Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 70

Θέμα: 23η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ

23η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ

Πως σας φανηκε η <<διαφορετικη και ασφαλης>> φετινη πανελληνια?

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros

Θα σου πω εγώ...

...αν και δεν πήγα. Ήθελα να πάω σαν τρελός όμως. Άκου λοιπόν:
    Ο πατέρας μου παρακολουθεί τις ΠΣΜ από το 1995 (Καμμένα Βούρλα). Ως γνήσιο μοτοστκλετιστικό τέκνο κι εγώ, και βλέποντας ότι ο πατέρας μου παρακολουθεί τις ΠΣΜ, πάντα ήθελα να πάω σε μια. Κι αυτό θα γινόταν φέτος που απέκτησα και δική μου μοτό. Έτσι λοιπόν κατέβηκε ο πατέρας μου (με το καινούριο του Varadero, ρε σεις εδωσε το Afrika!!!) από Κομοτηνή εδώ στην Πάτρα, έκατσε μισή μέρα, με είδε και ξεκίνησε Παρασκευή βράδυ για τη Σαλάντη αν το λέω καλά. Και κατά τις 7 το απόγευμα με πήρε τηλέφωνο να μην πάω. Γιατί;
    "Τσάμπα θα ταλιπωρηθείς, δεν λέει τίποτα, μάπα είναι. Το camping ανοργάνωτο (αν κατάλαβα καλά δεν είχε ούτε έλεγχο στην είσοδο) και το πρώτο χωριό είναι κάπου 20χλμ μακριά από εδώ. Πολλοί έρχονται και φεύγουν με τη μία. Και να έρθεις αύριο (όπως ήταν το σενάριο) δεν θα μας βρεις μέσα. Θα πάμε Σπέτσες, Πόρο κάπου τέλος πάντων αλλά όχι μέσα."
    Τελικά το Σάββατο πήγαν όντως Σπέτσες και την Κυριακή έφυγαν για Βόλο. Άρα ήταν όντως μάπα.
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Θα καταθέσω εντυπώσεις στην πορεία!
    Μπράβο τσίρε!Από ότι κατάλαβες δεν είχε ούτε έλεγχο στην είσοδο ,αλλά δεν είδες! Επίσης απ'οτι κατάλαβα καταλαβαίνεις ότι θέλεις!
    Αν πήγαινες θα μπορούσες να γράψεις ότι γούσταρες.
    Αφου δεν πήγες μην γράφεις μαλακίες ή ότι σου κατέβει!
    Always made to mean nothing

Pannelhnia

Egw paidia kai h parea mou phrame ta noumera eisodou apo 8 ews kai 14 an auto sas leei tipota...
    Oso gia entypwseis otan teleiwsw tis doyleies pou meinan pisw tha sas pw!

Elegxos yphrxe kanonika.

O xwros NAI htan anorganotos gia osous emeinan se skinaki (Emeis) alla eixe kai arketa dwmatia epeidh egine mesa se palaio ksenodoxeio.

Oi kangoyres ... (Tous gnwrisa apo konta kai nanai kala! (KAZANA MEGALE me to Kameno R1)) ekana mia xara to xabale tous kai mesa se kleisto me plegma ghpedo tennis.

Epishs h panellhnia den einai gia na pas se ena LOUX ksenodoxeio kai na kaneis diakopes , alla mia eykairia , na pas me thn parea sou mia makrynh bolta , na gnwriseis ki alla atoma kai na peraseis kala!
    Bilias aka Fazer 1000

23 ΠΣΜ
    Σκόρπια όπως μου έρχονται
    Πάει κι αυτή, η 7η –για μένα- στη σειρα!
    Η διεξαγωγή της συγκέντρωσης έγινε στο ξενοδοχείο Σαλάντι (εκεί είχε γίνει και η χειμερινή) και στον περιβάλλοντα χώρο του, ένα μικρό πευκόδασος (κάτι σαν τον πευκιά Ξυλοκάστρου)
    Η συνθήκες κατασκήνωσης θύμιζαν ελεύθερο κάμπινγκ μια και ο χώρος δεν ήταν χωρισμένος σε θέσεις όπως στα οργανομένα κάμπιγκ. Έβρισκες τη συστάδα σου και άραζες.
    Για πρώτη φορά υπήρχε χώρος για burn out (Λιώστο Καζάνα), και τα γνωστά τρία-τέσσερα σημεία για καφέ-μπύρα σουβλάκι.
    Από κόφτες....υποτονικά τα πράγματα.... μόνο τα παιδιά απο το καγκουρομάνια έσωσαν λίγο την κατάσταση .....
    Ο ΜΟΘ υποσχέθηκε να πετάξει ένα 400αρι στην πισίνα...το πέταξε??
    Τι?? Ποια πισίνα?? Την πισίνα Κωνσταντάρα!!!
    Το απόγευμα της κυριακης,όταν κουρδίζαν οι Οναρ για την βραδυνή συναυλια,έπαιξαν P.J .Harvey το I need love και έγινε ένας ωραίος χαβαλές μπροστά στη σκηνή!!
    Καλό το κόλπο των διωργανοτών να στοιβάξουν ξύλα.Εκτός το ότι ήταν ωραία εικόνα το βράδυ οι φωτιές έξω απο τους καταβλυσμους , ήταν και λύση για τα κουνούπια! Άρπαζες ένα κούτσουρο και κοπάναγες τα κουνουπια στη μάπα!
    Σ’αυτό το σημείο καταγγέλω τη ΜΟΤΟΕ που δεν φρόντισε για την έγκαιρη στείρωση των κουνουπιών τα οποία έστειλαν τους πιο boosted εκπροσώπους τους!
    Τι μου άρεσε περισσότερο...
    Η Μαρία και η Ξανθή που δούλευαν στη ρεσεψιόν! Η σκύλα της Αριάδνης η Σίβα,η αιώρα μου,το γεγονός ότι είχα πάρει υλικά καφέ(και χτυπητήρι μπαταρίας), Τα θυληκά με τα μεγάλα μηχανάκια,Το σεβεντίλα ντεκόρ,το ότι κανείς απ όσους ξέρω δεν έπαθε τίποτα,το ότι δεν έπιανε το κινητό και καμία συνενόηση δεν μπορούσε να είναι σίγουρη!Το άνοιγμα που έκαναν τα δύο nitro busa βγαίνοντας στο δρόμο δεξιά προς Ερμιόνη-Πόρτο Χέλι
    Δεν μου άρεσε το ότι δεν έκανα μπάνιο,τα κουνούπια ,το ότι όταν πήγαινα για πάγο δεν μου δίνανε,αλλά όταν πήγαιναν τα κορίτσια ερχόντουσαν με τρία ποτήρια τίγκα...

Θα μου ρχονται κι άλλα σιγά σιγά....και φωτό

Χάλια !!μαύρα χάλια!!
    Και να εξηγήσω τι εννοώ .Καταρχήν μια πανελλήνια συγκέντρωση γίνεται για πολύ απλούς λόγους.
    1) ανταλλαγή απόψεων – προβληματισμών (συζήτηση με πρωταθλητές του χώρου κτλ)
    2) Ενημέρωση –Φέρε μου ρε γαμώτο έναν να μου μιλήσει για κράνη ,για ένδυση ,για κάτι τέλος πάντων που θα με κάνει να κυκλοφορώ ασφαλέστερα.- νέα μοντέλα.
    3) κλείσε έναν χώρο –με όλους τους κανόνες ασφάλειας (ασθενοφόρα κτλ) - για τους καγκουρες αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να τους ελέγξεις ,να σπάνε τα μηχανάκια τους στις κόντρες τουλάχιστον χωρίς θύματα και από ότι είδαμε όλοι, ο κόσμος αυτά θέλει να βλέπει και να γουστάρει!!
    4) να περάσουμε καλά !!!έτσι απλά.
    Τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη για αυτό και ήταν από τις χειρότερες και με την μικρότερη προσέλευση μοτοσικλετιστών. Και αυτοί που ήρθαν οι μισοί φύγανε όπως και εγώ Σάββατο και Κυριακή.
    Κάτι επίσης που μου έκανε εντύπωση ήταν η σχεδόν πλήρη απουσία από τις λέσχες της Αθήνας .!!!περίμενα πολύ κόσμο από εκεί !!μπράβο στα παιδιά από Έβρο- καβάλα κτλ γιατί ήταν πιστεύω οι περισσότεροι ,και δεν μασήσανε από χιλιόμετρα.
    Αντιθέτως ήρθε η ΜΟΤΟΕ σου λέει δώσε 45 ευρω για να μπεις μέσα, για να δεις το απόλυτο τίποτα !
    Ήμαρτον δεν είχε τίποτα εκτός από 5-6 άτομα που ήταν συνεχώς στους κόφτες. Βαρεμάρα!!!
    Αυτά τα λίγα .Τζάμπα 1500 χιλιόμετρα, τα μισά της επιστροφής με βροχή!
    Και κάτι τελευταίο. Όταν ήρθε η αστυνομία στις κόντρες ς του Σαββάτου, ο πρόεδρος ΜΟΤΟΕ φώναζε μαζί με έναν άλλο παπάρα με μουστάκι κοντό, ότι δεν είναι σωστό και ότι είναι παράνομο, κτλ κτλ. Φίλε είπαμε ότι γιαυτο βρισκόμαστε από την διαόλου την μάνα όλοι μαζί. Αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε αυτό η φύγε, η μη την ξανακάνετε την συγκέντρωση.
    Υ.Γ. είμαι παρόν τις τελευταίες 15 συγκεντρώσεις. Παλιό κόκαλο
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

...

όπως φαίνεται 2 μέρες μετά την Πανελλήνια (στην οποία δεν πήγα) πάλι ένας λέει ασπρο, άλλος λέει μάυρο....

τελικά δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενικότητα σε αυτό το θέμα γιατί ο καθένας το βλέπει σύμφωνα με τη δική του νοοτροπία και τις δικές του αναζητήσεις...

τώρα βέβαια δεν καταλαβαίνω το να ζητάς απο τη μία σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, κράνη εξοπλισμό, συζήτηση με γνωστες του χώρου.. και απο την άλλη να αναζητάς τις κόντρες και τα καγκουριλίκια....
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

να πω και εγω την γνωμη μου?
    προτα απο ολα ΔΕΝ ΠΗΓΑ στην πανελληνια και οτι ξερω ειναι απο φιλους.
    αυτο που εχω να πω ειναι το εξεις.
    ακουσα οτι ηταν ανοργανοτοι στο καμπινκ, οτι δεν εξηζε γιατι ηταν πολυ ισιχα ουτε κοντρες ουτε φασαριες ουτε τιποτα...... δηλαδη απετηχε αυτη η πανελληνια?????......
    για πεστε μου... ποσα κεφαλια ανοιξαν? κανενα!!!
    ποσους τραυματιες ειχανε? κανεναν!!!
    ποσοι κηνδηνεψαν εκει που κημοντουσαν να πεση πανω τους καποιος καγκουρας? κανενας!!!!
    ποσοι απο τους κατοικους των δυπλανων χωριων δισανασχετισαν? κανενας!!!
    και θεωριτε αυτην την πανελληνια αποτηχημενη?
    εγω πιστευω οτι οι οργανωτες ΠΕΤΗΧΑΝ αυτο που ηθελαν. να κρατησουν τους καγκουρες μακρια και να ειναι συγκεντροση μοτοσηκλετηστων και οχι καγκουρων. ο βασικος τους σκοπος πιστευω ηταν αυτος και εκει εριξαν το βαρος της προσπαθιας τους. και πιστευω απο οσα ακουω με επιτηχεια. ησως να ηστερισαν σε κατι, αλλα σκευτητε οτι ησως να ειναι η αρχη για μια νεα σεληδα στον θεσμο της πανελληνιας και καθε νεα αρχη και δυσκολη. παντως αρχηζη να μου αρεση αυτη η νεα πανελληνια....

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    να πω και εγω την γνωμη μου?
    προτα απο ολα ΔΕΝ ΠΗΓΑ στην πανελληνια και οτι ξερω ειναι απο φιλους.
    αυτο που εχω να πω ειναι το εξεις.
    ακουσα οτι ηταν ανοργανοτοι στο καμπινκ, οτι δεν εξηζε γιατι ηταν πολυ ισιχα ουτε κοντρες ουτε φασαριες ουτε τιποτα...... δηλαδη απετηχε αυτη η πανελληνια?????......
    για πεστε μου... ποσα κεφαλια ανοιξαν? κανενα!!!
    ποσους τραυματιες ειχανε? κανεναν!!!
    ποσοι κηνδηνεψαν εκει που κημοντουσαν να πεση πανω τους καποιος καγκουρας? κανενας!!!!
    ποσοι απο τους κατοικους των δυπλανων χωριων δισανασχετισαν? κανενας!!!
    και θεωριτε αυτην την πανελληνια αποτηχημενη?
    εγω πιστευω οτι οι οργανωτες ΠΕΤΗΧΑΝ αυτο που ηθελαν. να κρατησουν τους καγκουρες μακρια και να ειναι συγκεντροση μοτοσηκλετηστων και οχι καγκουρων. ο βασικος τους σκοπος πιστευω ηταν αυτος και εκει εριξαν το βαρος της προσπαθιας τους. και πιστευω απο οσα ακουω με επιτηχεια. ησως να ηστερισαν σε κατι, αλλα σκευτητε οτι ησως να ειναι η αρχη για μια νεα σεληδα στον θεσμο της πανελληνιας και καθε νεα αρχη και δυσκολη. παντως αρχηζη να μου αρεση αυτη η νεα πανελληνια....

δηλαδή, δηλαδή του χρόνου θα πας?????? :ZZZ:
    www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

Συνεχίζω τα παραπάνω.
    Δεν μου έρεσε το μέρος,όχι γιατι δεν ήταν ωραίο αλλά γιατί απο κει πηγαίνω πάνω από δέκα φορές το χρόνο για μονοήμερη.Προτιμώ τις πσμ που πρέπει να έχω ξεκινήσει 5-6 το πρωί και να κάνω πάνω απο 300km
    Βρήκα πολύ αλμυρά τα 45 ευρώ και κουτή τη διάκριση σε κατόχους κάρτας μοτοε και μη! Όμως ο κύριος λόγος που η μοτοε αναλαμβάνει την οργάνωση της πσμ είναι να γεμίσει τα ταμεία της, πράγμα το οποίο το γνωρίζω εξ αρχής και ρομαντικά το δέχομαι.
    Δεν μου άρεσε η υπερβολική υσυχία ,ήθελα περισσότερο χαμό !
    Γούσταρα τρελλά το ότι είδα καμιά 30αρια μηχανες οι οποιες δεν έμοιαζαν σε τιποτά με την αρχική τους μορφή.Full custom με τρελλαμένους ιδιοκτήτες.
    Μου έκανε εντύπωση το ότι υπήρχαν νοσοκόμοι 24ωρες το 24ωρο εντός του χώρου κατασκήνωσης
    Γούσταρα τον τύπο με το ασημί μπικίνι fazer που του πινε το αίμα. τον τύπο τον ζήλεψα....
    Τελειωνοντας για την ώρα,έχω να πω ότι χάρηκα πολύ που πήγα! Η πσμ για μένα είναι θεσμός,είναι κλεισμένο σουκου μήνες πριν. Καμία δεν είναι σαν την άλλη..... Αυτή ήταν ύσυχη και με σπασμένο κόσμο
    (800 άτομα μέσα στο ξενοδοχείο ίσον 300 σκηνές λιγότερες) Γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν θα ικανοποιήθουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ή οι συμετέχοντες ...... Και του χρόνου

23

kai lete kamia fora na synanththoume oloi mesa apo to forum se kapoia panellhnia?

Den brhka kanena gnwsto agnwsto , ektos apo kalous filous apo entos pannelhnia kai apo ektos!

Tespan , opoiou den tou aresei na mhn erxetai.
    peri motoe kai malakies den thelw na akouw , ta paidia htan apsoga kai mou brhkan kai kranos na gyrisw afoy kapoios poysths danistike to diko mou. (Pontie Thanx!! Tha ta poume Krhth) (Malon episkepths kai malon me papi gia na klepsei Caberg twn 100 euro).

Mhn ksexasw na pw sygxarhtiria kai ston AFRO gia to extreme trike.... kai to theama pou prosfere olh mera X 4

http://members.lycos.co.uk/lemagn/salanti/afros.jpg
    Bilias aka Fazer 1000

Re: 23

Αρχικά δημιουργήθηκε από KRHTIKOS
    kai lete kamia fora na synanththoume oloi mesa apo to forum se kapoia panellhnia?

Den brhka kanena gnwsto agnwsto , ektos apo kalous filous apo entos pannelhnia kai apo ektos!

Tespan , opoiou den tou aresei na mhn erxetai.
    peri motoe kai malakies den thelw na akouw , ta paidia htan apsoga kai mou brhkan kai kranos na gyrisw afoy kapoios poysths danistike to diko mou. (Pontie Thanx!! Tha ta poume Krhth) (Malon episkepths kai malon me papi gia na klepsei Caberg twn 100 euro).

Mhn ksexasw na pw sygxarhtiria kai ston AFRO gia to extreme trike.... kai to theama pou prosfere olh mera X 4

http://members.lycos.co.uk/lemagn/salanti/afros.jpg
    Γεια σου φιλαρα κρητικε.
    ειμαι ο Βασιλης απο Γιαννενα , ο κολητος του Χρηστου και της Κατερινας.
    σε ειδα αν θυμασαι οταν εφευγες και χαιρετηθηκαμε στην γραμματεια. το κρανος που σου εδωσε ο ποντιος ειναι του Μαραγκακη.
    παρτον τηλεφωνο να σου πει ...
    ειχε πολυ γελιο οταν σε καποια φαση ρωτησε ο μαραγκακης τον ποντιο που ειναι το κρανος του ....

Re: Θα σου πω εγώ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
    (αν κατάλαβα καλά δεν είχε ούτε έλεγχο στην είσοδο)
    Απλα για να ξεριες, ειναι η πρωτη φορα που εχει ελεγχο στην πυλη απο την τεταρτη, και να εισαι σιγουρος οτι του χρονου θα εχει και απο την τριτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    23 ΠΣΜ
    Σκόρπια όπως μου έρχονται
    Πάει κι αυτή, η 7η –για μένα- στη σειρα!
    Η διεξαγωγή της συγκέντρωσης έγινε στο ξενοδοχείο Σαλάντι (εκεί είχε γίνει και η χειμερινή) και στον περιβάλλοντα χώρο του, ένα μικρό πευκόδασος (κάτι σαν τον πευκιά Ξυλοκάστρου)
    Η συνθήκες κατασκήνωσης θύμιζαν ελεύθερο κάμπινγκ μια και ο χώρος δεν ήταν χωρισμένος σε θέσεις όπως στα οργανομένα κάμπιγκ. Έβρισκες τη συστάδα σου και άραζες.
    Για πρώτη φορά υπήρχε χώρος για burn out (Λιώστο Καζάνα), και τα γνωστά τρία-τέσσερα σημεία για καφέ-μπύρα σουβλάκι.
    Από κόφτες....υποτονικά τα πράγματα.... μόνο τα παιδιά απο το καγκουρομάνια έσωσαν λίγο την κατάσταση .....
    Ο ΜΟΘ υποσχέθηκε να πετάξει ένα 400αρι στην πισίνα...το πέταξε??
    Τι?? Ποια πισίνα?? Την πισίνα Κωνσταντάρα!!!
    Το απόγευμα της κυριακης,όταν κουρδίζαν οι Οναρ για την βραδυνή συναυλια,έπαιξαν P.J .Harvey το I need love και έγινε ένας ωραίος χαβαλές μπροστά στη σκηνή!!
    Καλό το κόλπο των διωργανοτών να στοιβάξουν ξύλα.Εκτός το ότι ήταν ωραία εικόνα το βράδυ οι φωτιές έξω απο τους καταβλυσμους , ήταν και λύση για τα κουνούπια! Άρπαζες ένα κούτσουρο και κοπάναγες τα κουνουπια στη μάπα!
    Σ’αυτό το σημείο καταγγέλω τη ΜΟΤΟΕ που δεν φρόντισε για την έγκαιρη στείρωση των κουνουπιών τα οποία έστειλαν τους πιο boosted εκπροσώπους τους!
    Τι μου άρεσε περισσότερο...
    Η Μαρία και η Ξανθή που δούλευαν στη ρεσεψιόν! Η σκύλα της Αριάδνης η Σίβα,η αιώρα μου,το γεγονός ότι είχα πάρει υλικά καφέ(και χτυπητήρι μπαταρίας), Τα θυληκά με τα μεγάλα μηχανάκια,Το σεβεντίλα ντεκόρ,το ότι κανείς απ όσους ξέρω δεν έπαθε τίποτα,το ότι δεν έπιανε το κινητό και καμία συνενόηση δεν μπορούσε να είναι σίγουρη!Το άνοιγμα που έκαναν τα δύο nitro busa βγαίνοντας στο δρόμο δεξιά προς Ερμιόνη-Πόρτο Χέλι
    Δεν μου άρεσε το ότι δεν έκανα μπάνιο,τα κουνούπια ,το ότι όταν πήγαινα για πάγο δεν μου δίνανε,αλλά όταν πήγαιναν τα κορίτσια ερχόντουσαν με τρία ποτήρια τίγκα...

Θα μου ρχονται κι άλλα σιγά σιγά....και φωτό
    Καλα τα λες και προπαντων οπως εχουν.
    για να μην γινει τιποτε μεσα στο χωρο της πανελληνιας απο καγκουριες επιλεχτηκε ο συγκεκριμενος χωρος, θυσιαζοντας καποια βασικα πραγματα οπως οι τουαλετες που μαλλον ο κοσμος ειχε προβλημα .
    ο ΜΟΘ το πεταξε το μηχανακι μεσα στην πισινα , που ησουν και το εχασες?
    τα περισσοτερα παραπονα που ακουω φετος ειναι για τον ιδιο λογο που ακουω και συγχαρητηρια στους διοργανωτες:
    πολυ υσηχια και λιγες καγκουριες.
    οι καγκουριες φετος ομως ηταν εντυπωσιακες ετσι οπως εγιναν στον περιφραγμενο χωρο και με κρανη και μου αρεσε που γυρω γυρω ειχε μαζευτει ολη η πανελληνια για να δει .
    με την Μαρια και την Ξανθη καταστραφηκε πολυς κοσμος φετος ... αστα
    τα 45 ευρω οντως ηταν παρα πολλα μιας και ο χωρος για το καμπινγκ δεν πληρουσε τις βασικες αναγκες καποιου που κατασκηνωνει . δεν ξερω γιατι ανεβηκε το ποσο...

Kranos!

AMAN!
    Re sy to kranos tou paidiou! Pali lathos ekane o pontios?
    Yiayto brhke o proedros 10 klhseis sto kinhto tou?
    Mou eixe pei oti brhkan ena Nolan parathmeno kai mou efere kranos twn 400 euro!
    XAXAXXAXAXXA
    Pes tou paidiou oti to stelnw pisw me courier to syntomotero kai ton eyxaristw poly! Tha to kratousa alla moy kobei to metopo.
    Tou to ekana kai pio aneto 300km poy to xreiasthka!
    Ta leme syntoma isws Giannina , isws kai sthn Pagrhtia...
    O Nontas tha katebei pantws (Leei)
    O Xrhstos?
    Bilias aka Fazer 1000

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πανελληνια μοτοσυγκεντρωση...
    από foti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 18:40
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2004, 14:59
  3. Πανελληνια
    από africanos31 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:36
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. Χειμερινη Πανελληνια 03"!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας