ώπα! ΜΕΪ-ΝΤΕΪ, ΜΕΪ-ΝΤΕΪΑρχικά δημιουργήθηκε από niko13g
Ρε τον άνθρωπο αυτόν τον ξέρω !
.
Τον είχε πιάσει κόψιμο παιδιά και έτρεχε να προλάβει.
Τελικά δεν πρόλαβε , χέστηκε..
.
:hypnotize:hypnotize
![]()
![]()
:hypnotize
αυτό είναι πρόβλημα![]()
ώπα! ΜΕΪ-ΝΤΕΪ, ΜΕΪ-ΝΤΕΪΑρχικά δημιουργήθηκε από niko13g
Ρε τον άνθρωπο αυτόν τον ξέρω !
.
Τον είχε πιάσει κόψιμο παιδιά και έτρεχε να προλάβει.
Τελικά δεν πρόλαβε , χέστηκε..
.
:hypnotize:hypnotize
![]()
![]()
:hypnotize
αυτό είναι πρόβλημα![]()
δεν καταλαβα...Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
όχι δεν ήταν αυτό το νόημα(θα άλλαζα τα λόγια αν ήταν ένας από εδώ; τσου)
δηλαδη το νόημα ήταν "ενταξη μεγάλε είσαι καραγκιόζης, αλλα εξήγησε μου πως γίνεται να είσαι τόσο καταγκιόζης?
κάπως έτσι
εκτός αν δεν επιτρέπεται εδώ να είναι κάποιος καραγκιόζης (εκτός από μένα - ξέρω)
ΛΟΙΠΟΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ...
ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ...![]()
![]()
ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ..!!
ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΗΑΥΑΒUSA ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΟΥ,ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ...
- ΣΙΓΑ,ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΑΜΕ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ..!!
-ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ,ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..!!
-ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΧΩΡΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ..!!![]()
![]()
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ,ΚΑΙ ΒΟΥΡΡΡΡΡ..!!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ.......ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ....
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΡΟΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΜΥΡΩΔΙΑ..!!!
ΑΝΟΙΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΤΟ ΦΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ..!!
ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΠΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ.....ΚΑΙ ΞΕΧΥΝΟΜΑΙ..!!!!
ΚΑΙ ΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ "ΣΟΥΒΛΑΚΙ" ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ..!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΚΟΡΝΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΑ,ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΙΝΙΑΛΑ..!!!!
ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...
Η ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ -ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ,ΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ..!!
-ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΜΑΡΙΑ...ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ..!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕ.........
ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΓΙΝΕ Η ΑΥΤΟΨΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ..!!!![]()
![]()
ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ Σ/Κ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ..!!!
"ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ -ΑΜΑΝ ΠΙΑ,ΜΟΥ ΖΑΛΙΣΕΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ !!!"
![]()
:
![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Το παλικάρι είναι οκ απλά κάηκε η ουρα της μοτο και λίγο το φανάρι, μιας που κατέληξε στην συγκέντρωση στο Γύθειο.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς περί βλακείας, αλλά αν οδηγάς γρήγορα και σε τόσο καλό δρόμο με μία τόσο γρήγορη μοτο, με κράνος και με τον αέρα στα αυτιά, κάνοντας σφήνες όπου χρειάζεται, και ακούγοντας κόρνες από κάποιους, ... σε όλους μπορεί να τύχει.
Το παληκάρι δεν το γνωρίζω προσωπικά, αλλά πάντος δεν είναι βλάκας (και εμείς οι έξυπνοι που βλέπαμε την φωτιά από πίσω) αλλά κωλόφαρδος μέσα στην καντεμιά του.
Να είστε όλοι καλά.![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
Ρε παιδιά...είμεθα ΑΡΓΟΙ.
Προσπαθήσαμε να φτάσουμε το παλουκάρι και δεν τα εκαταφέραμεν, δεν είχα μαζί και την προεκλογική ντουντούκα να τον ειδοποιήσω.
Να δεχτώ ότι ήταν προσηλωμένος στο δρόμο, ότι άκουγε μουσική, ότι σκεφτόνταν να φτάσει στη παραλία να δει κ@λ@ράκια.....και αυτό το δέχομαι (μαλλον μόνο αυτό δέχομαι και επικροτώ), αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι να χάνεις το δεξί σεντούκι σου και να μην το καταλαβαίνεις (δεν αλλάζει η συμπεριφορά στη μηχανή??? δεν πρέπει λογικά να νιώσεις τη διαφορά βάρους???).
Όσο για μ@λ@κίες....δείξτε μου αυτόν που δεν κάνει.
![]()
Και δεν έγινε στο Αρτεμίσιο, αλλά στο δρόμο από τρίπολη προς σπάρτη (ένα πολύυυυυ καλό κομμάτι) κοντά σε ένα μνημείο.
οκ καλό αυτό kapeos - αφού είναι καλά
σίγουρα θα είναι πιο προσεκτικός
ελπίζω το δεξί σαμάρι να είχε τα δικά του πράγματα γιατί ποιός ακούει τον συνεπιβάτη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
οκ καλό αυτό kapeos - αφού είναι καλά
σίγουρα θα είναι πιο προσεκτικός
ελπίζω το δεξί σαμάρι να είχε τα δικά του πράγματα γιατί ποιός ακούει τον συνεπιβάτη...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
εγώ δεν είπα Αρτεμίσιο, είπα πριν από αυτό (βέβαια τώρα εσύ λες μετά από αυτό... σίγουρα; )Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Και δεν έγινε στο Αρτεμίσιο, αλλά στο δρόμο από τρίπολη προς σπάρτη (ένα πολύυυυυ καλό κομμάτι) κοντά σε ένα μνημείο.
το κομάτι που λες πράγματι καλό - αλλά εκεί είδα τα 2 από τα 3 ατυχήματα ΑΝ αυτό σημαίνει κάτι
(α σημειωτέο και τα 3 ήταν με αυτοκίνητα)
Ναι Νίκο ήταν πολύ μετά το αρτεμίσιο, ήταν κοντά στο σημείο που σταματήσαμε για εκείνα τα τοστάκια.....πείνασα τώρα
Άρα οι μηχανες δεν παθαίνουν τίποτα....και μου το επιβεβαίωσεςΑρχικά δημιουργήθηκε από NLS
(α σημειωτέο και τα 3 ήταν με αυτοκίνητα)
άστα ρε γαμώτοΑρχικά δημιουργήθηκε από sas
Ναι Νίκο ήταν πολύ μετά το αρτεμίσιο, ήταν κοντά στο σημείο που σταματήσαμε για εκείνα τα τοστάκια.....πείνασα τώρα
μη σου πω και το καρβούνιασμα του σαμαριού μου άνοιξε την όρεξη... δεν μπορούσε να κουβαλά παϊδάκια πχ. ο τύπος;
χαλαρά θα είχα καθίσει οκλαδόν στη μέση της στροφής να τα περιποιηθώ και να πιώ και ένα ποτήρι στην υγειά τουΑρχικά δημιουργήθηκε από NLS
άστα ρε γαμώτο
μη σου πω και το καρβούνιασμα του σαμαριού μου άνοιξε την όρεξη... δεν μπορούσε να κουβαλά παϊδάκια πχ. ο τύπος;
εμ... μυρίζαμε μέχρι που φτάσαμε αν θυμάσαι... μας κάπνισε... τουλάχιστον να μας είχε καπνίσει παϊδάκια (άντε και "τίποτα καλό" αλλά πως θα φτάναμε)