Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: ΕΠΕΣΑ!!!

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim

Exclamation ΕΠΕΣΑ!!!

Λοιπόν κατ'αρχάς όλα καλά δεν έπαθα τίποτα ούτε εγώ ούτε η μηχανή... και πάμε στα κωμικοτραγικά ερωτήματα:

-Που?
    Έξω απο το σπίτι μου.

-Πως?
    Έπεσα σε λακούβα - βάραθρο.

-Μα καλά τόσο μ@λάκας είσαι που δεν ξέρεις τις λακούβες έξω από το σπίτι σου?

-Ε τότε?
    Το πρώι που πήγα στη δουλειά δεν υπήρχε, το μεσημέρι που γύρισα όμως είχε άλλη άποψη...

-Ε, και ήτανε τόσο βαθιά?
    Τι να πώ, δεν έφτασα μέχρι κάτω κάτω... Μόλις είδα το Μπάλρογκ να με κοιτάει από μέσα είπα να φύγω.

-Τίποτα άλλο?
    Ναι, όλο το σκηνικό έγινε ενώ με περίμενε στην είσοδο η κοπέλα μου και μου τα έκανε τσουρέκια

Τέλος πάντων, όλα καλά χάρις στο μπουφάν και τα γάντια... αν δεν είχα το μπουφάν μάλλον θα χτύπαγα αρκετά γιατί έπεσα με το δεξί αγκώνα κάτω.... Πάντως είναι απίστευτο το ποσο :a31: αυτοί που φτιάχνουνε τους δρόμους... Ρε παιδιά απλά ξεφύτρωσε μία λακουβάρα βάθους 20 cm έξω από το σπίτι μου, τί να πω?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Με τις χθεσινές βροχές πρέπει να έγιναν δεκάδες καθιζήσεις... Αφού δε χτύπησες εσύ ούτε το μηχανάκι πάλι καλά θα λες.

Δε βγάζεις καμιά φωτογραφία να δούμε (άλλη μία φορά) τι ξεφυτρώνει εν μία νυκτί στους φοβερούς ελληνικούς δρόμους αν ρίξει κάτι παραπάνω από μία ψιχάλα;

αφου δεν χτυπησες ......ολα καλα:smilea:

και ποιος δεν επεσε σε λακουβα........ενας απο τους λογους που απειχα απο τον διτροχο κοσμο.

και εχεις τους βλαχους υπευθηνους να κοιμουνται ησυχοι στα πλουσιοπαροχα σπιτια τους

εθνικη μουδανιων....ισιαδι..... υπαρχει σημειο που κανεις πραγματικο πεταγμα ......και αν εισαι με μηχανη και δεν ξερεις τον δρομο σε πεταει πανω και αντιο ζωη....

Νέο μέλος
    oκ πεσαμε μετα τι γινεται ετσι και μεινει κατω η μηχανη κανα διλεπτο.... μετα γιατι δεν παιρνει ευκολα μπρος? τα λαδια της εχουν φυγει σε αλλα σημεια απο αυτα που ειναι συνηθως ... πρεπει να την αφησουμε ορθια να ηρεμησει λιγουλακι ?

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Μόνο ο εγωισμός σου πληγώθηκε λοιπόν...

Περαστικά !

"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

Αρχικά δημιουργήθηκε από al3x
    oκ πεσαμε μετα τι γινεται ετσι και μεινει κατω η μηχανη κανα διλεπτο.... μετα γιατι δεν παιρνει ευκολα μπρος? τα λαδια της εχουν φυγει σε αλλα σημεια απο αυτα που ειναι συνηθως ... πρεπει να την αφησουμε ορθια να ηρεμησει λιγουλακι ?
    Αυτά στα τεχνικά

Re: ΕΠΕΣΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Λοιπόν κατ'αρχάς όλα καλά δεν έπαθα τίποτα ούτε εγώ ούτε η μηχανή... και πάμε στα κωμικοτραγικά ερωτήματα:

-Που?
    Έξω απο το σπίτι μου.

-Πως?
    Έπεσα σε λακούβα - βάραθρο.

-Μα καλά τόσο μ@λάκας είσαι που δεν ξέρεις τις λακούβες έξω από το σπίτι σου?

-Ε τότε?
    Το πρώι που πήγα στη δουλειά δεν υπήρχε, το μεσημέρι που γύρισα όμως είχε άλλη άποψη...

-Ε, και ήτανε τόσο βαθιά?
    Τι να πώ, δεν έφτασα μέχρι κάτω κάτω... Μόλις είδα το Μπάλρογκ να με κοιτάει από μέσα είπα να φύγω.

-Τίποτα άλλο?
    Ναι, όλο το σκηνικό έγινε ενώ με περίμενε στην είσοδο η κοπέλα μου και μου τα έκανε τσουρέκια

Τέλος πάντων, όλα καλά χάρις στο μπουφάν και τα γάντια... αν δεν είχα το μπουφάν μάλλον θα χτύπαγα αρκετά γιατί έπεσα με το δεξί αγκώνα κάτω.... Πάντως είναι απίστευτο το ποσο :a31: αυτοί που φτιάχνουνε τους δρόμους... Ρε παιδιά απλά ξεφύτρωσε μία λακουβάρα βάθους 20 cm έξω από το σπίτι μου, τί να πω?
    filaraki perastika kai alli fora ta matia sou 1004 giati osa fernei i ora den ta fernei o xronos .( pistevo oti pio poli se ponaei pou se ide na peftis i kopela sou para to oti xtipises) kai pali perastika oso gia tis lakouves min tous exeis empistosini xefitronoun ekei pou den tis perimenis kai se xrono d/t.
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Αρχικά δημιουργήθηκε από al3x
    ... πρεπει να την αφησουμε ορθια να ηρεμησει λιγουλακι ?
    εννοειτε........δωστης ενα υπνοστεντον και σκεπασετην καλα να μην κρυωσει ριξε και ενα φιλακι:a07:

θα περιμενω και γω στα τεχνικα να μαθω αν και παλια που επεσα πηρε αμεσως

ase den to soni tipota.

ase file den ton soni tipota .oute filaki oyte skepasmatakia tipota. apo tin ora poy ton ide na pefti vazo stihima oti i velona exei kolisei sto gnosto se ollous pote tha tin polisei.!!!!!!!!!!! :a13:
    javra............r6.

…………

Re: ase den to soni tipota.

Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
    ase file den ton soni tipota .oute filaki oyte skepasmatakia tipota. apo tin ora poy ton ide na pefti vazo stihima oti i velona exei kolisei sto gnosto se ollous pote tha tin polisei.!!!!!!!!!!! :a13:
    javrar6 μπερδευτηκες ?? την μηχανη εννοουσα οχι την κοπελα του:smilea:

Re: ase den to soni tipota.

Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
    apo tin ora poy ton ide na pefti vazo stihima oti i velona exei kolisei sto gnosto se ollous pote tha tin polisei.!!!!!!!!!!! :a13:
    τον ματιαξε τον ανθρωπο

kala re filaraki

kala re filaraki min fonazis mperdeftika an einai gia tin megali sou agapi tote kala tha kanis na ta kanis olla afta kai kati parapano....
    javra............r6.

…………

Λοιπόν η φωτό σε σύγριση με αναπτήρα bic ... το επίπεδο του δρόμου είναι 2-3εκατοστά πάνω από τη ρωγμή που βλέπετε πάνω από τον αναπτήρα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00112 copy.jpg 
Προβολές:	274 
Μέγεθος:	84,5 KB 
ID:	38616

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Λοιπόν η φωτό σε σύγριση με αναπτήρα bic ... το επίπεδο του δρόμου είναι 2-3εκατοστά πάνω από τη ρωγμή που βλέπετε πάνω από τον αναπτήρα
    :a53: :a53: :a53:
    ... η ελληνική άποψη του τι σημαίνει "άσφαλτος" ...

Unhappy Γ@ΜΩ ΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ

Άντε τώρα που έχω και χρόνο να σας γράψω να σας πω πως τρίτωσε το κακό... μιας και δεν έφτανε που έπεσα.

Χτές το βράδυ λοιπόν φεύγοντας από το σπίτι της κοπέλας μου κατεβαίνω και τι να δω... κάποιος π0ύστης είχε ρίξει τη μηχανή μου κάτω... Αφού βρίζω σιχτιρίζω και τα λοιπά, βλέπω ότι έχει ραγίσει ο καθρέφτης... (παρεπιπτόντως αν ξέρει κανείς τιμή ας το πει). Τέσπα για τελείωμα χτές πιό αργά ο κολλητός μου έριξε κάτω το κράνος μου το οποίο αν και δε χτύπησε , σύρθηκε με τη ζελατίνα και τη γ@μησε όλη ακριβώς μπροστά. Εν τω μεταξύ τη ζελατίνα τη γούσταρα άπειρα, ήτανε μάυρος καθρέυτης και τώρα κατέληξε χάλια... έχουμε και λέμε λοιπόν 45€ η ζελατίνα + καθρέφτης + κάνα 20άρι ευρώ που θα του πώ από δευτέρα του μάστορα να ελέγξει όλη τη μηχανή να δει μήπως έχουμε και τίποτα αλλο... Ένα κατοστάρικο έτσι ρε γ@μώτο για τη γκαντεμιά μου... Πάντως for the record και της δύο φορές που τη σήκωσα τη μηχανή πήρε αμέσως μπροστά.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επεσα,χτυπησα, και η μοτο..σκ@τα,σκ@τα,σκ@τα.
    από gcrook στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 13:57
  2. Την Επεσα..............η Ατακα Του Μπατσου
    από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:45
  3. έπεσα και εγώ...
    από KaTaNaS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 01:29
  4. Επεσα.....
    από anco στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 08:48
  5. Τι τίτλο να βάλω....., Επεσα με 160 χαω....!
    από asmar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 15:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF