Απλά πρόσεξε μην έχουν παντρέψει την μέσα μονάδα με την έξω. Δηλαδή το έξω inverter ενώ το μέσα όχι. Στα φτηνά το κάνουν για να τους φύγει το απόθεμα από τα παλιά.
Απλά πρόσεξε μην έχουν παντρέψει την μέσα μονάδα με την έξω. Δηλαδή το έξω inverter ενώ το μέσα όχι. Στα φτηνά το κάνουν για να τους φύγει το απόθεμα από τα παλιά.
Και για να μη σας κουραζω και μιας και μου φαινεται πως δε θα γλιτωσω τις δοσεις, μαλλον θα κοιταξω για κατι πιο καλο απο τα φτηνιαρικα. Γενικα τι προδιαγραφες να κοιταω?
Δυστυχώς πρέπει να ρωτήσεις κάποιον ψυκτικό να σου πει, γιατί αλλιώς είναι τύχη.
Ο δικός μου πριν από 12 χρόνια που έβαλα 3 inverter Fujitsu μου το είχε πει και το θυμάμαι. Τόσα χρόνια δουλεύουν σαν σκυλιά για κύρια θέρμανση και ψύξη το καλοκαίρι. Από κατανάλωση και τα 3 μαζί τώρα τον χειμώνα με 6 ώρες περίπου κάθε μέρα πάει κάνα 30άρι τον μήνα για να μην πω λιγότερο.
Μιτσουμπισι...
Δεν θα ξανασχοληθεις ούτε με απόδοση ούτε με βλαβες
Απο καλες μαρκες τι εχουμε?
Mitsubishi
Fujitsu
Daikin
Toyotomi
Daewoo
?
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Δεν ξέρω αρκετά, αλλά γενικά νομίζω ότι ισχύει Ιάπωνας+Carrier = εγγύηση. Με το 18άρι Mitsubishi που έχω στο σαλόνι είμαι ικανοποιημένος.
Σημείωση: νομίζω ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές θυγατρικές Mitsubishi στα κλιματιστικά, η Electric (που έχω) και η Heavy Industries, που θεωρείται ακόμα καλύτερη.
Επίσης, και με πάσα επιφύλαξη, όταν έψαχνα εγώ μου φάνηκε ότι η Toyotomi είχε δύο γκάμες: μια δική της, και μια φασόν κινέζικα με το όνομά της πάνω, που δεν τα έβρισκα στο Ιαπωνικό site.
H carrier ειναι αμερικάνικη, δεν ξέρω όμως που κατασκευάζει.
η Mitsu έχει όντως την electric που είχε ξεκινήσει μόνο με οικιακό εξοπλισμό και την heavy που είχε ξεκινήσει μόνο με επαγγελματικό. με τα χρονιά μπήκε η μια στα νερά της άλλης.τα electric είναι καλύτερα!
αυτό που λες για την toyotomi δεν μου κάνει εντύπωση αν ισχύει.
η midea είναι επίσης κατασκευαστής άλλα πριν χρονιά που έφυγα από το σπορ δεν έλεγε και πολλά
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Ξέρω δεν βοηθάει πολύ αλλά έχω να πω τα καλύτερα για τα Daikin . Έχω ένα μεγάλο στο γραφείο και τρία οικιακά στο σπίτι ,κατανάλωση πολύ λογική .
Tο μόνο που με προβλημάτισε ότι σε μετά από διακοπή ρεύματος σταμάτησαν να δουλεύουν και ήθελαν κάτι σαν soft reset.
Το δίπλα διαμέρισμα έχει Midea. Ακούω τις εξωτερικές του μονάδες και κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο από τα δικά μου.
+ και για τα Fujitsu, έχουν οι γονείς μου .
when life gets complicated... i ride.
Οπως φαινεται θα τυλιξω ενα daikin κι ενα fujitsu για contingency plan.
Απριλια μιλλε γκρατσιας!