Εντάξει φίλε μου λες ότι γράφω σαν να έχω το αλάθητο του Πάπα και ταυτόχρονα λες ότι τα γραφομενά μου είναι εντελως λάθος κάνοντας ακριβώς αυτό που κατηγορείς ότι κάνω δήθεν εγω.
Ειτε δεν έχεις διαβάσει ειτε δεν εχεις καταλαβει τίποτα από αυτά που έγραψα, οπότε το πρόβλημα δεν το έχω εγώ.
Είναι προφανές αυτό.
Τουλάχιστον ο φίλος κατάλαβε τι ακριβώς του είπα ( γιατι αξιζει να δώσει 1300 ευρώ παραπάνω και να παρει το GT σε σχεση με το απλο μοντελο) και με ευχαρίστησε γι αυτό. Αυτό μου αρκεί.
Και κάτι τελευταίο , από που σου προκυπτει ότι η Κέρκυρα είναι ένα μοτο στρουφοχωριό;
Μήπως μόνο Yamaha X Max κυκλοφορουν από το 2017 και μετά σε χρώμα μπλε;
Εγώ είπα πως οι περισσότεροι που αγοράζουν XMax επιλέγουν μπλε.
Όμως Ελάχιστα X Max κυκλοφορούν στην Κέρκυρα σε σύγκριση με SYM κλπ. λογω του κοστους αποκτησης.
Γνωρίζεις πόσα Tracer 900 κυκλοφορούν 2018+ αυτη την στιγμη στην Κερκυρα;
Θα σου εγώ 3.
Ξερεις πόσα απλά και GT
Θα σου πω εγώ, 2 απλά και ένα GT
Ξερεις πόσα σε μπλε χρώμα. Μόνον το δικό μου ενώ υπάρχει και μια παραγγελία για ένα γκρι.
Ξερεις πόσα μηχανάκια κυκλοφορουν;
Εκατοντάδες για να μη πω χιλιαδες.
Αυτό το γεγονός τι σημαίνει πως η Κέρκυρα είναι μοτο-στρουφοχωριο;
Τέλος πάντων είναι φανερό πως κάποιοι εδώ μέσα αρέσκονται στο να διαστρεβλώνουν τα λεγομενα άλλων και μάλιστα το κάνουν συντονισμένα.
Συνεχίστε λοιπόν να το κάνετε με άλλους πλέον γιατί εγώ δεν θα σας δώσω ξανά την ευκαιρία πλέον να διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου.
Καλη συνεχεια να εχετε.