H Honda δεν πρόκειται να τον αφήσει και ο ΜΜ δεν έχει τα @@ να φύγει πριν περάσει τον Rossi. Μόνο γι'αυτό ζει. Μετά, ίσως.
Life begins at 45°.
Εκτός αν έρθει κανένα πιστόλι στην ομάδα και αναγκαστεί να φύγει
γιατί δεν είναι πχια νο1 κι ο άλλος παίρνει κι αυτός ντάτα και ανταλλάχτηκα και τον δέρνει με ΙΔΙΟ μηχανάκι.
GAME OVER φάση
ή αν η Χοντα τα παρατήσει.
Βασικά όμως με τόσα λεφτά που του σκάνε μλκς είναι να φύγει?
+ 2.000 000 για κάθε παγκόζμιο ρε φίλε
Πάντως όταν αρχίσει να βλέπει την έξοδο όπως όλοι οι μεγάλοι αθλητές
θα την κάνει την (χρυσή) μεταγραφή
υγ
Για την ιστορία ο μπάρμπας έκανε 2 χρυσές μεταγραφές και μια αργυρή.
Πολύ μάγκας. Τους δάγκωσε κανονικά (και καλά τους έκανε)
ανανήψαντας
Όχι έπρεπε να κάνει μια βόλτα τη ντουκάτι του Στόνερ για να καταλάβει ότι πρέπει να πάει σπίτι του
γιατί είχε αρχίσει ο κατήφορος.
Τώρα φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και να τρέχει ως τα 60 με ΙΧ μηχανάκι
αλλά η εικόνα που δείχνει είναι σαν το μπαπού με το πιπίνι και τη φερράρι.
Θέλω να πω αν αυτός γουστάρει να παλεύει με το Μπετρούτσι κάπου εκεί πίσω εμένα ΝΑ!
Και κανένα κόμπλεξ η καλή εποχή δεν διαρκεί για πάντα οι άνθρωποι σπάνε σε όλα τα σπορ.
Πολλοί μεγάλοι αναβάτες πέρασαν κι έφυγαν δεν αποτελεί εξαίρεση ο... μπαρμπαρόσσι
Όποιος έχει μάτια όμως βλέπει πως απ την μέρα που του γραψε ο Χόρχες γκέιμ όβερ δεν είδε άσπρη μέρα.
(πόσες φορές θα σας τα πουν μέχρι να το καταλάβετε?)
ανανήψαντας
[EN] MiniBikers - 10x16 - 2019 Japanese GP
Η αρχή δε λέει και πολύ αλλά μετά έχει πλάκα ο Μίλερ και το τελείωμα του βίντεο.
Ναι αλλά δε βλέπω να απάντησες στα παιδιά από πάνω που σου λένε ότι το 15 σχεδόν πήρε πρωτάθλημα? Πως έπρεπε κατά εσε παντογνωστη κτινε να κάτσει σπίτι του από όταν έφυγε από τη ντουκατι. Και γιατί να κάτσει σπίτι του από τη στιγμη που μετά τη ντουκατι επί 3 Χρόνια ερχόταν 2ος στο πρωτάθλημα.?
Έλα ρε παιδιά. Ας σοβαρευτουμε λίγο και να ξέρουμε τι γράφουμε. Δε λέω.Και εγω που είμαι ροσικος έριχνα το φταίξιμο στη γιαμαχα μέχρι φέτος που τα γιαμαχα έχουν ανέβει και αυτός παλεύει στη δεκάδα. Λέω ότι το έχει χάσει. Αλλά όχι ότι τα προηγούμενα χρόνια έπρεπε να έχει κάτσει σπίτι του.
Τελευταία τροποποίηση από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ; 22/10/2019 στις 15:59.
καθε μερα ...νεα μερα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πραγματικα δηλαδη καποια σχολια ειναι σαν να τους τρωει την θεση!
Οσο γουσταρει θα τρεχει. Αν αυτον δεν τον νοιαζει οτι παλευει στις θεσεις απο 5-7 και πισω, εμας λογος δεν μας πεφτει. Στην τελικη θαυμαστε τον ΜΜ, τον El Diablo, και οποιον αλλο εκει μπροστα.
ΥΓ. Πλακα θα εχει να βελτιωθει η Γιαμαπα του χρονου και να ειναι στην κορυφη παλι να δω τι θα γραφετε ορισμενοι