εεεε...συγνωμη που διακοπτω αλλα το ξερετε πως οι απλες μασκες(οχι αυτες του ανθρακα) δεν κανουν σχεδον τιποτα και η χρησιμοτητα τους ειναι να μην εξαπλωσει κατι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....αλλα τοσο γιδια ειμαστε σαν λαος...
εεεε...συγνωμη που διακοπτω αλλα το ξερετε πως οι απλες μασκες(οχι αυτες του ανθρακα) δεν κανουν σχεδον τιποτα και η χρησιμοτητα τους ειναι να μην εξαπλωσει κατι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....αλλα τοσο γιδια ειμαστε σαν λαος...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
αυτοί είμαστε παιδιά...ας το διασκεδάσουμε...
εγώ άμα δεν βρω μακαρόνια θα πάω στον παπάρα τον αδερφό μου να ψειρίσω τα ντουλάπια που την δευτέρα έδωσε 100 ευρώ για ζυμαρικά (μόνο) επειδή όπως μου πε στο τηλέφωνο φοβάται για τα παιδιά..
τον ρώτησα τι βλέπει γενικά στην τηλεόραση και μου πε με απόλυτη φυσικότητα, "από την ώρα που άνοιξε όποτε κάτσω μπροστά βάζω μόνο μεγκα".
έτσι εξηγούνται πολλά σκέφτηκα από μέσα μου κι έκλεισα το τηλέφωνο προβληματισμένος για το αδέρφι μου..
προσωπικά παραμένω ήρεμος...(δεν βλέπω τιβι, μόνο μπάλα, έχω κι εγώ παιδιά)
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Χτές βράδυ πέτυχα τον Μόσιαλο στον ΣΚΑΙ και πατώντας επάνω στο bold του λινκ
https://sputniknews.gr/epistimi/2020...lias-mosialos/
είπε ότι οι μάσκες είναι χειρότερες απο το τίποτα
Είμαι περίεργος αν θα αναπαραχθεί απο τα τρομολάγνα ΜΜΕ και πώς θα συμπεριφερθούν τα πρόβατα![]()
Εγώ πάντως χθες σε ζάπινγκ έπεσα πάνω σε ρεπορτάζ για το αν οι μάσκες προστατεύουν όσους έχουν γένια. Δεν ξέρω πόσος είναι ο χρόνος έκθεσης στη βλακίτιδα (όχι εποχική, 4 εποχών) πάντως ελπίζω ότι δεν κόλλησα στα 2 περίπου δευτερόλεπτα που χρειάστηκα για να συνέλθω και να πατήσω το κουμπί. Έχω κλειστεί στο σπίτι και παρακολουθώ τον εαυτό μου για συμπτώματα. Αν ανοίξω θέμα για το αν μπαίνει ο κινητήρας του Hayabusa στο GS θα καταλάβετε.
(για gen1 λέω)