σε ειδα σημερα πριν μια ωρα νεο γειτονισσα, να αφηνεις το αυτοκινητο σου χωρις χειροφρενο,και μετα απο λιγο ακουω ενα μπαμ εξω απο το σπιτι μου μονοκατοικια, πεταγωμε εξω και βλεπω το ριμαδι σου να εχει πεσει στην μανδρα μου, να την εχει πεταξει κατω μαζι με τον φραχτη του γειτονα.Σε φωναξα απο το σπιτι σου και μου λες,μα πως εγεινε, παρκαρα και μιλουσα στο τηλ, αλλα θυμαμαι εβαλα χειροφρενο, τι εγεινε!! κοπελια τις λεω, το χειροφρενο σου ειναι κατω δεν εβαλες χειροφρενο.στιν τριχα τιν γλιτωσε ενα BMW.οι υπόλοιπες σκεψεις δικες σας.ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΙΟ. Αλλα η συμπεριφορά της φανηκε απο την αρχη, που παρατουσε τα πλαστικα απο καφε εξω απο το αυτοκινητο της. μολις της το εκανα μπανιο μια μερα με τους καφεδες που ειχε αφηση, απο τοτε δεν ξανα αφησε ποτηρια με καφε στο δρομο.![]()
ωραιο γκομενακι τουλαχιστον?
Σημερα πρωι στη Θηβων, ο δρομος πολυ γλιστερος σκεφτομαι, και βλεπω στο απεναντι ρευμα ενα σκουτερ να γλιστραει και να σερνεται στο οδοστρωμα. Απο πισω ενα δευτερο σκουτερ παει να φρεναρει, να στριψει, να μην πεσει στον πρωτο, κατω κι αυτος...
Αιτια ο αποτομος ελιγμος ενος προπορευομενου αυτοκινητου...
Ευτυχως σηκωθηκαν αμεσως και οι 2...
Με τετοιο γλιτσιασμενο δρομο θελει πολλαπλασια προσοχη και αποστασεις...
Σε είδα χτές στην ΕΟ στην κάθοδο προς Αθήνα να περνάς απο την ΛΕΑ καμαρωτός με το αμαξι σου στο κομμάτι μετα την έξοδο για ΑΟ και πριν την Φιλαδέλφεια, όπως έκανες τόσο καιρό προφανώς.
Λίγο παρακάτω όμως είχε μπλόκο και την εισέπραξες την κλήση!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σε είδα σήμερα με το νίντζα και πολύ σε χάρηκα. Τι ωραία μηχανάκια. Ευχαριστώ που με χαιρέτησες...
καθε μερα ...νεα μερα.
Σε είδα φίλε ΚΤΜα χωμάτινε τώρα το μεσημέρι στην Βουλιάγμένης να έχεις περάσει 2 καινούργια λάστιχα με καθαρό τάκο στο σώμα σου. Ανταλλάξαμε χαιρετισμό, καλούς δρόμους να έχεις και μπόλικο βουνό.
Mil. Spec.
σε είδα πρωί-πρωί πριν μέρες με cbr1000 (90s) να ανεβαίνουμε παρέα την Πειραιώς ξημέρωμα για δουλειά και να χεις ζελέ στο μαλλί και ακράνωτος να βαδίζεις προς Ομόνοια...κι είπα μέσα μου ότι λέω πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις (τι μλκας θεέ μου)
στην στροφή για Γ΄Σεπτεμβρίου είδα από τους καθρέφτες τον τροχαίο που σου έκανε σήμα και αναφώνησα τον ήπιε!
σήμερα σε ξαναείδα κυριλέ με την κρανάρα σου κομβιομένος, γυαλισμένος και το cbr να γουργουρίζει στο φανάρι...άντε και πάντα όρθιος.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Σε είδα να έχεις και τα 2 πόδια ψηλά, σχεδόν να ακουμπάνε στο τιμόνι (πιθήκι alert) , για να μη βραχείς από τα νερά του δρόμου. Και τα επόμενα 10 χλμ τουλάχιστον προς οποιαδήποτε κατεύθυνση είναι βρεγμένα παντού, να το ξέρεις. Μα να μην υπάρχει κάτι που μας βοηθάει να μη βρέξουμε το παντελόνι και τα πόδια μας στη μηχανή....
Σε είδα τρομπίδη με το άσπρο Α4 στις 6:10 το πρωί να με περνάς από δεξιά σαν σταματημένο στο ψιλόβροχο μετά τις 3γέφυρες και στο ύψος της Ν.Φιλαδέλφειας να μοιράζεις ανταλλακτικά σβουρίζοντας...Πως τα κατάφερες και το σβούριξες σε τέτοια ΕΥΘΕΙΑ χωρίς ίχνος κίνησης μόνο εσυ ξέρεις...Τυχερός ήμουν που δε σβούριξες πάνω μου και τυχερός ήσουν που δεν πήρες κανέναν στο λαιμό σου.
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros