Οποιοδήποτε Ιάπωνα πάρεις πρέπει να επέμβεις στο μισό μηχακι αναρτήσεις-φρενα-τιμονι κ με το ρίσκο τι θα βγει από όλο αυτό,από εμφάνιση ένταξη δεν μιλάω υπάρχουν κ βιτσιοζοι,οπότε παίρνεις το ευρωπαϊκό κ ευχαριστιεσαι οδήγηση κ οφθαλμολουτρο κ με εξεφτιλιστικο κόστος διορθώνεις 2-3 παιδικές ασθένειες..Αυτή είναι η άποψη μου από προσωπική εμπειρία..Τώρα αποψης από γνωστούς γνωστών, αλλά λόγια να αγαπιόμαστε...
Κ το πιο ζημιαρικο να προσθέσω..50000χλμ ένα αισθητήρα πίσω κυλίνδρου 35€..αλλά ξέρω λογικά θ έχεις ένα φίλο που ο ξάδερφος της κουμπάρας της αδερφής του το είχε κ ήταν κολλητός με τον μάστορα..
Δε μίλησα ποτέ για ζημιές. Αρκεί που είναι ένα μηχανάκι 200+ κιλών που δεν κάνει για απολύτως τίποτα.
Κάπου έχω και φωτογραφία που καβαλάω ένα, αλλά είσαι τυχερός που δεν είμαι σπίτι.![]()
Life begins at 45°.
Ό άνθρώπός έχέί άνόίξέί ένά θέμά γίά νά βόήθήθέί κάί όπώς έίθίστάί γύρίζέί σέ πρόσώπίκή άντίπάράθέσή...άνέξάρτήτά τό τί θά έπίλέξέί τό πρόβλήμά τόύ έίνάί τί θά τόύ στόίχίσέί έξτρά, έκτός τής άγόράς γίά μόντέλά 20σάέτίάς κάί άν γνώρίζέί κάπόίόν κάλό μήχάνίκό πόύ νά τόν έμπίστέύέτάί.. στό πρώτό δέν μπόρέί νά κάνέί πόλλά, ότί τόύ τύχέί...στό δέύτέρό πόύ έίνάί κάί τό πλέόν σήμάντίκό όπόίός γνώρίζέί κάπόίόν τό ένήμέρώνέί έδώ μέσά..
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
Ζόπα, θέλεις να πατήσεις εκείνο το κουμπάκι που σταματάει να τονίζει κάθε φωνήεν;
Life begins at 45°.
Γίώργό μόύ πόίό έίνάί άύτό; μόύ έχέί σπάσέί τά νέύρά...
Γουρλης εισαι..το βρηκα κατα τυχη...ευχαριστω...
Είδες αν έχεις κίνητρο; Τα πάντα καταφέρνεις!![]()
Life begins at 45°.
Από προσωπική εμπειρία σε 3 Ιταλικά τα τελευταία 15 χρόνια πιστεύω ότι συμβαίνει το αντίθετο...αρκεί να λύσεις τις όποιες μικρές παιδικές ασθένειες. Οκ, μπορεί να μήν είναι Γιαπωνέζικα αλλά και τα Γιαπωνέζικα με την καμία δε θα γίνουν Ιταλικά
Πόσο δίκιο έχεις!! Ξέρεις γιατί? Γιατί έχουμε τα λεφτά και τα αγοράζουμε καινούρια....
διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό