Είπα να μιλήσω στη γλώσσα σου θείομπουκλη![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Γιατί να αποφύγει την αλυσίδα? Εγώ την εχω στη βαλίτσα 4 Χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα.Μιλάμε για λεπτή αλυσίδα φτηνή. Ίσα ίσα να κρατάει το πάνω μέρος της βαλίτσας. Γύρω στο 1.20 πρέπει να είχα δώσει και έκανα τη δουλειά μου.
Ένα τυχαίο σαιτ. ..
https://www.leroymerlin.gr/gr/kigale...nge-to=23&pg=3
καθε μερα ...νεα μερα.
Δε συνάδει ρε συ, σορυ.
Τι σχέση έχει με την υπόλοιπη κατασκευή; δεν κουδουνάει; δεν φθείρει σιγα σιγα ότι ακουμπά;
Δεν έχω αντίρρηση σε πατέντες, βελτιστοποιήσεις κλπ απλά πρέπει να κατανοείς το ύφος, σκοπό της κατασκευής και να κινείσαι αντίστοιχα.
Όχι. Δεν κάνει απολύτως τίποτα κακό στη βαλίτσα. Και κρατάει και κάποιο βάρος κιόλας. Εννοειται ότι αν θα τη βάλει το παληκάρι από τη δεξιά μεριά θα πρέπει να τη βάλει και από την αριστερή για αισθητικους λογους
Δε λέω ότι είναι η καλύτερη λύση ούτε ότι πρέπει να τη βάλει το παιδί επειδή το λέω εγώ. Απλά κουβέντα κάνουμε.
καθε μερα ...νεα μερα.
Έτσι για τους επόμενους, σε περίπτωση που ψάχνετε την λεγόμενη αρτάνη, αγγλιστί paracord, βρίσκεις στο ebay ~7μετρα κομμάτια original mil-spec made in usa σε πολύ καλή τιμή. Το πραγματικό paracord (και όχι οι κινέζικες τρίκλωνες μούφες) αντέχει τα πάντα, και είναι πούπουλο.
Φίλε πήγαινε σε ένα μαγαζί με είδη αλιείας και ζητά ένα μέτρο σκοινί kevlar για μουλινε ψαροντούφεκου. Κόστος 0.60-0.70€.
Μέτρα πόσο θέλεις και από τις δύο μεριές, κάνε ένα κόμπο λίγο μεγαλύτερο από την τρύπα του πλαστικού και με ένα κατσαβίδι βάλε να μπει μέσα. Σε 5 λεπτά έχεις λύση το πρόβλημα με ελάχιστο κόστος.
Όσο για την αντοχή του σχοινιού kevlar, θα σου κρατήσει παρά πολλά χρόνια.
Έχει διάφορα χρώματα, διάλεξε οποίο σου αρέσει.