Ωραίοι!!!
Το παρασκήνιο με τον τούβλινο τοίχο πως παρουσιάζεται σε κάθε επεισόδιο;
Γουστάρω το μούσι που ανεμίζει
Ωραίοι!!!
Το παρασκήνιο με τον τούβλινο τοίχο πως παρουσιάζεται σε κάθε επεισόδιο;
Γουστάρω το μούσι που ανεμίζει
Παίδες όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, το 8ο επεισόδιο της Παραγουάης είναι έτοιμο για να το δείτε!
Σε αυτό το επεισόδιο:
-περνάμε επίτηδες μέσα από νερολακούβες
-φωτογραφίζουμε γουρουνοκεφαλές
-και περιμένουμε τις πάπιες να περάσουν τον δρόμο...
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
γείτσες Στέργιο
πρόταση: προσαρμόστε βρε σεις και ενα χάρτη (είτε στο βίντεο ή όπου θέλετε) με την διαδρομή και την κατεύθυνση που κάνετε κάθε φορά, για να καταλαβαίνουν όλοι το εγχείρημα, διανύετε τεράστιες αποστάσεις σε μια χώρα τριπλάσια σε έκταση απο την ελλάδα
keep on rockin
you rise you fall you're down then you rise again
στοοοο
Χάρτης:
ΕΔΩ είναι και ο χάρτης που ζήτησες!
Δεν τον έβαλα στο βίντεο γιατί είναι αρκετή παραπάνω δουλίτσα για να γίνει σωστά,
αλλά σε αυτό το λινκ ανεβάζουμε κάθε τόσο ανταποκρίσεις απ' το ταξίδι, με συντεταγμένες, φωτογραφίες κλπ.
Είστε πολύ ωραίοι και σας απολαμβάνουμε !!!
Μιας και μόλις έφτασε Βραζιλία η ITCHY BOOTS, προτείνω να επικοινώνησετε και να οργανώσετε συνάντηση στο μέλλον !
Επίσης καλό θα ήταν να βάζετε υπότιτλους σε όλα τα βιδεο σας ή να τα κάνετε στα αγγλικά, αν σας ενδιαφέρον βεβαίως βεβαίως ........
Καλή συνέχεια και περιμένουμε τα νέα σας κατορθώματα !!!
Στέργιο πρέπει να σου πω ότι εδώ και καμιά βδομάδα έχω ξεκινήσει και διαβάζω το θρεντ από την αρχή. Βλέπω και τα βιντεάκια. Βλέπω λίγο κάθε μέρα.Σαν να παρακολουθώ σειρά Θέλω να δω πως εφτασες εδώ που είσαι και πως γνώρισες την Αλεξάνδρα και έφυγε ο Θάνος. Τώρα έχω φτάσει εκεί που ήσαστε στη μαυριτανια.Συνέχισε αυτό που κάνεις
καθε μερα ...νεα μερα.
Μην το ψάχνεις πολύ. Με τον Κίτσο έφτασα (καλά μπορεί να πήρα και κάνα αεροπλάνο...)
Όσο για τον Θάνο, πολύ απλά δεν τα βρίσκαμε στο κρεβάτι, αλλά το κυριότερο, είχαμε πολύ αντίθετες βεσποπεποιθήσεις!
Αυτός ήθελε 4χρονες αυτόματες κι εγώ 2χρονες παραδοσιακές
Αστειεύομαι. Διάβαζε!
φα-ντα-στι-κό το chaco τα εθνικά πάρκα και τα timelaps(ευτυχώς χωρίς κορκόδειλους)!!!
το landrover μάλλον είναι το series III 1971–1985(νομίζω πρέπει να έπαιξε στο πρώτο indiana jones θρύλος)!
you rise you fall you're down then you rise again
Βγήκε και το τελευταίο επεισόδιο της Παραγουάης! (σε περίπτωση που το χάσατε)
Πως σας φαίνεται;
Ακόμα να κλείσετε εισιτήρια για Ασουνσιόν;
Το ξέρω ότι σας τα έπρηξα με την Παραγουάη, οπότε υπόσχομαι να μη ξαναμιλήσω γι' αυτή για τουλάχιστον ένα εξάμηνο
Οπ, είσαι γρήγορος εσύ, με πρόλαβες πριν το ανεβάσω!
Ε είμαι ταϊμλαπσάς, τι να κάνουμε
Όντως φανταστικό το Τσάκο, κι ακόμα πιο φανταστικό το ότι δεν μας έφαγαν οι κροκόδειλοι
Το Land Rover αυτό το μοντέλο που λες πρέπει να ήταν. Είναι της Παραγουάνικης ΔΕΗς, μοντέλο του '81 αν δεν κάνω λάθος.
Πολύ ωραίο κουτ... αυτοκίνητο!
Απλά μην έχεις πρόβλημα με τη μέση σου, γιατί κοπανάει λιγάκι
Πάντως αλήθεια θα ταξίδευα μ'ένα τέτοιο αν είχα παραπάνω λεφτά...
Το βιβλίο σας είναι στις προτάσεις του ηλεκτρονικού περιοδικού εδώ: https://adventuremotorcycle.com/medi...l-reading-list
Μάλιστα όπως είδα τις κριτικές του συντάκτη μάλλον δείχνει μια προτίμηση στο δικό σας από αυτά που παρουσιάζει εδώ.
Θεώρησα ότι θα σας ενδιέφερε να το ξέρετε
καλούς δρόμους
Travel, Grow, Share