Στο Galaxy κα΄που στους Αμπελοκήπους,Μικράς Ασίας(?) παίζαμε 3σποντες κάποτε,είχε ένα ωραίο τραπέζι 320.
Κανονίστε καμμιά μπιλιαρδοσύναξη να ανέβω κι εγώ άμα μπορέσω.
Η διαφορά του 3C με τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι ότι έχει ανεξάντλητο διάβασμα, πολλά συστήματα που πρέπει να αποστηθίσεις και να εφαρμόσεις, κι άλλες μεταβλητές όπως το τραπέζι, η τσόχα, το περιβάλλον (υγρασία/ξηρασία) κλπ
Θέλει πολλή δουλειά, πολύ διάβασμα, αμέτρητες ώρες δουλειάς για να παίζεις έστω και με λίγη αξιοπρέπεια.
Εγώ πλέον το έχω δει αγωνιστικά και είναι τραγικά δύσκολα τα πράγματα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγὼ εὶμαι μέσα αν κανονίσουμε
Ρίξε κάνα pm αν θες που και πότε παίζετε , αν έχω χρόνο να έρθω να παρακολουθήσω.
Πλέον δεν ξέρω καν που έχει λέσχες, να φανταστείς πηγαίναμε στο Σακκά που ήταν Αιγάλεω (έχει κλείσει χρόνια βέβαια), στα Village και μια
πολύ ωραία στην Αχαρνών κοντά στα Stern? νομίζω που έκλεισε επίσης.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σας έχω για πλάκα στο αμερικέν . Θα σας αφήνω μόνο την μαύρη στο σπάσιμο ή θα το παίζω άμπαλος στον πρώτο γύρο για να παίρνω τα στοιχήματα![]()
Έτυχε κι έπεσα πανω στο άρθρο. Κλειδωμένο το ανάλογο θέμα, οπότε ποστάρω κι αν θελει κάποιο μνπανο αντμίν™ το πάει εκεί για να υπάρχει.
Horsepower Versus Torque: Who Is Right?
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Καλησπέρα παίδες.
Έχω μια απορία. Θέλω να αγοράσω ένα σκούτερ και επειδή οι τσέπες μου δεν είναι βαθιές θέλω να μάθω αν έχετε δει στην black Friday γίνονται εκπτώσεις καθόλου στα μηχανάκια???
Βεβαια..βεβαια....εμεις ειμαστε πλουσιοι,γιατι να μας κανουν εκπτωση;