Είπαμε, αλλο πράγμα η ανακριβής επιστήμη, άλλο ο γνήσιος τσαρλατανισμός. Ειδικά στα μετεωρολογικά μοντέλα έχουν γίνει άλματα με την έλευση των υπολογιστών.
Να πιάσουμε τα gender studies καλύτερα;![]()
Όταν είσαι 10 μέρες α-μήχανος,έξω έχει ήλιο και δεν είσαι σίγουρος αν θα έχεις μηχανή το Σ/Κ ή από Δευτέρα.Το ρίξαμε στην βιντεοθεραπεία.
https://www.youtube.com/watch?v=H1GSJZgLpoE ( Aprilia Dorsoduro 1200 / Onboard )
when life gets complicated... i ride.
Ρε μάγκες έκανα σερβις στο τέρας και ο μηχανικός μου άλλαξε πίσω τακάκια.
Για να μου κάνει οικονομίαΜου έβαλε τακάκα απο multistrada τα οποία σφυράνε
άστα να πάνε.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το σταματήσω?
Αλλαγή μόνο.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, μπορείς να δοκιμάσεις χαλκόπαστα στην πίσω πλευρά των τακακίων.
Βγαλτα, ξυσε με γιαλοχαρτο τις γωνίες ώστε να στρογγυλεψη η επιφάνεια σε σχέση με τα πλαϊνά. 70%επιτυχία
Σόρυ που χρειάζομαι να ρωτήσω κάτι που αφορά κανόνες αλλά θα ήθελα να βάλω μια αγγελία αναζήτησης
και μια διάθεσης που βιάζομαι λιγότερο.
Ο κανόνας δημοσίευσης με 50 post και 3 μήνες παραμονή είναι για να αποτρέπει bot και επαγγελματίες πωλητές;
μπορώ να ζητήσω από κάποιον modderator να μου αναρτήσει μια αγγελία αναζήτησης;
Αν δημιουργείται πρόβλημα, να το αφήσουμε. Μπορεί να βιάζομαι αλλά δεν παύουν να είναι σίδερα στην τελική![]()
ο αποπάνου λέει ξύστα να φύγουν οι γωνίες!
και εμένα ο π%#$ ο φίλος έκανε 2 μήνες να πάει στον ανταλλακτικέρ με αποτέλεσμα
να έχει πωληθεί το κομμάτι που ήθελα...
όχι τίποτα άλλο αλλά απο αυτό ξεκινά ο μαραθώνιος των μετρήσεων για τα υπόλοιπα...
άσε που με το μαραθώνιο (τον κλασικό 42km) έχω τσακωθεί, δεν το βλέπω σαν υγιές άθλημα πάνω από 30km
και η πολύ κοντινή σχέση που έχω με φίλους που ασχολούνται (2:50:00 και κάτω) με έχει κάνει πολυ επιφυλακτικό
απέναντι στον κλασικό.
επίσης με σταμάτησε ενας κερατας στο σταθμό και επειδή δεν δούλευε το δικό του μηχάνημα, εχασα το τραίνο,
έγινα ρεζίλι να βρίζω και έχω πονοκέφαλο (έφυγε πήρα ιβοπρουφανη)...
να μην αναφέρω ότι ξεχασα το ζουμί σπίτι και αυτό που πήρα είναι μεν καπνικό αλλά ούτε κατα διάνοια πουρίσιο..
δεν είμαι πολύ στα καλά μου σήμερα, μάλλον δεν με αγαπάνε![]()
Καλά, εσύ πρόσεχε καλύτερα κι άσε τους μαραθώνιους.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.