Δημοσιεύθηκε αρχικά από
DrYamastura
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.
Πρέπει να είμαι το νεότερο μέλος ,αλλά δυστυχώς όχι σε ηλικία....
Όταν αποφάσισα να παρω μηχανή εν έτη 2006 παρακαλώ(ώριμος και όμορφος συνάμα,33 Μαίων τότε) είχα πάει ως συνοδηγός με φίλο,απίστευτο καβαλάρη της ασφάλτου,με gsxr 1000 k4 μια βόλτα μέχρι Ναύπλιο..
Στα γνωστά στροφιλίκια μετά την Κόρινθο,μπαίναμε 2κάβαλο και ξύναμε σχεδόν γόνατο και έβγαινε ο τύπος με τα όσα και σούζα..
Ατένιζα τον ουρανό και έβλεπα το Χριστό φαντάρο... Στο σταμάτημα για καφέ,μόνο έντο
Καλή του ώρα,ο τύπος δεν παιζόταν...
Τότε είχα πρωτοδεί το Hayabusa και μου έκανε τεράστια εντύπωση σαν πρώτη εικόνα παρκαρισμένο στο Ναύπλιο.
Μετά αποφάσισα να πάρω μηχανή.
Και λόγω δουλειάς και λόγω γούστων.
Πριν πάρω δίπλωμα! πήρα ένα fazer 600 2004 μοντέλο.
όλα μια χαρά.
μετα αλλαξα σε σκούτερ sh 150,300,beverly 500 και ταυτόχρονα είχα αγοράσει και bmw k1200r.
'Υστερα με την έλευση της κόρης τα πούλησα.
Με την γέννηση του γιου μου,έτυχε βέβαια,λόγω δουλειάς και στενότητας χρονου και πήρα κ1200s 2005 Μοντέλο.
Τελικά την πούλησα μετά από 1,5 χρόνο και ξαναπήρα το υπέρτατο εργαλείο για κίηση που το είχα και παλαιότερα το Honda sh 300 με abs
Εν τέλη έμεινα χωρίς μηχανή για 5 χρόνια και πριν 3 εβδομάδες αγόρασα ένα όμορφο Χόρνετ 2008 με ABS για καθημερινή μετακίνηση την πόλη,μιας και δεν ήθελα πάλι σκούτερ,αλλά κάτι με τσιγκλάει να πάρω και ένα οικονομικό σουπερσπορτ ή Sport touring για το ξεκ@βλωμα κανά ΣΚ.
το κ1200ρ και σ τα είχα και για μέσα στην Αθήνα.
Δεν με προβλημάτισαν ποτέ,παρά μόνο το ABS(ΆΘΛΙΟ)
Βασικό στοιχείο είναι, ότι δεν έχω ανάλογες οδηγικές ικανότητες ,όπως στο αυτοκίνητο(τρέχω σε αγώνες)
Μην με στείλετε για μπάνιο ακόμα δεν ήρθα,κανει και κρύο ακόμα!!
Είχα κάνει παλιά,κάποιο μάθημα με δασκάλους της bmw,
Θα το τρέξω στην ευθεία δεν με πειράζει!!
Ξέρω και το χόρνετ κάνει παπάδες,αλλά μου λείπει η περίσσια ροπή και τα υπόλοιπα-εμφάνιση ενός σσ ή σπορτ τούρινγκ
Λόγω ηλικίας και οικογένειας ξέρω ότι θέλουν άπειρο σεβασμό και προσοχή.
Ποια θα συστήνετε να πάρω ,αν τελικά προχωρήσω??
Θελω να είναι όσο το δυνατόν πιο ΑΝΕΤΗ για βόλτες,με καλή προστασία από τον αέρα και αξιόπιστη και χωρίς απότομα ξεσπάσματα στο γκάζι.
Χρήματα μέχρι 4000 ευρώ.
Δεν έχω θέμα με οποιοδήποτε σσ και από τα τούρινγκ μου αρέσει το μπουσα,Φειζερ φζ1(ίσως και για καθημερινό αργότερα)
Χρονολογίες από 2004 και μετά και όσον το δυνατόν σε εργοστασιακή μορφή ή με παρεμβάσεις στα σημεία που πονάνε.
Τα κόστη συντήρησεις δεν με ενδιαφέρουν αρκει να πάρω ένα σωστο και να συνεχίσω εγώ τη συντηρηση.
Βασικό ότι ΔΕΝ έχω οδηγήσει πολλά σσ(μόνο675 και ζχ6 2006) και από δυνατα μέχρι κ1300ς.
Οι διαφορές ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη γενιά μπουσα είναι τεράστια?
Επίσης υποπτεύομαι ότι θα εχει ξανασυζητηθεί και άλλες φορες το θέμα.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Σουζάκιδες ακούω γνώμες!!