάζονται ανά 30-40κ;

Κάπως έτσι φίλε,και το αυτοκίνητο έχει φυσικά αυτά τα ''έκτακτα'' αλλά όχι τόσο συχνά.Η δικιά μου εμπειρία δηλαδή με ένα Focus του 2006 που το είχα αγοράσει καινούργιο τότε αυτό μου έχει δείξει.
    Επίσης αν διαβάσεις εδώ κάποια παιδιά γράφουν ότι η ''μαμα'' αλυσίδα + λάστιχα ίσως δεν είναι τόσο καλά και να χρειαστούν αλλαγή νωρίτερα.

Που θέλω να καταλήξω ,γιατί ανάφερες και κατανάλωση,αν το κάνεις για οικονομία νομίζω δεν θα το πετύχεις,χρειάζεσαι κάτι άλλο.
    Αν το κάνεις για την γκάβλα σου όρμα και καλές βόλτες man.Διάλεξες ωραίο μοτόρι.

Νέο μέλος
    Για οικονομία δεν το κάνω επ' ουδενί, είμαι ικανοποιημένος αν απλά καίω σε λεφτά οτι καίω με τ αμάξι μου για να πάω στην δουλειά (20Ε ~250χλμ). Το μοτόρι εκτός απο την καθημερινή συγκίνηση που θα μου προσφέρει,θα μου γλιτώνει χρόνο στην κίνηση (στους δρόμους που κινούμαι γιατί για κέντρο Αθήνας δεν κάνει). Και κάτι που αναφέρθηκε παραπάνω μια ζωή την έχουμε ας κάνουμε και κάτι για μας τώρα που είμαστε μικροί και χωρίς υποχρεώσεις.

Ωραίος,καλοτάξιδο μαν

Αργός Το avatar του/της Cpt_Slow
    εχε στο νου σου οτι για 30-40κ χλμ θα χρειαστείς σίγουρα και 3 σετ λάστιχα, που δεν ειναι τομεας που μπορεις να κανεις εκπτωσεις

Παλαιό μέλος
    Καταγράφω στο κινητό αρχικά τις βενζίνες και μία στιγμή που κάπου περίμενα στην ουρά και την αγορά, σέρβις, ασφάλειες, τέλη και ότι έχω πληρώσει.
    Μιλάω για το ΜΤ-07 με ένα σερβις στα 1000χλμ.

Αυτή τη στιγμή μου έχει κοστίσει €0.89/1 χιλιόμετρο στα 8200χλμ.
    Επειδή το μεγαλύτερο κόστος είναι της αγοράς (€6400) το κόστος/χλμ θα πέφτει συνέχεια όσο περισσότερα χιλιόμετρα γράφω.
    Το αναφέρω επειδή το είδα πρόσφατα και μου έκανε εντύπωση το νούμερο.
    Βέβαια δεν έδωσα όλο το ποσό για αγορά γιατί είχα άλλο μηχανάκι που πούλησα για το οποίο είχα πάλι πουλήσει απλά απο κάπου έπρεπε να ξεκινήσω

Παλαιό μέλος
    Παιδιά, όντας χρόνια στον μοτοσυκλετισμο, να ρίξω κι εγώ τα 2 μου σεντς εμπειρίας.

Για μένα μοτοσυκλέτα κ δη χιλιάρι(παρα κάτι...)ίσον χόμπι. Ναι οκ για το δρόμο τα φτιαχνουν κ οχι για το γκαράζ.... Αλλά!
    Τα κόστη χρήσης δεν είναι μόνο η κατανάλωση βενζίνης. Το εικοσάρικο την βδομάδα...
    Τα ελαστικά κοστίζουν ακριβά κ με καθημερινη μετακίνηση ένα πίσω τουλάχιστον (!) μία φορά το χρόνο θα το αλλάζεις.
    Αλυσιδογραναζα γενικά κρατάνε. Αναλόγως το χέρι βέβαια κ την φροντίδα. Μέχρι την ώρα της αλλαγής... Όπου το διακοσοπενηνταρι σου χτυπάει την πόρτα...

Η καθημερινότητα στην κίνηση φορτώνει χιλιόμετρα κ φθορές την μηχανή.

Τέλος το κόστος μιας πτώσης, από το πιο απλό ξεπαρκαρα δεν την είδα κ στην εριξα, μέχρι την στουκα (εφόσον δεν υπάρχουν θυματα) δεν συγκρίνεται με ένα αυτοκινητο ή ένα παπάκι, σκουτερ κλπ

Η απώλεια σε περίπτωση κλοπής, το ίδιο. Να χρωστάς γραμμάτια σε κλεμμένη μηχανή... Γαμησε τα.

Γι αυτό κατάλαβα εδώ κ χρονια ότι η μηχανή είναι κάβλα κ μονο. Καθημερινά παπι αυτοκίνητο.
    Όταν έχω χρόνο κ φράγκα μηχανή κ ξελαμπικάρισμα.
    Μ αυτόν τον τρόπο φυσικά κ χρησιμοποιω ακριβά ελαστικά που μεταμορφώνουν την οδική συμπεριφορά κ οχι Sava ( no offence παιδιά όσοι τα χρησιμοποιείτε). Εργοστασιακα ανταλλακτικά μόνο κ οχι εμπορίου. Είναι ακριβότερα, αλλά κρατάνε περισσότερο κ κάνουν την δουλειά τους χωρίς παρατραγουδα.

Anyway αυτή είναι η γνώμη η δική μου.
    Το tracer μουνάρα
    Αλλά εγώ αγαπώ την βιταμίνη C (πορτοκαλί... Λεγε με KTM)

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •