Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο, την είδα ξαφνικά, κοκκάλωσα, πήρα μια φωτογραφία όπως-όπως μέσα από το παράθυρο και έφυγα γιατί πλησίαζε άλλος από πίσω. Στη φωτογραφία πρωτοπρόσεξα την εξάτμιση και την παράταιρη σέλα.
Edit: αν ήταν γαλλικό και όχι ιταλικό, θα έλεγα ότι είναι θήκη για ψήσιμο μπαγκέτας.
Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 12/10/2019 στις 21:43.
Σε είδα με το Transalp, στην άνοδο της Γαλατσίου, να ξεκινάς αγωνιστικός σε κάθε φανάρι, και κάθε φορά να σταματάς στο πρώτο μέτρο διήθησης. Αστογεροδιάολο με τα γαμωβαρκοονόφ σας πια, που το μόνο "off" που έχετε δει ποτέ σας είναι στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.
Life begins at 45°.
Δύο στα δύο χθες, άσχετοι άχρηστοι και επικίνδυνοι τροχονόμοι.. πήγατε να μας σκοτώσετε όλους δύο φορές. Ο ένας να δίνει σήμα να περάσουν οι κάθετοι χωρίς να σταματήσει τους άλλους, η άλλη να κάνει σήμα σε μας να ξεκινήσουμε και μετά γυρίζει και κάνει το ίδιο στον κάθετο.
WTF ηλίθιοι, δεν το πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε.![]()
safety doesn't happen by accident
σας βλεπω καθε μερα πισω απο το τζαμι τις βιτρινας (μπροστα πολυσυχναστος μονοδρομος + μεζοδρομιο, αστυνομικο τμημα στα 50 μετρα), ευτυχως πλεων δεν ειμαι στο δρομο λογο δουλειας παρα μονο για βολτα.
ανεβαινετε αντιθετα με 2κυκλα τεζα χωρις κρανος, παρκαρετε πανω στον πεζοδρομο με τα αυτοκινητα, κλεινετε την εισοδου περιπολικου στο τμημα, σταματατε τη ροη της οδου γιατι "1 λεπτο θα κανω".
1.5 χρονο τωρα, ουτε 1 κληση για οτιδηποτε, ουτε 1...
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Σε είδα χτες στη Γλυφάδα (και σε άκουσα) με την κούκλα σου RG 500 Γ .
Σε είδα χτες απόγευμα μέσα σε ένα ασημί nissan, στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου που ήταν πήχτρα να προσπαθούμε διήθηση κι εσύ λες και μπλοκάρεις επίτηδες, μια αριστερά μια δεξιά. Όταν με τα πολλά κατάφερα να περάσω και ήμουν έτοιμος να σου σφυρίξω τίποτα, σε βλέπω να κρατάς με το ένα χέρι τρίλιτρο στρογγυλό τάπερ με άσπρα φασόλια και ψιλοκόμμένο μαρούλι, και με το άλλο εναλάξ να οδηγάς και να δουλεύεις το πηρούνι. Μου έπεσε το σαγόνι και δεν είπα τίποτα. Έπρεπε να ή σου πετάξω ένα "στο λαιμό να σου κάτσουν", ή να σε ρωτήσω αν ήθελες και επιδόρπιο.
Νόμος για τα κινητά υπάρχει, νόμος για τάπερ με φασόλια υπάρχει;
Σε ειδα χθες το πρωι ρε Σόμερ καβαλα πανω στο ολοκαινουριο χακί GS 1250 adventure, φυσικα χωρις κρανος και με μεταλικη βαλιτσα τιγκα στο αυτοκολλητο "DAKAR" . Εδειχνες πολυ μαχιμος ρε πστ μου... ετοιμος για το γυρο της γλυφαδας...
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE