Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 237

Θέμα: Varadero 1000 ή ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Πιθανόν. Ισως επειδή αν έχει στροφές ο δρόμος τους δείχνουν πως παει μια καλή μοτοσυκλέτα που στρίβει.
    Οσο για το αν κρατάνε τιμή, μπορούμε να παρουμε μια εικόνα απο χώρες ποιυ γραφουν τα κανονικά χλμ στο κοντερ.
    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...ING&usage=USED
    Ρε μπαγάσα ψηλέ πρώτη φορά βλέπω κάποιον σε αναζήτηση μοτό να βάζει φίλτρο χλμ ...
    Γι αυτό ετερόκλητα τα αποτελέσματα
    ΥΓ Ποιο σου κάνει από αυτά πες θέλω.

Μέλος
    Οποιοδήποτε Ιάπωνα πάρεις πρέπει να επέμβεις στο μισό μηχακι αναρτήσεις-φρενα-τιμονι κ με το ρίσκο τι θα βγει από όλο αυτό,από εμφάνιση ένταξη δεν μιλάω υπάρχουν κ βιτσιοζοι,οπότε παίρνεις το ευρωπαϊκό κ ευχαριστιεσαι οδήγηση κ οφθαλμολουτρο κ με εξεφτιλιστικο κόστος διορθώνεις 2-3 παιδικές ασθένειες..Αυτή είναι η άποψη μου από προσωπική εμπειρία..Τώρα αποψης από γνωστούς γνωστών, αλλά λόγια να αγαπιόμαστε...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Οποιοδήποτε Ιάπωνα πάρεις πρέπει να επέμβεις στο μισό μηχακι αναρτήσεις-φρενα-τιμονι κ με το ρίσκο τι θα βγει από όλο αυτό,από εμφάνιση ένταξη δεν μιλάω υπάρχουν κ βιτσιοζοι,οπότε παίρνεις το ευρωπαϊκό κ ευχαριστιεσαι οδήγηση κ οφθαλμολουτρο κ με εξεφτιλιστικο κόστος διορθώνεις 2-3 παιδικές ασθένειες..Αυτή είναι η άποψη μου από προσωπική εμπειρία..Τώρα αποψης από γνωστούς γνωστών, αλλά λόγια να αγαπιόμαστε...
    Εντάξει, αλλά δεν μπορούμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη τη γνώμη ενός ανθρώπου που χρησιμοποιεί για nickname το πιο ανούσιο/κακό μηχανάκι που έχει βγάλει ποτέ η Aprilia.
    Life begins at 45°.

Μέλος
    Κ το πιο ζημιαρικο να προσθέσω..50000χλμ ένα αισθητήρα πίσω κυλίνδρου 35€..αλλά ξέρω λογικά θ έχεις ένα φίλο που ο ξάδερφος της κουμπάρας της αδερφής του το είχε κ ήταν κολλητός με τον μάστορα..

Δε μίλησα ποτέ για ζημιές. Αρκεί που είναι ένα μηχανάκι 200+ κιλών που δεν κάνει για απολύτως τίποτα.

Κάπου έχω και φωτογραφία που καβαλάω ένα, αλλά είσαι τυχερός που δεν είμαι σπίτι.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Ό άνθρώπός έχέί άνόίξέί ένά θέμά γίά νά βόήθήθέί κάί όπώς έίθίστάί γύρίζέί σέ πρόσώπίκή άντίπάράθέσή...άνέξάρτήτά τό τί θά έπίλέξέί τό πρόβλήμά τόύ έίνάί τί θά τόύ στόίχίσέί έξτρά, έκτός τής άγόράς γίά μόντέλά 20σάέτίάς κάί άν γνώρίζέί κάπόίόν κάλό μήχάνίκό πόύ νά τόν έμπίστέύέτάί.. στό πρώτό δέν μπόρέί νά κάνέί πόλλά, ότί τόύ τύχέί...στό δέύτέρό πόύ έίνάί κάί τό πλέόν σήμάντίκό όπόίός γνώρίζέί κάπόίόν τό ένήμέρώνέί έδώ μέσά..
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Ζόπα, θέλεις να πατήσεις εκείνο το κουμπάκι που σταματάει να τονίζει κάθε φωνήεν;
    Life begins at 45°.

Γίώργό μόύ πόίό έίνάί άύτό; μόύ έχέί σπάσέί τά νέύρά...

Γουρλης εισαι..το βρηκα κατα τυχη...ευχαριστω...

Είδες αν έχεις κίνητρο; Τα πάντα καταφέρνεις!
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της contes di Zante
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote.V Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά σοβαρευτείτε, τα Ιταλικά μηχανάκια είναι καλά για μια πενταετήα όσο είναι καινούργια, μετά αρχίζει ο γκρεμός αν δεν έχουν στοργή και προδέρμ όχι απλά κατήφορος.
    Από προσωπική εμπειρία σε 3 Ιταλικά τα τελευταία 15 χρόνια πιστεύω ότι συμβαίνει το αντίθετο...αρκεί να λύσεις τις όποιες μικρές παιδικές ασθένειες. Οκ, μπορεί να μήν είναι Γιαπωνέζικα αλλά και τα Γιαπωνέζικα με την καμία δε θα γίνουν Ιταλικά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Ποιό Ducati κρατάει τιμή μεταπώλησης;

Μια γεννιά πίσω Ducati , ούτε οι φανατικοί ντουκατάκηδες, αυτοί που γράφουν και γράφουν λες και είναι ιεραπόστολοι της Ducati, δεν τα αγοράζουν.
    Πόσο δίκιο έχεις!! Ξέρεις γιατί? Γιατί έχουμε τα λεφτά και τα αγοράζουμε καινούρια....
    διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Πιθανόν. Ισως επειδή αν έχει στροφές ο δρόμος τους δείχνουν πως παει μια καλή μοτοσυκλέτα που στρίβει.
    Οσο για το αν κρατάνε τιμή, μπορούμε να παρουμε μια εικόνα απο χώρες ποιυ γραφουν τα κανονικά χλμ στο κοντερ.
    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...ING&usage=USED

μα το μουλτιστραντα το 1000 ειναι τσαμπα αρα τα ιταλικα μηχανακια (ολα ομως) τα χαριζουν...

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Staskw Προβολή μηνύματος
    Ψάχνω ένα touring μοτο που να έχει άνετη όρθια σταση οδήγησης για μακρινές αποστάσεις..ειδικά στα γόνατα δεν θέλω μικρή γωνία...είμαι 1.80,να μπορώ να το φορτώσω γυναίκα και πίσω βαλίτσα και να μην κόβει πολύ γκάζι..budget χαμηλό max 3000 euro.Tο Varadero είναι το μόνο που βρίσκω σε αυτά τα λεφτά..μάλλον επειδή έχει γίνει και σούπα...αξίζει να το κάνω ένα test ride? Τι μοντέλο να κοιτάζω? Παίζει κάποιο άλλο μηχανάκι στα ίδια λεφτά?
    Όπως καταλαβαίνεις πάρε οποίο μηχανάκι γουστάρεις στο μάτι και στη βόλτα....γιατί ότι κι αν πάρεις οδήγησε το πρώτα.....! Κατά τ αλλά όπως εξελίσσετε το ποστ άκρη δε θα βγει....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ωραία τα είπαμε, ο καθένας έχει την αποψή του όπως πάντα.
    Βλέπω οτι όσοι εγραψαν για τα αναξιόπιστα Ιταλικά δεν είχαν ποτέ τους ούτε έχουν αλλά έχουν άποψη και την υποστηρίζουν με αυτα που άκουσαν.
    Εγώ πάντως ξέρω Ducati 2βάλβιδα που έχουν περάσει τις 100.000 χλμ χωρίς ζημιές.
    Επίσης οι μηχανικοί που τα συντηρούν έχουν να πουν πολλές ιστορίες για ελλειπή συντήρηση που δημιούργησε τα προβλήματα σε όσα δεν άντεξαν.
    Κοινώς τουλάχιστον αυτα τα Ducati που τα ξέρω δεν έχουν θέματα αξιοπιστίας, απλά δεν ειναι σαν ενα Japan οταν το παρατήσεις στην τύχη του και δεν κανεις τα service οταν πρέπει.

Χαιρετισμούς στους γραφικούς που έγραψαν τις σχετικές μπούρδες.
    Αξιοπιστα ειναι τα μηχανακια που βγαζουν χιλιομετρα με ελλειπη συντηρηση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από contes di Zante Προβολή μηνύματος
    Πόσο δίκιο έχεις!! Ξέρεις γιατί? Γιατί έχουμε τα λεφτά και τα αγοράζουμε καινούρια....
    Ναι και τα πετατ... εεε, τα κρατάτε για πάντα. Η χαρά του εμπόρου.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Varadero 1000
    από DRAKOS1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 19:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ