Πάντως μόλις έφυγε απ τη Χόντα πουτάνα το μηχανάκι !!!!
και του είχε πει του Πούιγκ θέλω 1 2 3
αυτός όμως είχε απαντήσει
-ΟΧΙ Ο ΜΑΡΚ ΔΙΑΛΕΓΕΙ (και κοίτα να κερδίζεις και μετά μίλα)
και διάλεξε !
τι όχι?
Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ
κάρμινα μποράνα στο μαγάφωνα, πράσινες σημαίες ανεμίζουν
ο ήλιος ανατέλλει και μια φωνή απ το υπερπέραν....
ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΡΑΦΑΤΕ
Ο Miller σήμερα έγραψε 355.2 τελική. Δεν θυμάμαι να έχει καταγραφεί μεγαλύτερη.
Ο Vinales είναι ταχύτερος γενικότερα σε όλο το 3ήμερο και την τελευταία μέρα οι τελικές τού ήταν σταθερά στα 345 μέσο όρο.
Σίγουρα βελτίωση , αλλά όλοι οι άλλοι (Απρίλια-ΚΤΜ) είναι περίπου εκεί , τα Ducatia μάλλον ξεφύγαν πάλι στα +350
ενώ οι δορυφορικές Yamaha είναι αρκετά χαμηλότερα (μάλλον τα περί ίδιων specs είναι σαν τα γνωστά εννιάμερα.
Μέχρι τον 1ο αγώνα που θα απ-ασφαλίσουν όλοι τις πραγματικές δυνατότητες ίδωμεν. (Η Honda μάλλον στάχτη μοίραζε από δω και από κει)
Ακριβώς αυτό. Ο μόνος λόγος που δεν πολυπαρακολουθώ testings και στο motogp και στην f1. Τρελό sandbagging. Σε συνδιασμό με σχόλια από ΜΜ του τύπου "προσπαθήσαμε να κάνουμε την μηχανή πιο φιλική,δεν τα καταφέραμε". Δεν πείθουν. Εικάζω ότι ο ΜΜ θα πάρει πάλι πρωτάθλημα άνετα,αν και με πολύ μικρότερη διαφορά απ'τον 2ο σε σχέση με πέρυσι. Από κει και πέρα θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον,μιας και πολλοί οδηγοί φαίνεται να έχουν ξαναβρεί τα πατήματά τους(βλ. Vinales και Rins) σε συνδιασμό με τα καινούργια πρωτότυπα. Πιο πολύ θέλω να δω τι θα κάνει ο Aleix,ο Zarco,ο AM και οι καινούργιοι της Ktm.
Φωτορομάντζο απὸ τις δοκιμές WSBK στην Αυστραλία !
Φαίνεται πώς το πρόβλημα είναι το καινούργιο φαίρινγκ τελικά: https://the-race.com/motogp/honda-ma...use-2019-aero/
Το κακό είναι πως πρέπει να δοκιμαστούν ένα σωρό πράγματα ξανά, αναγκαστικά στην διάρκεια των πρώτων αγωνιστικών ΣΚ.
εγω πιστευω οτι πουλανε παραμυθι στην Χοντα
και οτι στον αγωνα θα ειναι ολα μελι γαλα
και θα παιξουν για βαθρο-νικη
Σίγουρα δεν είναι όλα ψέματα. Δεν γίνεται να κάνεις τόσες μέρες τεστ με λάθος fairing. Ακυρώνεις όλα τα δεδομένα σου γυρνώντας στο παλιό.
Προφανώς και παίζει. Αν έτρωγαν όλοι 5 δέκατα απ'τον ΜΜ,θα δούλευαν υπερωρίες επειδή θα ήξεραν το πόσο υστερούν,ενώ τώρα καθησυχάζονται βλέποντας την Honda να δυσκολεύεται. Εννοείται ότι όλοι εικάζουμε και ότι η Honda όντως έχει λίγο πειραγμένη συνταγή φέτος,αλλά πιστεύω ότι ο ΜΜ θα παλεύει για την νίκη απ'τον πρώτο κιόλας αγώνα.
Δεν ειναι ακριβως ετσι.
Το 2015 η Χοντα δεν ανταποκρινοταν στο 1ο μισο του πρωταθληματος στα θελω του ΜΜ και ειναι αλησμονητοι οι βροντοι που ετρωγε.
Ομως μετα απο απαιτηση του που τον εφερε σε ευθεια συγκρουση με την ηγεσια της HONDA(λεγομενα Διατσιδη) καταφερε να επιβαλλει την επιστροφη στο πλαισιο του 2014 με τον κινητηρα του 2015.
Μετα ολοι θυμομαστε ποσο δυνατος εγινε με αποτελεσμα να ειναι και ο απολυτος ρυθμιστης του πρωταθληματος.
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση ...μπορει και στους SEX PISTOLS...